Salajence la APEELL!![47]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna!

Noi ne pregatim de pranz, apoi facem o plimbare la mare si apoi mergem la prietenii nostri care au fost aseara la noi. Au un joc nou WII si vrem sa ne jucam putin, cica e super misto!
Aseara am gratarit, am mancat si povestit langa un pahar de vin...

adriana si mie mi-au placut rusii, inca de la semifinale. Insa am votat cu Islanda si Ovi cu Serbia. Mi-a mai placut Norvegia si Suedia...dar cu melodia suedeza eram indoctrinati , am cantat-o si noi odata cu Charlotte. Pacat de ea ca a luat doar locul 21, dupa Ro...piesa e muuuult mai buna. Cea a romanilor nu mi-a placut insa, nici cand a concurat in Ro in calificari...Asa ca nu numai romanii sunt dezamagiti, suedezii sunt la fel...dar asta e concursul, sa speram ca la anul va fi un loc mai bun. E o competitie si atat, nu e altceva, mie nu mi se pare ca trebuie facut asa un "balon" din toate astea...in fine. Am citit si eu pe la generale dar ma abtin...

Pupi la toate, o duminica placuta!

ps. mama se opereaza maine dimineata, ii fac operatie clasica, nu laparoscopica. Cel mai nasol e ca nu voi stii nimic pana se trezeste ea si va putea sa ma sune...nu cred ca va sta cineva la spital sa stie cum a decurs operatia...ce as fi vrut sa fiu acolo...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE TUTUROR
va dorim o duminica frumoasa sa aveti toate
miha, recuperare rapida mamei tale dupa operatie, sigur totul va fii bine
adriana, si mie mi-au placut rusii, eu aseara am zis chiar prima pe forum ca ei castiga
iar spaniolii au fost
cat despre romani nu mi-au placut in mod deosebit dar am votat din... patriotism si s-a vazut.
va pupam pe toate
fetelor, duminica viitoare suntem la cluj

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Se pare ca am gresit...Suedia a iesit pe locul 18, dar dupa Spania care chiar ca a avut o melodie penibila...

olim, ce bine de voi...drum bun! Dar mai pove pana atunci, nu?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ziua buna.

mihaela, doamne ajuta sa treaca cu bine peste operatie mama ta.

mai, io cred ca-s defecta.nu-mi placura rusii de loc .io aseara aveam draci din 2 motive: nu-mi mergea TVR1 si am vazut ieurovizionul pe unguri, plus ma dadura peste cap voturile.io zic ca nu cantaretul a fost votat la rusi ci patinatorul si violonistul.mie zau nu mi-o placut rusu. io n-am inteles cum de grecia lua de la ro atatea puncte, doar manelistii ro votara?mie mi-o placut SERBIA.mno is defecta?

acu melodia noastra fu cum fu, da nici de locul 20 nu era , precum nici de top.io o vedeam pe locul 9-10.ata ete.

va tzuc da mai viu......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela ma rog pentru mama ta sa decurga totul bine . Sora ei nu poate sa mearga sa stea la spital pana dupa operatie si sa te sune sa-ti spuna cum a decurs ? Oricum , vei vedea ca totul va fi ok . Sanatate multa si Doamne-ajuta !

Olim , drum bun si sper sa ne cunoastem . In week-ul din 14 esti la Ulmeni , nu ? Apropo , nu ati gasit nimik fetelor sa ne cazam in zona Ulmeni ? Eu duminica viitoare merg la nunta la fata nasilor !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Multzam fetelor!

adriana, sora mamei e in Zalau. N-a mers la Cj pentru ca nasii mei sunt in renovari si nu are unde sta la ei. Asta e! Am sa o sun eu maine cat de repede pot, numai sa poata ea vb la telefon.

bia, nu cred ca esti defecta . Ca uite mie ce melodii imi placura! Si pe a Suediei o vedeam intre primele 3...deh, daca imi palce! E un concurs si desigur fiecare are preferintele lui. Si mie imi placu Serbia, dar le-a ajuns anul trecut! In schimb Ucraina si Grecia si vezi ce locuri ocupa...

pup, fug la papa!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Saluti la toate!Miha, sa dea DD sa fie totul bine si sa se refaca mama ta rapid! Bia, dapoi tu zici ca esti defecta? Da io ce sa zic? Ca am uitat complet de concurs, si amu mi-e asa o ciuda... Noa, io nu vazui nimic! Dupa ce a plouat cu galeata toata dimineata, iesi putin soarele, atat cat sa ne amageasca. Acum iar s-a innorat, dar asa cu niste nori negrii de zici ca iar vin ploile torentiale. Sa speram ca trec peste noi, si scapam ca m-am saturat de ploaie.Nu am mai facut nici un tort, decat unul de inghetata. M-am saturat de tortalit, ma simt obo...Noa, da Vlad a framantat de placinte...Abia astept sa vad cum ii ies, ca sunt primele pe care le face.. Paote are norocul incepatorului... Io nu fac placinte, am facut o data, mi s-au spart si mi-a curs umplutura in ulei si m-am jurat ca nu mai fac. Si pana acum m-am tinut de cuvand. Da Doane sa ii iasa lui, ca asa om manca si noi acasa placinte nu numai la altii. Va si va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

salutare
placinte, cu branza de vacuta, dar mai am un pic si pa si eu, sper
fetelor, sora mea nu a gasit nimic in zona pt wekend asa ca ramane doar pizeria.
miha sigur totul o sa fie bine
va pupam

Mergi la inceput

salutare tuturor
ce liniste aici la voi,
va doresc o saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noapte buuuna si de la noi. Sa vedeti ce dezmat! Placintele bestiale, gratarele la fel, sampanie.... si o saptamana faina tuturor!

Mergi la inceput