Westie - de unde sa cumpar?

Westie - de unde sa cumpar? | Autor: aidaciolac

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutor!
Fetita mea s-a indragostit la expozitia de caini de catelusii rasa Westie si acum ne bate la cap cand primeste si ea unul.
Am luat un numar de telefon de la cineva care vindea , dar 250 euro mi se pare mult

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Ceau !
Aida trebuie sa ai mare grija de la cine cumperi catelul sa nu fie bolnav,sa fie cu vaccinurile la zi,si noi iubim tare mult rasa aceasta de catei si ne dorim f. mult sa ne luam un exemplar.Din cate m-am uitat pe cred ca mai avantajos ar fi sa-ti iei de la o canisa din Szeged,uite www.szeleburdiwesti.gportal.hu/" target="_blank">aici un site daca vrei mai multe informatii.Sa-mi dai si mie de stire cand va luati pt. ca si noi suntem interesati.Buna alegere a facut Emma.Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'ai de capu meeeeuuuu
Aidule, adio flori, adio gradina betoonnnnn!!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Lormi super poze si chiar aproape. Dar ai aflat cumva ce pret au? Ca la poarta la muzeu erau 3 puiuti care nu aratau tocmai bine si cerea 250 de euro si 300 cu pedigreu (sau cum se zice) , dar mie mi se pare extrem de mult.

Mariaa adio si liniste cu el , stiu eu cum face si parca vad ca o sa vrea sa il bage si prin casa ... si atunci sa te tii si Emma este Emma , ca daca ii intra ceva in cap pana in panzele albe
...poate ii trece pana la urma , dar la cum o stiu eu ... nu prea cred.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aida dupa cat am citit pe site cam 40 000 de forinti(aprox. 6 mil. lei) dar poate mai poti negocia ceva la pret.I-am vazut si eu pe puiutii de la poarta si eu zic la fel ca nu aratau tocmai bine,erau tare blegi,ei sunt de obicei f. vioi,parerea mea e sa incerci la Szeged,nu ai ce pierde,macar da un tel. si intreaba ce si cum.V-am pupat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Lormi ne-ai uitat?
Aida pai sa stii ca o sa trebuiasca sa il tii in casa,din cate am xcitit eu westie astia sunt tare iubareti deci nu cred ca ai sanse sa ii tii departe...si stiu ca si rod....Din pacate preturi nu stiu

Spor la alegeri,sa o bucuri pe Emma.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

deya,eu am o fetita westy....o poznasa rau tare.Eu una iti zic ca pe cat sunt de jucausi....si crede-ma ca sunt,pe atat sunt de "protectori"cu lucrurile.A mea nu roade nimic....mai jumuleste cand are chef de joaca hartia igienica din suportul de la baie....ca are acces non stop acolo(am invatat-o sa faca pisu la scurgere si stam in permanenta cu usa deschisa acolo)

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa07 spune:

buna lormi

as fi dorit si eu un westie pt. al meu baiat asa ca am intrat pe site-ul celor din szeged dar nu pricep o iota ca nu stiu ungureste . exista vreo posibilitate sa ma inteleg cu ei altfel, poate in engleza? stii cumva? sau au site si in engleza?

Mergi la inceput

Alexa chiar nu stiu cum te poti intelege cu ei,incearca sa suni poate mai stiu ceva engleza daca nu incearca sa cauti o pers. care cunoaste limba,poate aveti prin cercul de prieteni cunostinte, pe cineva care se pricepe cat de cat.Da-mi si mie un semn daca reusesti cumva sa-mi spui cum ai rezolvat,a-s fi si eu ffff interesata de achizitionarea unui puiut dar un pic mai tarziu,la anul prin primavara.Te pup si iti doresc multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
citat din mesajul lui alexa07

buna lormi

as fi dorit si eu un westie pt. al meu baiat asa ca am intrat pe site-ul celor din szeged dar nu pricep o iota ca nu stiu ungureste . exista vreo posibilitate sa ma inteleg cu ei altfel, poate in engleza? stii cumva? sau au site si in engleza?

stiu eu ungureste;trimite-mi pm
si eu am 2 caini cumparati din Ungaria

Mergi la inceput

Alexa07 nu ai mai dat nici un semn ,cum e,te-ai descurcat cu limba ?Ai luat Westie?Sunt f. curioasa de cum au decurs lucrurile !

Mergi la inceput