Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

lalitica, multumesc pt informatii, s-a mai facut un strop de lumina si in mintea mea si ma bucur si ca or sa mearga cele 2 (cabinetul si clinica noua) in paralel, ca sa apuc si eu sa ma dumiresc... nu prea sunt campioana la orientare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mada, hai cu vesti bune de la eco

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Salut fetele, m-am intors de la eco, m-am intalnit cu mada, insa nu am putut sa o astept sa vad ce a facut. Sper sa intre in seara asta sa ne scrie.

Despre mine...foliculul ala lenes de la dreptu a ajuns numai la 17.9, azi in ziua 16 de la 17.4 in ziua 14, insa surpriza.... vine de la ovarul stang care a dezvoltat un folicul de 17.8, pe care Tutu mi-a zis ca vrea sa-l urmareasca joi in ziua 18, eu cateodata am avut si ciclu de 31, poate am sanse cu stangu, acel ovar stang care e aproape lipit de uter

fetele, voi cu experienta, nu vi se pare ciudat sa apara in acelasi ciclu un alt folicul pe celalalt ovar? in conditiile in care luna trecuta am ovulat tot pe stangu, doamna jinecolog, ce parere ai?

Mada, hai ca te asteptam cu vesti bune . Uite, intra pe www.farmaciiledona.ro si scrie in motorul de cautare pregnyl ca o sa-ti afiseze o lista cu multe farmacii din bucuresti care-l au pe stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

buna dragele mele,
Rocsy...mai e valabila invitatia la cafea la ora asta
Ubi...mi-a facut placere sa te cunosc, mii de pupici si sa nu uiti ce am vorbit, da !? ne intalnim la Iosup
Mersic de adresa, cat asteptam la dr. sotul mi-a cumparat pregnyl.
Multumesc mult de sustinere tuturor
Acum sa va dau vesti despre mine azi z 12: ovar drept folicul de 7mm ,ovar stang doi foliculi de 21 respectiv 22mm. Executat pregnyl in seara asta maine cu ajutorul lui Bunului Dumnezeu fac inseminare, Tutu era super incantat, acum ramane de vazut maine dimineata.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada pentru tine am niste laptic. bafta maine in cazul in care faci inseminarea.
felix ne e dor de tine. ne-ai lipsit.
noapte buna dragele mele . maine va astept cu cafeaua si ceaiul calde. ce ati mai prefera la micul dejun?
va pup pe toateeeeeee!

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele mele, iubitele mele

Azi fac eu onorurile si va invit la cafeluta, ceiut si laptic!

Am lipsit motivat, am fost la capitala ca sa vizionez o prezentare de aparatura de laborator, nu stiu cum am omis sa va spun. O sa recuperez... A, si am trecut si pe la fratele meu sa vad galusca roz. E o scumpica cu gropita in obraz.

S-o luam in ordine,

Ubi, se poate sa creasca unul incet iar altul sa vina din urma si sa se sparga inaintea primului... Stai linistita, eu am facut intai 2 chisturi (z 12 parca) iar din z 14 sa mai creasca 3 foliculi... Din fericire am scapat de chisturi iar foliculii s-au spart.

Mada, mama ce productiva e fetita, asteptam vesti bune de inseminare si apoi de ochisori!

Fetele, eu cred ca e de bine cu visele astea cu burtici! In curand o sa auzim de burtici de-a devaratelea!

Rocsy, Magdita, Georgia pup fetele dragutele!

Oana, imi pare rau de diagnostic dar nu-i dracu atat de negru, sunt atatea cazuri de fete cu endo care au nascut...

Tamy, uita-te la film pana la capat, merita! Optimismul la inceput exista apoi se pierde si la sfarsit revine in forta! Iti dau un pupic optimist de la mine!

Firyes bine ai revenit! Inseamna ca a revenit si optimismul...

Daca am omis pe cineva, rog sa nu se supere, sunt baba batrana si mai uit!

Pupici pentru fetici

Felix

Mergi la inceput

oooooo lume noua. felix unde umbli fata draga? cum ai uitat sa dai raportul aici?

Mergi la inceput

cand am vazuto pe felix am uitat sa salut. neatza fetele. va pup pe toate.
bun ceiutul feli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,
Mada, super productie, ma bucur din suflet. Sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti luna asta
Feli, te iertam ca ai lipsit ieri, insa trebuie sa promiti ca nu mai lipsesti nemotivat. Imi venea sa te sun sa vad ca e totul ok
Rocsy, bun ceiutzul
Ubi, ai incredere si fii optimista ! Poate e luna norocoasa
Pup toate fetele si sa veniti cu vesti excelente

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'niata ....
sorela ... pai fusesi tu aci la capitala , si nu zisesi nimic .... ok , ok ....
mai sa vedeti ce fac io ... ma agit sa reusesc sa descarc acest "the secret" .. normal ca nu stiu ce este ODC , si de 10 min. nu resuses sa-l descarc de acolo de unde ne-a zis anastasia ... so ... in disperare de cauza acum ascult primele 20min , pe youtube ...asa ca sor'mea imi trimiti si mie minunatia cand ai timp , daca nu reusesc sa o dau jos de pe net ..naspa e ca io am net de la munca , si nu am mereu vreme ..... offf , ce m-ati pus pe jar cu secretelul asta....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput