tauroaice (28)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitz78 spune:
silar - tinem pumnii pentru camin!da-mi mie si ciresele si capsunile, ca nu ma supar!![]()
hai romania!fac incalzirea pentru maine!![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
dau eu 
,
si fresul
HAI ROMANIA!!!
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov
silar spune:
dau capsunile.....
Hai Romania!!!
Azi sunt bucuroasa si emotionata ca maine vine taty al nostru acasa.
Va pup si Hai Romania!

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Jenn, momentan avem alte prioritati, asa ca va trebui sa mai asteptam cu aparatul foto. Cred ca abia in iarna vom putea lua unul nou. Cel mai rau imi pare ca nu voi avea cu ce sa fac poze cand vom merge la Viena. Toata viata mi-am dorit sa vad Viena iar acum, in august vom merge pentru o zi acolo si-mi vad visul cu ochii. Si tocmai acum imi va lipsi aparatul foto!

Am emotii pentru diseara, HAI ROMANIAAAAA!!!!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
gabitz78 spune:
silar - pai atunci pastrativa pentru tati.
hai romania!!!!!!am emotii mari....sincer, mi-e cam frica!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
silar spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna tuturor.
Jenn, momentan avem alte prioritati, asa ca va trebui sa mai asteptam cu aparatul foto. Cred ca abia in iarna vom putea lua unul nou. Cel mai rau imi pare ca nu voi avea cu ce sa fac poze cand vom merge la Viena. Toata viata mi-am dorit sa vad Viena iar acum, in august vom merge pentru o zi acolo si-mi vad visul cu ochii. Si tocmai acum imi va lipsi aparatul foto!
Am emotii pentru diseara, HAI ROMANIAAAAA!!!!de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia
(20.09.2006)
E belea de frumoasa Viena, eu am fost de 2 ori anul asta, ca taty al nostru acolo lucreaza; si abia astept sa ajung iar. O zi cat stai tu e prea putin. Oricat ai sta merita din plin, numai sa-ti fixezi un target cam ce ai vrea sa vezi.

anangel_lexi spune:
Silar, stiu ca e foarte putin doar o zi, dar momentan nu avem timp sa stam mai mult. Imi doresc mult sa vad Opera (pe dinafara) si macar gradina palatului Schoenbrun. Atat pentru inceput
Aaaa, si mi-ar placea muuult de tot sa ma plimb cu trasurica dar am auzit ca-i cam scump 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Eftimie C. spune:
Salut!Nu va retin, pentru ca-s cu ochii la meci 
HAI ROMANIA!
Ne-auzim dupa, cu discutiile PRO si CONTRA.
jenn spune:
1-1!Raminem in joc!Imi pare rau de Mutu,de cel accidentat care probabil nu va juca cu Olanda,de cartonasele galbene luate aiurea!Sa vedem ce fac si ceolalti acum ,poate pierde Olanda!![]()