Salajence la APEELL!![47]
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
giulia, e obosit fecioru.hai ca mai au 2 sapt de scoala si apoiincepe dezmatul
.
deci maine se lucreaza?ce recuperati?da-s curioasa si ce randament se da maine.
va tzuc ......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
He, he, Bia, nu poci sa ma repet. Ca ceva in stilul asta i-am facut de ziua lui. As face ceva mai "cuminte"... MA mai gandesc pana maine. Am o ora libera, am facut piata si acum ma plictisesc. E asa de mic orasul asta ca intr-o oara mergi roata de 2-3 ori si inca mai ai vreme de o cafea.
Noa, va tzuc, merg sa beau apa si apoi m-oi duce catre scoala.Peseu: Giulia, bine ai facut ca l-ai lasat acasa pe Calin. E obosit si el, ca doar simtim si noi adultii dapoi ei saracutii. Ma gandesc cu groaza ce va fi de la toamna. Sper sa se descurce Andrei si sa nu fie probleme...
dianaiulie2009 spune:
Bianca , activeaza-ti reply with quote ...
Maine recuperam ziua libera din 2 mai ... randament nu stiu cat va fi , cert e ca noi tre sa stam pana la ora 16 si cam ... pas ... la mersul mai rpd acasa ...
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Bianca , activeaza-ti reply with quote ...
Maine recuperam ziua libera din 2 mai ... randament nu stiu cat va fi , cert e ca noi tre sa stam pana la ora 16 si cam ... pas ... la mersul mai rpd acasa ...
api, soro nu-i dezactivat.da bag sama ca din cauza reclamei cu scutece nu poti sa-mi dai replica
![](icon_smile_big.gif)
deci nu-i zi scurta?
![](alcool.gif)
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Multumesc fetelor de gandurile bune!
Am vorbit cu mama de curand, e in spital deja, i-au facut analize, ecograf...dar n-a aflat nimic mai mult. Nici cand o vor opera, nici cum. Mai sunt femei operate acolo, au laudat personalul, insa spitalul e jale...mama zice ca e mai rau decat si-a imaginat. Acu' asta e, asteptam maine sa vedem daca afla ceva noutati.
adriana, pai maine stam acasa, dupamasa vor veni la noi prietenii romani si vom face gratar, dimineata mergem la cumparaturi, apoi seara vrem sa ne uitam la finala Eurovizion. Duminica daca e tot asa vreme buna, pe internet asa arata, o sa mergem undeva la plaja. Inca nu stiu. Din 15 mai e deschis si aquapark-ul, vrem sa mergem si acolo pana plecam in Ro. Mai vedem de planuri pana duminica...
Otilia si muuuuulti ani inainte impreuna! Sa ne spui cum sarbatoriti...
Fetelor care lucreaza maine le doresc o zi cat mai scurta! Pentru toate un we placut!
ps. Voi stiti ca noi aproape nu mai vedem noaptea? Sunt 17 ore de zi...soarele rasare la 4 si apune la 9.30...si mai e pana in 23 iunie cand e cea mai lunga zi...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
salutare
fetelor, am coleg acasa,a sa ca ma scuzati dar de maine intru zilnic, amu recuperez cele 6 saptamani de romania din toate punctele de vedere
va tzuc pe toatesi wek placut
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
Va poftesc la cafelutza ...
Va anunt ca pe melimeloparis cu 3 w in fata si . ro la urma sunt reduceri pana maine si sunt niste chestii foarte dragutze ...
Va tzuc si mai vin ...
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Adriana, merci de cafeuta! Apoi sa stii ca am stat cateva secunde bune pana m-am prins ce ai vrut sa spui mai sus! Biaaaaaaaaaaaa! Iar si-a mutat matza puii! Buei ce ma enerveaza!!! Amu sa o caut iar! O ucid de o prind! Scroafa!Ce vreme de kk! Nu am chef de nimic, noroc ca am mancare, da nu am chef de nici un tort. Asa ca maine cred ca ne limitam la un gratar si atat. De fapt si aseara am gratarit, de mirosea la 3 strazi
.Merg sa termin de aspirat si sters pe jos, si mai vin.
Restul? Pe unde umblati?
olim spune:
salutare
ce liniste la salaj, unde umblati toate mai doamnelor, unii la munca da restul gastii
am avut o minivacanta suer faina, colegu acasa de miercuri pana azi, alex a fost super cuminte, ca de obicei
joi am fost la fisc sa facem declarateile de venit, apoi am fost a shoping, i-am luat o rama inc are am pus poza lui alex, si o felicitare cu data de 30 iunie, si una super faina.Cadou oficil inca nimic, dar mai vad eu saptamana asta.Si in rest am stat in casa am papat si dormit si iubit toti 3
sia zi la 10 a plecat in italia, sper sa ajunga pe vinerea viitoare sa ne paota duce sambata la valencia.
va pppe toate si va doresc un wek frumos
ma duc sa adun incasa ca de 2 zile nu am facut nimic
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Hellllllooooooooooo !!!!
E cineva acasa ????
Ce faceti fetelor ? Leneviti ???? Cu vremea asta va cred si eu ...
V-a placut cine a castigat Eurovision ? Mie mi-au placut foarte mult si spectacolul pe scena a fost extraordinar . Pacat de ai nostri romani . Dezavantajul ca au cantat primii si pana la finish se cam uita ... Asta e ... pacat totusi ca am ajuns pe locul 20 .
Ma duk sa fac ceva de papitza si mai trec pe aici sa vad ce impresii aveti de la Eurovision .
Duminica placuta !
" Carpe diem ! "