Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 16
felix76 spune:
Andreuk, daca nu se prinde acum, se va prinde luna viitoare! Totul e sa nu disperam si sa incercam pana ne vom vedea visul implinit! Ma bucur ca esti fetita ascultatoare si te-ai programat deja la monito! Iti tin pumnii si daca ai ceva istericale in program sa nu te sperii e de la clomifen...
Lali draguta, ce mai faci? Ceva teste pozitive ne prezinti la raport???
Rocsy, tin pumnii sa fi patruns vreun gigelut mai bataios prin colul tau... Poate auzim vesti bune!
Azi ma duc si eu sa prestez, am de gand sa obosesc una bucata sot! Parca il vad.... e ca pisica la borcanu de smantana...
Pup fetele,
Felix
magdita spune:
Feli
, spor la prestat
, ca placere sigur se gaseste !![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Magdita, mersic de urare, asa este, placere se gaseste desi, uneori, te cam saturi sa prestezi cu orar. Dar asta este, orice sacrificiu pentru bebi.
Cand am venit de la Bucuresti am vazut la berzeeeee, oare o fi adus vreuna si pentru mine ceva? O sa incep sa pun zahar pe pervaz ca sa stie unde sa vina!
Pup fetele, ne "vedem" maine!
Felix
lalitica2000 spune:
felix,
mi-ar placea mie sa atarn pe sfoara numa teste pozitive, dar avand in vedere ca azi e a treia zi de ciclu...e mai greu...miercurea viitoare incep monitorizarile si om vedea daca luna asta poate o fi mai cu noroc.
spor la prestat, sa stii ca e cel mai bine sa prestezi din 2 in 2 zile, uneori chiar si la 3 zile sa aiba timp sa se refaca gigeii, sa fie de calitate
lia30 spune:
doarme bebe si profit de timp sa va scriu.am nascut pe 19 aprilie, cezariana cu dr tutunaru.nu mai va spun toate amanuntele,decat concluzia.super om super medic.daca nu l cunosteam probabil ca acum eram la nebuni,atat de mult imi doream un copil,iar faptul ca nu ramaneam ma distrugea in fiecare zi cate putin .am suferit mult,si am trecut prin multe,aparent sanatoasa si sotul la fel.bani cheltuiti aiurea,m am supus si procedurii hsg,la caritas,ceva oribil,ca sa inteleg apoi ca era de ajuns laparo.nu aveam nimic.clomifen si puregon,si inseminare in niste conditii greu de imaginat si foarte umilitoare,pt sot ,de mine nu mai zic la cati n am stat rascracita ca sa aud tot felul de porcarii(acum stiu ca erau porcarii),aveam un medic,unul din cei multi la care am fost care ma chema in fiecare luna,imi facea contol si zicea:ce chestie luna trecuta aveai un chist pe dreapta,acum ai pe stanga unul.eram disperata.apoi am inteles ca de fapt erau foliculii cei de toate zilele care nu apucau sa si faca treaba pt ca el imi dadea progesteron in ziua 12 13 si mi inhiba ovulatia.cum as fi putut ramane?dar il vizitam lunar si cotizam.si ara f f f amabil.tutunaru nu mi a vorbit niciodata mai mult de cateva cuvinte,nu mi a dat niciodata explicatii prea multe(nici n am cerut)dar mi a rezolvat problema vietii mele.nu ramasesem niciodata (am 30)si ma gandeam n am ramas atatia ani de ce as ramane acum?dar am capatat incredere cand l am cunoscut.imi placea de minune situatia ca nu dezbatem subiectul ,ci facem doar treaba.dupa laparo a zis un pic de endometrioza,eu am inebunit.deci o cauza o aflasem,dar de ce dupa atatia ani ?toti ceilalti la care am fost ce au pazit?eu ce am platit?sotul spermograma 15%mobilitate,ce sa facem cu asa spermatozoizi?eram nagri de suparare.l am sunat si iam spus ca vreau fiv si l vreau acum.a zis nu ,mai intai el ia tribulus terestris 3 luni ,tu difereline macar 2 luni si o sa vezi rezultatul.am zis daca el e asa sigur ca vad rezultatul fac si asta.dupa difereline,mi a venit ciclul.am murit.speram sa nu mai vina ca sa nu se refaca endometrioza apoi.l am sunat ca eu chiar vreau fiv ca sant in pragul divortului.(eram tare suparati).a ramas ca da,dar eu nu am mai apucat luna urmatoare sa fac analizele de ziua 2 pantru ca ciclul nu mi a mai venit.momentele in care mi am facut testul de sarcina au fost cruciale pt mine,si dumnezeu a avut grija de mine,si nu am facut infarct.dar mi a venit rau.sotul a aflat peste cateva zile cand am avut confirmarea testului de sange din 2 in 2 zile.de cate ori ma uit la bebe ii multumesc lui dumnezeu ca mi la scos in cale pe acest medic.poate voi daca cititi ce am scris eu va linistiti si asteptati mai relaxate momentul pt ca sigur se va intampla. vreau sa va spun si de o prietena care avea endomatrioza ,se chinuia de multi ani,si a ramas acum dupa un tratament de 1 luna cu propolis miere si apilarnilcred ca se numeste,dat de andritoiu (parca asa il cheama). va doresc multi bebei.as mai scrie eu,dar bebe nu ma lasa sa fac nimic inafara de ceea ce il priveste pe el,suntem lipiti cu super glue.va pup.
fireyes spune:
Felix, Georgia, daca arde, puteti sa va trimiteti filmuletul pe cate un site de genul: www transfer punct ro (intelegeti voi care e numele adevarat al site-ului); daca e mai mare de max admis, se rar-uieste in cateva bucatele (cate trebuie) si gata, nu mai pierdeti timpul cu cd-uri...
lalitica2000 spune:
lia30, felicitari pentru bebe. sa fie sanatos si sanatos.
fetelor, un alt exemplu ca SE POATE. Sunt convinsa ca o sa ne vina randul la toate.
Multumim lia pentru povestea ta. ne prinde bine sa mai auzim din cand in cand de reusite.
magdita spune:
Neata fetele mele,
Lia

, Felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii si fericire ! Ma bucur enorm ca ne-ai impartasit povestea ta emotionanta ! Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei ! Iar ma pune pe ganduri tratamentul cu Diphereline pe care am ales sa nu il fac in ianuarie pentru ca nu erau decat cateva puncte. O sa ma gandesc fff serios la asta.
Mada
, hai cu vesti de la eco! Ai facut IA ieri?
Haideti fetelor cu vesti !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
lia povestea ta ne face foarte bine. iti multumim ca ne-ai impatasit exeperienta ta. ne dai si mai multa putere sa mergem inainte. cu siguranta peste putin timp si noi cele care acum visam la un bebe vom putea sa spunem am reusit si le vom incuraja pe cele care incearca sa ramana. de astfel de povesti avem nevoie noi acum. de sperante care sa ne dea forta sa maergem mai departe.
neazta dragele mele tutunici.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Lia, felicitari pentru bebe, sa creasca mare si sanatos. Intr-adevar, Tutu nu sta la palavre dar isi face meseria. Iar noua ne trebuie un doctor profesionist, daca nu e comunicativ asta e...Ne multumim cu ce avem!
Lali, asta-i viata, o luam de la capat pana reusim, eu sunt convinsa ca vom reusi! Da si cand ne vom tine puii in brate atunci sa vezi fericire pe capul nostru!
Mada, hai spune-ne!!! Cum a fost la monito? Ati facut inseminarea???
Magdita, am mai citit si eu pe la FIV, am vazut ca se da in protocol dipheriline... Poate e tot pt linistirea ovarelor care tre sa produca dupa stimulare, multi foliculi...
Pup fetele,
Felix