Cluj rulz! cap.80
Raspunsuri - Pagina 7
ralucames spune:
ola
am intrat sa va spun noapte buna si o duminica frumoasa si tihnita
Stanca, am vb. cu dr. si a zis ca e ok, sa-l scot la soare pe micul printz
... Ultimul mohican...mmm... ce vremuri...
va pup pe toate, fug la somnic ca imediat se trezeste Luca sa pape iar
http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Raluca bine ca e doar atat.
Si noi am petrecut un we ciudat dar placut in general.
Azi mergem la o inmormantare la tatal unei prietene.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Hai sa va zic(daca am cui
) o chestie draguta pe care a spus-o Razvan azi dimineata.El are o gentuta in forma de vaca cu care merge la gradi.Azi dimineata i-am dat o budinca ca sa aiba gustare si l-am intrebat daca apus-o in vacuta.El mi-a raspuns: da, am pus-o, acolo in muger nu vezi ce mare e?
ralucames spune:
ola Stanca!! am sosit eu la raport![]()
Scump tare nazdravanul tau, Stanca, 
n-a fost departe de adevar, nu-i asa??![]()
si noi am avut un vikend frumos, linistit si tihnit... Stefania e la gradi, abia a asteptat sa se duca... va fi ciupercuta la serbare, trebuie sa fac rost de palarie alba cu boruri mai largi (m-am gandit eu) pe care sa aplic niste buline visinii, ca rochita ii e visinie, din saten, frumoasa... aveti idee unde gasesc palarie??
pup toata gasca! sa aveti spor la munca si realizari multe!
fug la bucatarie, iar...
mama si sotie fericita
Yagmur spune:
Salutare,
Vin si eu sa ma laud cu un weekend super. 1. Am avut 2 zile libere, si este MINUNAT. 2. Luca s-a trezit sambata la 6.30, dar duminica la 8.30.... sambata seara i-am spus in joaca sa doarma mai mult ca sint rupta de oboseala.... minunea mea mica m-a ascultat...
Am fost aseara pana la Sala Sporturilor si cred ca ar fi vrut la bungee-jumping... o ora nu a facut altceva decat sa se uite la zapacitii care se aruncau... si tot drumul cred ca de asta a povesti pe limba lui..... abia astept sa ajung acasa si sa iesim in prag.. v-am spus ca sint moarta dupa el? 
Stanca, cat de haios este Razvan....
Raluca, bine ca te-ai linistit; Luca nu a facut deloc icter.... asa ca nu ma pricep
Azi am mult de scris.. rapoarte, emailuri... si recunosc ca stau si ma uit pe geam si ma gandesc la un picnic..
Va pup si o zi grozava
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
carrie spune:
olaa gagici
mi-o fost dor de voi
noi ne-am relaxat fain in we, really, suntem asa indragostiti de fete ca ne-o creeat dependenta .cel mai mult ne place sa stam toti 4 in pat dimineata in we cand ele oricum se scoala undeva in 6 si 7 si stam cate doua ori si ne giugiulim
.
is bine si optimista, numa n-am chef de lucru.ii bai?
Stanca mortal Razvan!
sa va zic si eu, zicere de la Theiutza:
"mami io cand ma marit?" eram in masina si Mihai o pus o fraaanaa..."de ce iubirea lui tati intrebi asta?"
ea" pai....ca vreau sa ma marit odata"
eu"dar ce inseamna sa te mariti"
ea"sa vina un print , sa ma imbrac in rochita si sa ne pupam!"![]()
va pup si eu
ralucames spune:
is bine si optimista, numa n-am chef de lucru.ii bai?nu-i bai Criss., e o dovada ca esti normala
Sper totusi ca la Theiutza sa-i dispara treptat chefu de maritish rapid, ca il si vad pe Mihai cu pushca la intrare![]()
si din gama "perlelor", sa va zic si eu una... ma tot intreaba mama cand vb. la tel., daca am lapte... si de la o vreme, saturandu-ma, o intreb: "unde?? in tzatza sau la frigider??"
si de atunci ne distram de situatzie, ca tot mananc si beau ca sa am lapte
Manu, pupam pe Luca cel poznash, dragu de el
pa-pa
mama si sotie fericita
mariana tache spune:
Buna seara, dragele mele.
In weekend nu am avut internet (incepand cu sambata dupamasa); si toata ziua am stat pe calc, avand de terminat nunta de saptamana trecuta; asa am vrut sa intru sa va citesc un pic....
Ioi ce bine ca am scapat de reclama aia invaziva!
Stanca
; super dragut Razvan; tot imi vine sa rad de el; auzi? dar cum te-ai udat? ca ai avut umbrela! ![]()
Manu, draga, dar cum ai scapat sambata fara lucru???
Fetelor; e ceva in aer? ca si ai mei se trezesc pe la 6.30 - 6.40; si imi vine sa na urc pe pereti (in viched; ca in rest e numai bine).
Despre noi:
copiii sunt bine; saptamana asta, pe joi (parca) se duc in excursie cu grupa de la gradi
; vai! cat sunt de incantati; cat de mult asteapta sa plece cu "autogarul"(citat de la Stefan
); nu ma intrebati unde, ca nu stiu
; dar se intorc in aceeasi zi.
Fetelor, am o intrebare de 100 puncte; careva dintre voi aveti masina pe motorina??? daca da, dati-mi va rog un PM ca va zic apoi de ce ma intereseaza.
Va
pe toate. Somn usor.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Aaaaaaaa; si am uitat sa va spun ultima noutate: de azi m-am reapucat de alergat
; asa bine e pt creier; asa greu a fost sa ma urnesc! dar sper sa ma tina toata vara.
ok; andiammo a letto
... cica-s de la italieni
paaaaaaaaaa
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafea
nu va mai zic nimic ca-s stresata.