Cluj rulz! cap.80

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

La Multi Ani Stanca!

La Multi Ani Theodora Alexia!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Gagici, care aveti instalat word 2007 ca sa ma ajutati sa convertesc un document din 2007 in 2003?
ARDE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI, stanca !!!!!

simo, ai PM

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

De-aia va iubesc, deja am primit doua maini de ajutor si am si rezolvat
Roxanelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Thea!

Multumesc mult de urari fetelor.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

iertati'mi habauceala !!!!!

LA MULTI ANI, THEA !!!!!!! sa ai parte de tot ce'i mai frumos pe lumea asta !!!!!

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

La Multi Ani, Stanca!!sa fii sanatoasa mereu si plina de viata, inconjurata de dragoste si de prieteni!!

La Multi Ani, Theiutza!!Criss, sa va bucurati mereu de ea si sa va aduca multe bucurii!!

Simona, ma bucur ca ai primit deja ajutor si deasemenea, ma bucur pt. Rares, sa fie intr-un ceas bun!!
... si azi l-am scos pe Luca la aer in balcon, la umbra... e asa liniste... si doarme pe burta de mai bine de doua ore

va pup pe toate cu mult drag

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Scurt si la obiect cum ma stiti,

La multi ani Thea, sanatosi si voiosi!

si cu mare drag, la multi ani pt Stanca!

un week-end frumos tuturor si distractie faina puilor de ziua lor

Mergi la inceput

E randul meu sa va poftesc la cafea - fierbinte, amaruie si cu muuuulta dragoste .
Viata e frumoasa cand zanul doarme la 2 pasi de mine, eu am fost la piata (in Obor , sa nu dati cu pietre, sunt inebunita dupa chestia asta, am facut cumparaturi: 3 buchete de trandafiri, cirese, visine, caise si ... cartofi&rosii), beau cafea si fac lecturi usoare.

Weekend placut si toate bucuriile lumii pentru toti copilasii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

prezenta la cafea, Buna dimineata!!!

in primul rand si virtual: La multi ani Stanca!!sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii si sa iesi repede din pasa mai proasta.
nu am intarziat si ma felicit pentru asta , am felicitat-o la telefon ieri asa ca nu am bila neagra

multumesc de felicitari, La multi ani fetitza mea scumpa si iubita , mami si tati iti doresc tot bine le din lume si-si doresc sa fie alaturi de tine si Sofia 100 de ani

Simona cred ca e un sentiment minunat, asteptam impresii din Madagascar si poze, cred ca a fost f exotic!

eu am facut o infectie urinara f nasoala, a recidivat dupa 3 saptamani a debutat ieri dupa masa si in 2 ore nu mai puteam sta in picioare...ce analize, a trebuit sa bag tratament si acum sunt ok...plecam la o petrecere de pici la niste prieteni!
mi-a facut si Sofi umpic de febra, sper sa nu fie din nou o infectie pe care sa nu o depistez...

Manu vrem sa te vedem si noi, asteptam poze sau mai bine live!

Roxaaa, unde esti?

va doresc we frumos!

Mergi la inceput