Prietenie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

io nu siu cum o fi din partea barbatilor, dar din partea mea nu se poate fiindca daca ma imprietenesc cu unul inseamna ca imi place de el, iar daca imi place de el, atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by AVoogt

In plus sfaturile barbatilor te fac sa vezi lucrurile altfel...(prin ochii unui barbat) si sunt chiar mai sinceri (asta din propia experienta)

AVoogt

Cred ca sfaturile lor sunt sincere atunci cand nu au si alte ganduri ascunse.Din moment ce observi ca incep sa te priveasca altfel.... nu cred ca mai sunt in stare sa fie sinceri. Sunt in stare sa spuna cate in Luna si in stele doar sa-si atinga scopul.

Eu nu cred in prietenia dintre un barbat si o femeie fara se se ajunga la mai mult...Nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

io nu siu cum o fi din partea barbatilor, dar din partea mea nu se poate fiindca daca ma imprietenesc cu unul inseamna ca imi place de el, iar daca imi place de el, atunci...

Subscriu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Cred ca sfaturile lor sunt sincere atunci cand nu au si alte ganduri ascunse.Din moment ce observi ca incep sa te priveasca altfel....

De acord cu tine ... am avut un prieten de la varsta de 7 ani pana la 14-15 ... eram vecini, mi-a lasat un biletel prin care imi spunea ca nu mai putem fi amici fiindca el ma iubeste, am fost foarte dezamagita ...pentru mine era ca un frate (crescusem impreuna, ne vizitam zilnic impartiam pana si mancarea...) nici acum cand ne intalnim ff rar nu imi zice decat "buna" si se uita lunggg ...ce mult mi-as dori sa mai putm fi prieteni ...
Dar am si barbati prieteni ...fara nici un fel de ganduri

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

sunt chiar curioasa ce raspunsuri mai vin, la noi e discutie veche pe tema asta: eu sustin ca da, sotul ca nu...si de aici argumente si despicat fuiru-n patru asa cand nu mai avem ce discuta! Ideea e, ca initial eu credeam ca si sotul meu imi este doar un foarte bun prieten care imi da niste sfaturi asa ca de la barbat la femeie...tarziu m-am prins ca toate sfaturile lui duceau spre el! Cel mai amuzant a fost cand mi-a spus ca el urmeaza sa se insoare, si eu ma intrebam cu cine!!

mama de 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

No way!

Prietenie platonica poate ca exista intre doua persoane civilizate necasatorite daca barbatul respecta femeia (deci se abtine) sau daca e gay. Prieteniile de familii, nasi etc, acelea nu sint platonice ci sint prietenii de familie. pe termen lung intre 2 persoane necasatorite, apropiate, care nu au pe altcineva nu va amagiti ca nu e posibil nici un fel de relatie platonica.

Cit despre ginduri... mai parca n-ati sti la ce se gindesc barbatii :=) si in materie de femei cred ca au numai un gind... ce naiba doar cite bancuri sint pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cu siguranta nu, doar in cazurile in care nu exista o atractie intre ei, si macar la unul din ei tot apare ceva (mai stiu eu, cu vechea scuza ca momentan era nefericit/a etc). Poate doar intre rude sa fie prietenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Nu cred. Si nu e numai de atitudinea barbatilor, ci si de a femeilor. Nu cred ca unul din componentii unui cuplu poate avea un prieten din cealalta tabara fara a-si implica perechea. Moment in care nu mai e prietenul tau ci e prietenul vostru.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Mai fatele eu nu va intelg de ce sunteti asa sigure ca nu se poate ? Fara suparare explicati-mi si mie ... eu tot timpul m-am inteles mai bine cu baieti decat cu fetele( am avut mai multi amici baieti decat fete ...unii s-au trezit cu alte ganduri , asta e ..i-am perdut pe drum) cu timpul am ajuns sa am un amic cu care putem discuta orice , ii ceream sfaturi care imi erau de ajutor si nu aveau legatura cu el...la un moment dat s-a si imi cerea sfaturi referitoare la iubita lui in functie de ce ii placea etc...nu ne-am vazut niciodata cu alti ochi, n-am avut nici un gand (el nu este genul meu si invers) deci la partea cu gandurile chiar nu visam nici unul dintre noi ...ne cunoastem de muuult timp si inca imi este prieten
Sotul cum am spus mai sus la fel ... are o amica (nasa fetitei noastre /casatorita) mi-a devenit prietena , iesim impreuna este o pers extraordinara. Deci fetelor in cazul meu ..se poate

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nici eu nu cred in astfel de prietenii, adica pe net mai merge, dar nu live...Adica eu, casatorita fiind si el necasatorit? nu, nu cred ca merge..sau el casatorit? si nevasta lui? nu cred ca e posibil..imi imaginez cum ar fi ca barbtu-meu sa fie prieten bun cu o tipa, (ea fara sa fie prietena mea,nu?) si ei sa-i zica tot felul de secrete, e ciudat ,nu? Sau eu, casatorita fiind, sa ma intilnesc cu un tip in oras, doar ca prieteni, cine zice ca asa ceva e posibil, se mageste

Mergi la inceput