Ma enervez zilnic....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

LORELAIM, esti La toate povestioarele tale, m-am dat de-a rostogolul
Ai dreptate cand spui ca nu treb. luate toate lucrurile in serios.
Super-faza cu carutzul! Uite, raspunsul tau e bun si pt damadepica pt. atunci cand se va mai intalni cu "mama sfatoasa".

May, dragelor, am o fetitza super. La ce ma refer, exact la cum treb. sa faca fatza micilor rautati dintre colege. Cu baietii nu prea sunt probl.
Si-mi povestea in urma cu doua seri, cum o enerveaza colega ei de banca. Cand fata mea deseneaza, colega ei se da mai aproape ca si cum si-ar baga nasul (stiti cum e cu distantele sociale) si o intreaba pe un ton mai indraznet, nazal : "Ce faci?" Si fata mea a gasit imediat metoda de-a o pune un pic la punct si-i da replica pe acelasi ton nazal, asemanator cu al colegei: "Ce-va." (si nu-i spune ce anume). E mortala !
Alt ex. O colega cu mai multa incredere in ea si oareshce mandrie, intr-o ora de sport, n-a primit-o pe fata mea sa se joace impreuna "elasticul" (desi nu era elasticul ei). OK. Fata mea a "punctat" (adica a retinut). A doua zi au avut iar sportul, dar n-a mai uitat sa-si ia elasticul si se juca impreuna cu alte fete. Vine si colega care o repezise cu o zi inainte. Buuun! Aceea intreaba: Pot sa ma joc si eu?" Fata mea spune: "NU". Aceea se-apuca si-ntreaba pe fiecare in parte: El al tau elasticul? Aia nu, aia nu, fata mea ii spune : "E al meu." Si respectiva n-are incotro si face stanga-mprejur.
Am intrebat-o pe fata mea de ce a procedat asa si mi-a spus ca a vrut s-o invete minte. De fapt si cu colega ei de banca, tot de-asta procedeaza asa, ca sa-si dea seama de felul in care se comporta si-i vorbeste pe acelasi ton sau ii face aceleasi chestii "marunte" (cum e lovitul in scaun) tocmai pt. a-si da seama si sa nu-i mai faca nici aceea ei.
La faza cu "elasticul", i-am explicat ca pentru a-i da cu adevarat o lectie ar fi fost bine s-o invite pe colega ei in joc si sa-i explice ca pe viitor se asteapta ca si aceea sa comporte la fel cu ea.
In general e prietenoasa, n-are rautati gratuite.
La replici haioase e exemplara. Chiar si in fatza sefului am aplicat cateva invatate de la fi-mea. Nu va spun cum a ramas de paf "capricornul".

Mergi la inceput