Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Stiti cumva unde putem face o spermograma centrifugata?
toate azoo viitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cipcirip, multumesc mult pentru link, m-ai ajutat foarte mult cu el..
Pisix,dovedesti inca o data ca esti o mare sufletista.Asa voi face, mai stau putin si apoi am sa vad incotro ma voi indrepta.Despre limba engleza, m-am ambitionat si deja am inceput sa o studiez..Sper ca pana la primul de FIV,sa stiu sa-i spun doctorului in limba engleza ca eu vreau macar 5 cu care o sa am mare treaba.....Eu iti doresc multa , multa putere si rabdare si sa devii prima dintre noi mamica.
Nusy, si peste putin timp sa ne dai din nou vestea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

M-am intors din minivacanta, dar am vesti care nu sunt tocmai bune. Emdocrionologul nu are ce tratament sa-i dea sotului. Iar cu tiroida se pare ca nu are probleme, si va trebui sa repete analizele. Recomandarile lui a fost FIV+ICSI in strainatate.
Asa ca pana vom face urmatorul FIV va lua multimaca de la FLP ca poate poate se vor gasi cativa gigei viabili.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Moniland – eu am fost la seful sectiei de andrologie din Parhon (nu mai stiu cum se numeste ) si sincer mi s-aparut f departe de infertilitate masculina si reproducere. Nu zic ca sunt toti la fel, da vreau sa spun ca e greu sa te bazezi pe concluziile unui singur medic.
Oricum, eu zic ca asta e concluzia cea mai potrivita: un tratament naturist. Moni, in mare tu ce ai vrea sa faci in viitor ? Voi v-ati gandit ?
Andra – cateodata nu ne apucam de anumite lucruri doar pt ca par f complicate si ca dureaza … sincer la un an de la aflarea diagnosticului de azoo m-a coplesit o depresie cumplita ca sunt prea multe informatii,prea multe lucruri de analizar, prea multe si preagrele etape,. Asa ca pt catevaluni m-am lasat prada deprimarii si gandului ca <Nu pot face asta>, farasa incerc. Acum imi pare rau ca am pierdut tot timpul asta. Si tu te poti apuca de engleza in primul rand pt tine si apoi poate te va ajuta si pt proiectul bb.
Eu nu-mi doresc sa fiu prima mamica ci sa fiu mamica. Si mi-ar placea sa fim toate.
Dar pt asta avem de luptat. Andra ma gandeam ca alternativa decat sa astepti sa inveti engleza, sa cauti o studenta la limbi straine care sa te ajute (si sigur n-ar costa prea mult).
Ailemac – la Sabyc stiu sigur.
Zupina – e clar ca azoo in cazul sotului vine dintr-o problema urologica. Eu zic ca un consult la un urolog serios v-ar putea elucida sa stiti daca mai e loc de intors (poate e o boala care se trateaza); sunteti tineri si inca se pot incerca lucruri.
Sotul tau si-a facut FSH ?
Amzulica – voi pleca intr-o mini-vacanta dar cand ma intorc sper sa ne dai veste minunate despre embrionii tai.
Dodo – imi pare tare rau de povestea voastra, sincer asta a fost lucrul de care mi-a fost cel mai teama : ca nu s-ar gasi nimic la biopsie…. Iti doresc mult succes cu IAD-urile si sper sa devii mami cat de curand
Cipcirip – multe dintre noi au simtit la inceputul lor pe forum acelasi lucru dar sunt sigura ca in curand vei strange in jurul tau toate fetele de la IAD; esti implicate, serioasa si hotarata asa ca probabil greul dobandirii informatiilor va pica pe tine…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, vom mai face un FIV anul acesta cu proba sotului si ca rezerva cu a donatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Amzulica nu ne dai nici o veste....DD sa fie an continuare alaturi de tine.

Ailemac eu am facut saptamana trecuta spermograma la centrifuga la Ginera si a costat 1 mil,multa bafta
Pisixvacanta placuta..
Dodo activeaza-ti PM-ul ,mult noroc la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bytzi vestea este ca mi s-a fertilizat si cel de-al 10-lea ovocit - insa este cu fragmentatii si deci "nu se pune". Altfel 7 din cei 9 sunt de 4 celule deja si deci nu ma mai duc maine la ET ci luni pentru ET cu blastocisti. De acum numai Dumnezeu ma mai poate ajuta fetelor. Grea e asteptarea, ma chinui sa nu ma stresez...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zupina spune:

PISIX draga nu am facut FSH findca nu mi la cerut sa il fac, iar in privinta depresiei stai linistita ca eu de 13 ani de cind am aflat diagnosticu sunt asa, sper sa te ajute intrun fel sfatu mru stai mai relaxata si nu mai gindi negativ gindestete ca totul va fi OK intr-o zi si vei avea tau, stiu ca este greu dar sa ne rugam la Dumnezeu ca el este mare si poate face si minuni iti doresc un concediu placup si sa fii fericita
AMZULICA am citit povestea ta, si imi pare nespus de rau iti urez bafta luni

avram mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, multumesc mult pentru sfaturi, asa voi face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Pisix, Bztyi va multumesc pt raspuns.
Amzulici, iti doresc multa bafta. Sunt alaturi de tine.
DD sa va ajute.

Mergi la inceput