tauroaice (28)
Raspunsuri - Pagina 14
mhldvrc spune:

Dau eu 

si fresul, sunt datoare.
Asa, si acum sa va raspund la fiecare pe rand. Copiii mei erau suparati ca n-am luat mai multi bani la mine(ar fi cumparat tot targul), desi am cheltuit o caruta(700RON) pe carti. Apoi au vrut la Hard Rock Cafe, dar m-am intalnit cu tatal lor sa-mi dea bani pentru Brasov si nu i-am mai dus acolo, iar Mihai a inceput sa faca mutre, cum ii este obiceiul.
Tatiana, zice ca examenul a fost destul de usor. Voi vedea peste o luna cum s-a descurcat, abia atunci aflam rezultatele de la F.C.E....
In Brasov a fost o vreme superba, am vizitat Muzeul de Istorie, Biserica Neagra, Turnul Tesatorilor, apoi am plecat la Bran, am vizitat Castelul si Muzeul Satului. La intoarcere ne-am oprit in Rasnov sa vedem Cetatea. Am avut o bafta crunta, IC a avut 10 min intarziere si l-am prins pe ultima suta de metri. Am ajuns acasa pe la 23:10, franti de oboseala dar fericiti. A fost un WE reusit din toate punctele de vedere, desi am cheltuit o groaza de bani.
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
gabitz78 spune:
buna.
mihaela - obositor, dar bine ca v-ati distrat.
ruxandra?????tot bolnavi?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
dau de baut 
si 
9,20 la simularea data cu Ministerul Invatamantului, A si B la Seakespeare School. Sigur se va descurca la F.C.E.
.
Nu stiu dac-am sa mai pot intra saptamana asta, sfarsit de an, premierea Tatianei, examenul F.C.E.(14 iunie), bagaje(pe 15 pleaca-n Anglia).
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
ruxandra_sb spune:
Gabitz, so-so. Vezi tu.
mhldvrc, multam de povesti. Ne pregatim sufleteste.. pt copii adolescenti.. si e bine s-o luam din pripa.
Ce fain ati petrecut la Bv! Ah, si felicitari pt rezultatele Tatianei.
Carmen, daca poti sa-ti inchipui..
.. m-am uitat la meci. Care fu cam uratel si plictisitor.. da rezultatul bunutz.
Danelutza vrem poze, poze, POZE!!!!!
Are mama doi flacai..
Matei (6) si
Grigore (1)
gabitz78 spune:
mihaela - felicitari tatianei.

ruxandra - vorbim....
gabik, danelutza,lexi - ce mai faceti?????
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu am fff mult de lucru si nici noutati nu am decat ca am ramas fara aparat foto dupa ce fii-mea i-a strambat obiectivul. Asa ca a ajuns la gunoi.
Am urmarit si noi meciul la o terasa si eu ma declar multumita de rezultat. Poimaine ne asteapta un meci si mai greu, asa ca HAI ROMANIA!!!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
jenn spune:
Cu ocazia asta va luati aparat foto nou...
Si a mea a intrat in etapa distrugerii,sper sa treaca fara pagube prea mari!In rest sunt cam ingrijorata,bebitul amicei mele nu ia in greutate,nici nu stiu ce sa ii zic sa nu o stressez mai mult decit este.Felicitari Tatianei!
Eftimie C. spune:

Eu am o saptamana cam ocupata, cu umblatura, documente, shopping si program incarcat la servici (specific incepatorilor).
Gabitz deci vineri strigam impreuna
HAI ROMANIA
si eventual iesim pe strazi daca reusim sa-i batem pe italieni.Daca nu, facem ceea ce fac de obicei romanii la necaz

Uite, iti ofer un fresh virtual maine dimineata ![]()
Mihaela felicitari Tatianei
Ma bucur pentru reusita ei si sper sa te faca mandra si pe viitor cu astfel de rezultate 
Spor la impachetat si drum bun in Anglia.
Salutari tuturor fetelor din gasca 
silar spune:
Spor la treburi Carmensi pupici la tauroaice.
Eu am avut o zi cam naspa ieri cu dureri mari de cap, si cu o veste proasta de la cresa de la Maria (am fost sa vad daca mi-l primesc si pe Mihaita in luna iulie si raspunsul a fost negativ
). Acum astept ziua de luni sa vad daca reusesc sa-l inscriu la caminul deschis in luna iulie.
Cu meciul cu italieni nu stiu ce sa zik, multa lume spune ca sunt mai buni decat noi, dar cine stie Doamne ajuta sa-i batem.
Eu azi va ofer fructe de sezon virtuale, capsuni in special ca ciresele nu ma prea atrag.