Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Pisix multzumesc pt primire. Incerc sa-mi fac "cuib" undeva, ma simt bine aici pt k ma intelegetzi dar sub meu de interes nu-i shi al vostru . Deci mai zbor shi pe la alte crengi ca doar doar oi gasi pe cineva cu ac interes ca al meu.

PS Acum mi-am dat seama, tu eshti o pisica iar eu o pasarica. Dar mie tot imi place de tine.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, sunt si eu o azoogirl, si abia zilele trecute am citit acest subiect si mi-am dat seama ca sunt una dintre voi. Sufar la fel de mult ca si voi din cauza acestei boli, dar incerc sa merg mai departe. Sa va spun pe scurt povestea mea. Am 31 de ani, sunt casatorita de 10 ani si la inceput am amanat sa avem un copilas, iar dupa vreo 3 ani ,cand am vrut noi nu mai venea, asa ca am inceput sa ne impancientam. Am luat-o de la 0, cu toate analizele, dar sotului nu i-au gasit nici un. Ne-a cazut cerul in cap, dar am mers pe premiza ca nu e adevarat si sotul , care lucra in Italia, si-a facut acolo, din nou, toate analizele. Din pacate era adevarat ce ne spusese aici.Au fost cele mai grele clipe din casnicia noastra, dar am stat alaturi unul de celalalt si am mers mai departe.A facut biopsia testiculara, dar din pacate nici un. Am decis amandoi ca nu e cazul sa abandonam, asa ca de vreo 2 ani mergem la dna dr. Cocei la Giuly. Dupa 10 IAD-uri, binenteles nereusite, acum am inceput tratamentul pentru FIV, sunt Z5 de inhibare.Este singura noastra sansa de a avea un copilas, FIV-ul cu donator.Sper sa ma ajute DD sa reusesc din prima ca nu stiu daca as avea puterea sa mai incerc si alta data.
Va pup pe toate si va apreciez pentru puterea de care dati dovada in a va ideplini visul
bitzy, cipcirip, pe aici imi erati, nu stiam de acest subiect, va pup si va astewpt si la fiv cu donator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

AMZULICI, ma bucur pentru voi. Sa va ajute DD sa vi se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Dodo te ashteptam shi pe tine la IAD shi succes cu tratamentul.
Amzulica sa ne spui ce fac Amzulicii Itzi tin pumnii

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Dodo de abia acum ne-ai gasit,eu credeam ca stii de sub ,chiar voiam sa te invit pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Amzulicate asteptam cu vesti

toate fetele azoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si hai sa marim lista de reusite de pe prima pagina.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si hai sa marim lista de reusite de pe prima pagina.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zupina spune:

Buna fetelor, ma bucur ca am reusit sa ma alatur de voi, sunt atit de disperata incit pling mereu de cite ori sunt singura, am plins si la cazurile voastre cu nereusite sunt tare emotiva probabil din cauza lovituri care nea dato soarta, ca stiti cu toatele suferinta asta offff...
Eu am 32 de ani si sotu 36 suntem inpreuna de 14 de cind neam luat am vrut copii, dupa un an am mers la Doctor crezind ca eu sunt de vina dar nu a fost asa deci i-am facut lui spermograma rezultat "azoospermie"el dim prima nu a vrut sa mai auda de Doctori cu chiu cu vai am reusit dupa 8 ani sa repetam analizele au esit la fel anu rtecut in octombrie am fost cauterizata la Iasi si Doctorita Popescu mi-a dat sperante a facut o lista cu analizele pe care urma sa le fac si eu si el urma sa ma duc in Ianuarie dar soarta a facut sa se inbonlaveasca sotul de lupus inca o lovitura grea si iar plinsete, acu asteptam sa vedem cum evoluiaza boala si sper pina la toanma sa mergem si la Buc...
Cam asta este povestea mea, o mica parte din ia va puppe toate si sa auzim de

avram mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zupina spune:

draga ;Rise&Shine; ultima spermograma care am facuto la Iasi este o hrtie care a scris pe ia azoospermie, si ECOsmart care scrie prostata usor marita 32/45mm cu citeva calcificari parenchimatoase testiculi de dimensiunisi structura narmala cu nodul reflectogen 13/15mm epidinamic sting, si mam dus cu rezultatul la Doctorita mea care ma cauterizat si mia zis ca asta nu este o spermograma sa o repet
;cipcirip; am facut doar 2 spermograme va pupsi aveti grija de voi

avram mihaela

Mergi la inceput