Cluj rulz! cap.80

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vin si io la cafea mai ales ca e cu dragoste.

Va multumesc la toate din suflet pentru urari.Sunt tare fericita ca nu m-au uitat prietenii ieri , nici cei noi nici cei vechi.Am primit o gramada de urari si asera sotu' a venit cu 33 de trandafiri rosii.
Azi facem niste gratare in curte , asa doar noi familia.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor ....remember me ?

din pacate stam prost la capitolul organizare deci nu prea am timp sa scriu sau sa citesc pe DC , dar in rest suntem bine crestem .Norbert nu pare sa fie gelos foarte tare....o pupa foarte mult si ma trimite sa-i dau san daca plange ...dar , in schimb, nu intelege de ce nu merg cu el afara in parc????

am pus cateva poze in album cu Beatrice

LA MULTI ANI STANCA si THEA !!! SA FITI SANATOSE SI IUBITE

deocamdata atat...va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ce surpriza placuta, draga Erika!! ma bucur ca sunteti bine si sanatoase, Beatrice e mare si frumoasa, v-am adimirat si eu; sa va aduca multe bucurii in viata! pare mai mare decat e acum Luca al meu
... de ce stai rau cu organizarea?? sper ca te ajuta cineva in casa, sa nu faci o vreme mancare sau curatenie... tu numai sa mananci si sa alaptezi, cel putin asa ar trebui... lui Norbert ca e cuminte.

...despre noi... azi am iesit cu familionu in parcul din grigorescu si a fost asa frumos... Stefania a ars o multime de calorii alergand pe acolo, iar Luca incearca sa le puna dormind... avem un cantar antic si de-demult, pe care nu stiu cat ma pot baza, dar marti mergem la control si sper sa fi crescut macar suficient, daca nu kiar bine

va pup si va doresc o duminica frumoasa tuturor.

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

La multi ani copii(si cei care se simt copii)!

Erika bine ai revenit!Beatrice e o draguta si seamana cu Norbert

Si noi ne pregatim sa mergem in parc sa incercam rolele si pe afara nu numai in casa.Sper sa venim intregi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele,La multi ani de 1 iunie comorilor noastre dar si noua, eu chiar ma simt de multe ori copil alaturi de minunile mele!

Erika bine ai venit acasa, bun venit pe lume micutei tale , va dorim o viata minunata la toti 4, am sa te sun sa-ti fac o oferta

noi am avut musafiri dragi ieri, azi am fost in Gradina botanica la cautat de comori, si dupa masa la vizitat finutzi.

Luca e asa un dulce ca-ti vine sa-l papi, sa vedeti ce cuminte sta si suge si apoi sta pe ganduri ca un intelept.fetele au fost cuminti si s-au jucat frumos asa ca eu chiar m-am relaxat.

bleah nu prea am chef de ziua de luni ...

Stanca cum a fost cu rolele?

Thea a inceput tenisul joi, prima ora i-a placut mult!

va pup noapte buna si sapt frumoasa!

Mergi la inceput

Haideti la cafea!

Am fost in parcul mare ieri si l-am cumparat pe Batman si pe Spiderman.Nu ne-am dus cu rolele ca era prea aglomerat.
Ma bucur ca Razvan nu mai tuseste asa de rau si nici nu mai are muci aproape deloc.
Cred ca zi o sa-l duc la ai mei pentru o mica vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

am sosit si eu la "cafelutza", buna dimineata!!

azi nu spun nimik... gandita...

Erika, azi o sa te sun, dar ceva mai tarziu.

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hop si eu la cafea, is plina de avant si energie...probabil ca-mi trece repede

s-ar putea ca eu si Oana sa avem o veste buna sa va dam...nu zic mai mult acum

Ralu de ce esti gandita?

ei eu sunt umpic, mi-a zis dr ca la Sofi i-s tot umflati ganglionii si vrea sa-i faca niste analize, ce poate fi asta, aveti idee?mi-a bagat un cui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI STANCA!!! TE PUPACESC! Scuze de intarziere, dar sunt cu capul in nori... m/am reindragostit de Cipri... mor de dragul lui! Scuze again!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by romana_74

LA MULTI ANI STANCA!!! TE PUPACESC! Scuze de intarziere, dar sunt cu capul in nori... m/am reindragostit de Cipri... mor de dragul lui! Scuze again!

ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mi-ai facut ziua cu mesajul asta Va doresc multi ani de dragoste

Mergi la inceput