Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

te-am vazut georgia dar oricum sunteti destul de lenese azi. eu m-am trezit plina de viata. visul ala a fost minunat. chiar daca m-am trezit si nu era real macar in vis am putut sa traiesc fericirea de a vedea un zambet de copil.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Oana, imi pare rau de diagnostic si eu l-am acceptat cu mare greutate, cu adevarat dupa vreo 5-6 luni... din pacate, lucrurile astea nu sunt optionale si am auzit de numeroase cazuri de reusita fara eforturi deosebite.
chiar de curand, am aflat de cineva cu endo, cu o singura bucatica de ovar ramasa, el cu probleme si au reusit natural, asa ca daca s-a putut acolo, trebuie sa iasa si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, TREZIREA !!!!!!!!!!SA VA DAU O VESTE EXTRAORDINARA !!!
Mesaj original postat de Bonitta, in dimineata asta la subiectul "Endometrioza":
Dragele mele,

Unele fete nu ma stiu, altele poate isi aduc aminte de mine. Fac parte din vechea garda a aspirantelor optimiste.Acum 1 an aproape am hotarat sa nu mai intru pe forum, toate discutiile care erau nu faceau decat sa ma determine sa ma gandesc non stop, aproape obsesiv la bebe.Am hotarat deci sa-mi vad de ale mele.
Fetelor, vreau sa fiti primele care afla vestea. Azi dimineata am facut un test de sarcina. II liniute clare!!!
SUNT INSARCINATA!!!
Dumnezeu a facut o minune si pentru mine!
Am intrat de asemenea sa va incurajez, sa va spun ca minuni exista, trebuie doar sa credeti in ele. Deci nu va pierdeti speranta!
Va pup pe toate! Mai vechi si mai noi. O pup si felicitari Laurei69silk, Ioanatugs-te pup mult si pupa si finuta din partea mea, Kora si Zenobia - vechile aspirante, va pup si pe voi. Diana, te pup si sa nu-ti pierzi increderea, vei ramane gravi, o sa vezi.
Pentru tiza mea (stie ea care e) multi pupici! Fetelor, va doresc sa traiti si voi cat mai repede minunea de a fi insarcinata.

P.S. Rog fetele care se ocupa de tema, sa ma treceti si pe mine pe lista de proaspete gravidute.

Bonitta
FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!
SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BEBE SANATOS !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

felicitari bonita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Pentru cine este interesat de documentarul "The Secret", il puteti descarca de pe ODC (cu traducere)sau de pe Utorrent(fara traducere ,dupa care cautati traducerea in site-urile de subtitrari in rom).
Bonitta Felicitari
fetele

Mergi la inceput

Fireyes, bine ai (re)venit printre noi ! Bafta multa si sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti !
Oana, imi pare rau sa aud de acest diagnostic din nou. Se pare ca din ce in ce mai multe femei au aceasta boala, din pacate.Insa, din cate am citit pana acum,sunt fff multe fete care au reusit ! Bafta multa ! Mi-a zis si mie Dr.T de pastilutzele alea, insa deocamdata nu m-am hotarat daca o sa fac tratamentul sau nu. In ce stadiu e endo la tine? Au fost doar cateva puncte sau a gasit si cauterizat focare mai mari? Iti urez sa ti se implineasca visul de a deveni mamica in curand !
Rocsy, bun ceiutul tau ! Si ce vis ai avut. Sper sa ne anunti in curand ca visul tau s-a adeverit !
Mada, tinem pumnii azi la eco, sa ai foliculasi babani si o IA reusita !!!
Feli, pe unde umbla jinecoloaga de serviciu?!
Pup toate fetele si trebuie sa avem incredere ca intr-o zi vom veni fiecare sa dam asemenea vesti cum ne-a dat Bonitta in dimineata asta ! Asa sa ne ajute Dumnezeu

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ziua buna fetelor,

am revenit si eu in peisaj. mi-a luat ceva timp pana am citit din spate, ca tareeeee vorbarete ati fost de vineri pana azi.

fireyes, eu am o colega care va lucra la viitoarea clinica a lui Tutunaru. Am vb cu ea si mi-a zis ca nu a mai vb cu Tutunaru de vreo 2 saptamani, pentru ca ea va lucra la clinica peste cateva luni, nu chiar de la deschidere. Ei i-a spus ca, clinica se va deschide cel mai probabil in iunie si o perioada va merge in paralel si cu cabinetul. Noua clinica este situata pe aceeasi strada ca si spitalul Elias (Str. Aviator Sanatescu), in capatul opus spitalului.

oana80, imi pare rau pentru diagnosticul tau, dar precum au spus si fetele sunt multe cazuri in care s-a reusit cu endometrioza. Cu speranta si perseverenta sunt convinsa ca vei reusi.

eu va spuneam ca vineri mi-au aparut acele pete maronii care prevevestesc venirea rusilor, ei bine, mi-a venit ciclul de abia ieri. Chiar imi spuneam duminica ca daca pina marti (adica azi) nu-mi vine imi voi face un test de sarcina, dar nu a mai fost cazul....:(((...bine macar ca nu am dureri si a trecut prima zi de ciclu super OK.

rocsy, si eu azi noapte am visat ca o prietena de-a mea a ramas insarcinata si ca ea nici nu-si dorea sa ramana acum si imi spuneam imi vis ca toata lumea ramane insarcinata numai eu nu, ca toti din jurul meu fac copii pe banda. A fost un vis ciudat oricum. Este prima data cand visez ca sunt suparata ca nu raman insarcinata.

De maine intr-o saptamana ma infiintez la cabinet sa incep monitorizarile. Abia asteeeept

Mergi la inceput

magdita s-a cam racit ceaiul.
felix pe unde umbli?

Mergi la inceput

Rocsy, am baut deja ceiutzul, fff bun, mai am numai cateva inghitituri
Feli, pe unde umbliiii nemotivat???

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

magdita ma bucur ca ti-a placut.
pe felicia cred ca o trecem absenta azi. ce s-o fi intamplat cu ea?

Mergi la inceput