FIV 179

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor,

Am revenit si eu dupa o pauza de cateva zile, am fost internata din cauza hiperstimularii si abia aseara am venit acasa. Sunt tare suparata, din cei 12 embrioni doar 7 au fost apti pt a merge la cultura de blastocisti iar ieri surpriza... nici unul nu s-a dezvoltat la stadiul de blastocist, doar 3 erau putin mai avansati (dupa cum spunea dr embriolog, cei 3 erau cam in urma cu 24 de ore in dezv, adica luni erau cum ar fi trebuit sa fie duminica) ceilalti nu se mai dezv deloc. I-am implantat pe cei 3 dar dr. nu erau f optimiste. Asta e se pare ca noi nu prea avem noroc. Eu ma simt in continuare f rau, dr Dracea zicea sa mai raman internata dar nu am mai vrut, mai bine stau la mine in pat linistita.
Goggy multa bafta!
Va pup dulce pe toate si va multumesc pt sustinere.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carmanuia nu-ti pierde optimismul.Nici la mine blastocistii nu au fost grozavi. Cel putin unul dintre ei era in urma mult ,nici un dr. nu-i dadea sanse si uite ca s-a prins si el.Stai cumintica in pat si sa dea Domnul sa fie bine. Te pup.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

CARMANUIA-stai linuistita si nu-ti pierde speranta ,DD sa te ajute safi .te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ana, multumesc de explicatii. Sper sa nu am si eu ca nu-mi lipsesc complicatiile.
Carmaniua, acesta este riscul cu blastocisti. Dupa 72 ore pun embrionasii in alt mediu si exista riscul ca sa se opreasca din evolutie. Faptul ca au evoluat chiar daca nu ca la carte e semn bun. Un alt semn bun este hiperstimularea ta. Cresc sansele sa ramai insarcinata. Eu iti tin pumnii sa se intample asa.
Goggy, sa ai mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Carmanuia mult noroc,fii optimista.
Goggy asteptam vesti si de la tine.
Dariela ma bucur ca au iesit bune analizele.
Bubu
Antosit,iubit-o sa te auda d-zeu.
Ioanatugs,Moniland
Fetelor eu maine fac eografie ,dupa 14 zile de inhibare si cred ca incep stimularea.Sunt tare curioasa ce schema imi da Cocei.Eu as vrea sa fac tot gonal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor ! mersi pt. galerie !

am intrat sa va dau vesti despre mine, care bune-rele astea sunt; vineri, dupa 3 zile de stimulare am fost la o eco intermediara pt. ca asa mi a zis dna dr., si situatia era cam asa, endometru de 5,.., 5 foliculi pe ovarul stang si 4 pe ovarul drept, cu dimensiuni de 8, 10, 11, 12 si 19 mm si foarte multi mai mici; situatia nu e prea roz pt. ca eu am plecat cam cu 5, 6 din acestia la drum de la inceput, adica erau folculi restanti, goi, estradiolul din priuma zi fiind 33,5 ; ieri dupa 6 zile de stimulare situatia era la fel si drept urmare mi a marit doza de la 100, la 200 u.i. puregon /zi; estradiolul de ieri a fost 105; asta e situatia, ma rog la Dumnezeu sa ajung sa am cu ce face ET ul si sa fie bine;
Mihalele - eu iau ma dinainte de a incepe tratamentul acid folic, 2mg /zi si omega 3, 2 pastile /zi; vit. E nu iau ca intra in continutul de la omega 3 ( iau pe cel de la firma Doppel)

pupici tuturor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Goggy te asteptam cu vesti si tinem pumnii stransi!
Carmenuia, stai cat mai linistita si sigur vei veni cu un super rezultat!
Zafira FELICITARI! Sarcina usoara si bebe super sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, va multumesc pt ca sunteti alaturi de mine.
Acum m-am intors de la spital, fericita, cu puiutii in burtica.
Din 9 ovocite fertilizate, care se dezvoltau foarte bine, am ramas astazi cu 2 blastocisti. Exact ce mi-am dorit. Nu sunt cei mai frumosi blastocisti vazuti vreodata dar sunt buni si grasani. Si embrioloaga si dr erau multumite si optimiste.
Sunt sigura ca vor fi lipiciosi si ca va voi da vesti bune pe 5, cand am testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Goggy, Doamne ajuta sa fie cu noroc si te asteptam
cu test pozitiv.Ai sa vezi . Vor fi doi.Pup fata!Am si eu o intrebare pentru cele care au endometrioza si au facut FIV ,ce protocol(lung sau scurt) se practica in RO in aceste cazuri.
Multumesc anticipat!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Goggy felicitari, pe 5 asteptam vestea cea mare.
Luca 2008 eu am endometrioza si la primul fiv am avut protocolul lungo-scurt,iar acum la al doilea protocolul lung.

Mergi la inceput