FIV 179
Raspunsuri - Pagina 13
antosit spune:
Bubule stiu ca in acest moment parerile de rau nu te ajuta! Plangi acum cat de mult vrei si poti, elibereazate de tot stresul si suferinta acumulate.nu trece la "depresive" nu ai voie! Cand te vei linisti o vei lua de la capat, asa am facut toate.Dorinta este prea mare ca sa ne dam batute. Multa putere si liniste fata draga,...capul sus!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
adenuti spune:
bubu-nu am cuvinte ,nu stiu ce sa-ti spun ,DDsa te ajute sa treci peste aceasta durere .

![]()

![]()
catalina2307 spune:
Bubu...sa te ajute Dumnezeu sa-ti regasesti puterea de a o lua de la capat.
Flori si eu to suprefact am facut. Suprfactul se da pentru inhibare.
La mine se pare ca suprefact +GonalF+menogon a functionat perfect.
Fetelor, eu cand am primit tratamentul mi s-a spus din Grecia sa incerc sa nu cumpar medicamentele din Romania desi sunt mai ieftine,sa le iau fie din Grecia, fie din Ungaria sau Austria.Se pare ca nu numai calitatea bauturilor racoritoare difera in Romania.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Flori si eu to suprefact am facut. Suprfactul se da pentru inhibare.
La mine se pare ca suprefact +GonalF+menogon a functionat perfect.
Catalina,da,la FIV am facut si eu inhibare cu suprefact si stimulare cu puregon.Eu ziceam,insa,ca mi-au dat sa fac suprefact si la ET cu congelati...Cand am intrebat fetele pe forum,toate mi-au zis ca au facut pe CM natural...Bubu,imi pare nespus de rau!Stiu cum e si cam ce e in sufletul tau acum

Flori
8+
catalina2307 spune:
carmanuia, goggy stiti care este una din partile bune la transfer de blastocisti? Asteptarea este mai scurta!!! Mie mi s-a pozitivat testul in ziua 6 de la ET iar BHCG a fost de aproape 80.(este adevarat s-au prins amandoi).
Si normal, sansele substantial mai mari.
Cati blastocisti va transfera?
Pup si tin pumnii. Asa ma bucur ca au inceput si aici sa transfere blastocisti.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
rica69 spune:
BUBULE, ma doare sufletul. Imi pare nespus de rau!!! Si eu am usoare pete maronii. Cred ca o sa imi vina si mie uratii cit de curind. Nu stiu ce sa mai spun, dar stiu cu siguranta ca mi-am pus mari sperante. Socul a fost foarte mare pentru mine cind am vazut valoarea la bhgc 0.00, de parca nimic nu ar fi trecut pe acolo. Eu in ziua ET am avut si temperatura. Acum o sa cer sa ma programeze in functie de venirea dlui profesor, nu mai vreau sa fac cu doctorul care ne-a facut noua. Am doua motive pentru care nu am incredere deplina in el, o data ca m-a bagat in programul de fiv, doar uitindu-se pe analize, fara nici un control ultrasound. Iar in momentul in care m-a vazut profesorul, asta s-a intimplat dupa ce am facut 5 zile tratament de inhibare mi-a spus sa opresc totul pentru ca pe trompa dreapta aveam un hidrosalpinx urias. Asa ca a trebuit intii sa rezolv acea problema. In al doilea rind la ET clar a fost o problema tehnica pentru ca s-a chinuit foarte mult la transfer acel domn doctor, iar eu ii vedeam expresia fetei uneia din asistentele care il asista. Poate ca acum incerc sa gasesc explicatii fara sens cu toate ca stiu ca aceste FIV-uri nu sint garantate si sansele de reusita sint asa cum sint, dar crede-ma sint foarte dezamagita.
Tu stii cumva cit costa la MNL procedura cu embrioni congelati?
Ai grija de tine si putere multa, trebuie sa ne remontam pentru urmatoarea etapa.
zafira spune:
Buna fetelor,
Am refacut bhcg vineri si rezultatul este 77.42.
Acum m-am mai linistit. Astept sa merg la prima ecografie.
Cand ar trebui? Dr mi-a spus sa fac progesteron pana in sapt 13.....voi ce ziceti?
Zouzounaki fiv-ul este facut si reusit. Multumesc mult ptr modificare.
Va pup pe toate, mai ales pe Bubu, toate stim prin ce trece.
catalina2307 spune:
Zafira felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Te asteptam la odisee la gravidute prin FIV.
Dr. ti-a spus sa faci progesteron sau sa iei utrogestan?
Eco poti sa faci cand vrei tu. Pana in saptamana 5-6 se vede numai sacul gestational.Prin saptamana 5-6 se vede daca bebeul este acolo si are activitate cardiaca.
Sarcina usoara si la termen. Stresul acum incepe. :)
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
bubu73 spune:
Rica nu stiu cat costa cu embrioni congelati pt. ca nu m-a interesat.
La mine nu se pot congela pt. ca nu mi-a iesit o analiza buna, m-a avertizat dinainte dr. mea din C-ta care m-a monitorizat si care din pacate n-a fost la Buc. in ziua ET.
Curios, nu?
Cei de la MNL nici nu stiau de analizele mele, nu s-au uitat pe ele deloc, sunt convinsa ca daca au rezistat embrionii i-au congelat fara a avea habar ca nu se mai pot folosi.
Lipsa de profesionalism.
Nu mai spun ca pe ultima hartie care mi-au dat-o scria alte medicamente cu care eu as fi facut stimularea, de ex. decapeptyl - gresit, eu am avut dipfereline.
Probabil sunt furioasa acum si caut motive, insa in afara de faptul ca sunt amabili, in rest lasa de dorit.
Probabil ca amabilitatea mascheaza alte lipsuri.
Imi pare rau ca trebuie sa spun asa.
Asa gandesc acum.
Baiu e ca sunt asa de dezorientata ca nu stiu in ce directie s-o apuc, evident catre alt FIV, dar unde?
Sau nu, cred ca este prea devreme pt. a ma gandi sa incep din nou.
Ooo, cred ca am inceput sa bat campii, imi pare rau.
Pup toate fetele si cat mai multe reusite, ca sa ma mobilizati si pe mine.