Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 15
rocsy2007 spune:
fetelor eu sunt z 20. sa vedem ce o iesi din chioreala noastra . daca nu iese nimic trec la a doua IA. nu imi fac prea mari spernte mai ales dupa ce mi-a zis tutu ca am colul aproape sudat. doar sa se fi strecurat vreun gigel. cine stie. vedem peste vreo 10 zile ce s-a intamplat .
fetelor eu de cand am facut IA m-am cam ingrasat.abia imi trag blugii pe mine, cred ca e de la clomifen desi nu e prima data cand fac stimulare. sper sa nu iau proportii sau daca iau sa fie cu ochi.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Andreuk spune:
Buna!
Pup fetele, ma scuzati ca nu am mai scris de mult, am vrut sa ma detasez putin, sa nu ma mai gandesc obsesiv la bb.Chiar credeam ca dupa laparo se va prinde natural...Bineinteles, duminica mi-au venit rushii si am avut o criza de plans de nu ma puteam opri.Si sotul nu mai stia ce sa imi faca saracu'.
Oricum vroiam sa va spun ca m-am hotarat sa fac IA, pe 27 mai incep monitorizarea.De maine trebuie sa incep closty.Voi ati luat o pastiluta sau 2?

Sper cu tot sufletul ca asa o sa se prinda.
georgia_c spune:
io de 3 luni incerc chior ... nu s-a prinsa ... inca ...o sa se prinda , stiu io asta
si io voi aplica metoda irigatorului , insa dupa perioada cm ... pe care nu-l mai astept vreo 9 luni ...vedem asta in vreo 2-3 zile ... desi au apuarut semnele de cm ... io ma gandesc ca sunt de sarcina ...
... felixica , daca imi trimiti , cd-ul , ma autosugestionez , de fac tripleti ... uite aici la mine , de nu ma apuca io de yoga , spirale , integrari in absolut , si alte alea .. numa numa s-o prinde 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Andreuk, hai sus cu moralu, se poate? Unde e pacienta optimista a lui Tutu???!!!
Se iau 2 pastilute, seara , la aceeasi ora... Daaaar, inainte de a lua prima pastiluta pui mana pe telefon il suni pe nea Tutunaru si ii spui cand pica z 10 sa nu carecumva sa fie plecat in perioada monitorizarii tale ca sti foarte bine STIMULARE fara MONIORIZARE nu merge...
Georgia, iti trimit draguta, cum sa nu... Da am o mare rugaminte: daca ies tripleti da si mie unu, asta in cazul in care nu ma graviesc si io pana luna urmatoare, asa naturel... Fii antena: o scuturare buna de picioare dupa partida prestata cica face bine la viteza gigeilor... Daca or sa ma doara gleznele va spui...
Pup,
Felix
magdita spune:
Georgia
,Feli
,Rocsy
, perfect de acord cu voi legat de "iubitul ca chiorii"
. Sa stiti ca s-au intamplat cazuri in care diferite cupluri cu probleme de infertilitate au facut IA sau FIV care nu au reusit si dupa aceea au reusit natural, culmea culmilor.Asa ca nu strica sa incercam luna de luna, nu se stie care e cea norocoasa. Pana la urma, pana nu e momentul, nu se intampla, orice am face noi. Asa ca Doamne ajuta-ne sa reusim!
Lali
, mersi pentru urari iubita. Iti urez exact acelasi lucru
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
pen spune:
Buna fetelor!
Am aparut, in sfarsit! Va pup pe toate, felicit viitoarele mamici si LA MULTI ANI!!!!! celor care sarbatoresc azi SF. CONSTANTIN si ELENA.
De asemenea, multumesc din suflet tuturor care m-ati incurajat pt. laparo!
Steff77 ai fost duminica la Elias pt laparo? la salonul 1? care din fete esti, cea bruneta si cumintica? sper sa ne intalnim vineri la scos firele!
Fetele promisesem sa va dau vesti. DECI, duminica dl. dr. T a operat 10 fete. Opera o fata cu laparo si una cu histero si asa mai departe. Eu am fost a 9-a si am intrat pe la 17,00 in operatie, iar la 20,00 m-am trezit la reanimare. Simteam ca m-a calcat trenul si am vomitat pana "la loc comanda". Toate celelalte fete au plecat, dar eu am ramas pana a 2-a zi, poate, poate aflu ceva, fiindca nu s-a putut vb cu dr. T. Si acum cand va scriu ma simt nasol, nu ca m-ar durea burta, dar am facut tahicardie ca la operatia de fibrom si mer cocosata, ma doare tata zona toracelui, parca mi-a dat Schwartzeneer un pumn si imi bate inima nereulat. O sa-mi treaca... Parca sunt mamalia, daca le vedeati pe celelalte, niste viteze! Am reusit luni sa vb cu Ioana Condulescu, dr. rezidenta si nu mi-a placut deloc ce-am auzit: aderente pe un ovar, nu am inteles in ce erau invelite ovarele, parca o pojhita, le-a curatat, apoi cateva puncte de endometrioza in spatele uterului, in zona inferioara, le-a curatat si imi va da tratament si cel mai nasol, ambele trompe infundate, eu stiam de una. Parerea ei nu mi-a spus-o, dar cand o sa vb cu T va mai spun. Sunt f.f. necajita, cred ca FIV e solutia mea. Asta e, capul sus! A, era sa uit, mi-a spus ca va urma si histeroscopia, ce credeam ca scap? Poate reuseste ceva cu trompele! Hai ca v-am zapacit!
Va pup pe tote, va urez o zi frumoasa si sa aveti parte numai de bine!!!
Oana80 te pup, nu dispera, o sa intru si eu sa vad ce e cu endometrioza asta!
magdita spune:
Andreuk
, hai capul sus ! Mergem inainte cu credinta si speranta ca intr-o buna zi vom reusi, da? Subscriu la ce ti-a zis Feli
si adaug : daca ai cm mai scurt de 28z, intreaba-l pe Tutu cand il suni daca n-ar fi bine sa incepi stimularea mai devreme de z5, in z2 de ex. Asta ca sa eviti experienta mea, cand dupa stimulare am ovulat in z21, iar monitorizare am facut din z10 pana in z20, din doua in doua zile, apoi zilnic, ca nu mai cresteau incapatanatii astia deloc
. Eu natural in z10-13 ovulam, insa din cauza stimularii mi-am dat peste cap organismul luna trecuta. Nu e o regula, dar se poate intampla. Bafta multa !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
c.myry spune:
Buna
fetelor,
LA MULTI ANI 

tuturor care isi sarbatoresc ziua onomastica si celor care au in familie sarbatoriti! Multa sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi!
tuturor si o saptamana frumoasa!
myry
39+
Sara Denisa A mai ramas putin: DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta 
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
rocsy2007 spune:
andreuk nu fi trista . va veni si momentul mult visat
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Andreuk spune:
Va multumesc de incurajari!Sunteti foarte dragute.
Deja m-am programat la Ramona.Ma asteapta in z 10.Si tot Tutu mi-a zis sa incep stimularea in z 5 pt ca eu de obicei, fara stimulare ovulez in z 15 si am ciclul de 28 zile.
Daca nu se prinde nici asa...