Rahova sau apropiere(43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, multzumim,

Andreea, ce dulce trebuie sa fie Tudor , cat despre bicicleta, ce sa-ti spun, noi nu am luat-o din Buc., am cumparat-o din Rosiorii de Vede, uie si o poza aici: http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/?action=view¤t=Picture171.jpg

Mirela, ma bucur ca a fost frumos la serbare, tare as vrea sa vad pozele, poate Monica te ajuta ca ea este mult mai explicita decat mine,

Am mai pus in album 2 filmulete: http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/?action=view¤t=Picture093-1.flv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory f frumoasa tricicleta
am vazut motzata frumoasa la mc( mi se incarca f greu filmuletele) nu-sh de ce

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

MONICA multumesc o sa ma orientez si spre retetele astea ca daca ma enervez o frec cu smantana ii pun niste marar si o mananc pe painedar ingrasa rauuu,la ce varsta a mers ruxi bine pe bicicleta,ca andreas al meu zici ca merge cu semicursiera,da cand inainte cand inapoi,daca nu rad
DORY sa stapaneasca sanatoasa alexa tricicleta,lasa ca asta e mai usor de condus,mie mi-a parut rau ca nu i-am luat d-asta ca pana o invata cu aia ma apuca nervii
fetelor abia astept sa plec acasa, ma duc prin piata pe la matache imi iau o specialitate greceasca branza feta cu ardei iute care este si mai cumpar cate ceva si afara la joaca cu noi
va pupic pe toate si va doresc un weekend minunat

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIRCLAU

MONICA multumesc o sa ma orientez si spre retetele astea ca daca ma enervez o frec cu smantana ii pun niste marar si o mananc pe painedar ingrasa rauuu,la ce varsta a mers ruxi bine pe bicicleta,ca andreas al meu zici ca merge cu semicursiera,da cand inainte cand inapoi,daca nu rad
DORY sa stapaneasca sanatoasa alexa tricicleta,lasa ca asta e mai usor de condus,mie mi-a parut rau ca nu i-am luat d-asta ca pana o invata cu aia ma apuca nervii
fetelor abia astept sa plec acasa, ma duc prin piata pe la matache imi iau o specialitate greceasca branza feta cu ardei iute care este si mai cumpar cate ceva si afara la joaca cu noi
va pupic pe toate si va doresc un weekend minunat

MIRELA mami de andreas nazdravan

cu placere Mirela
ruxi pana acum 2 luni tot dadea la tricicleta avea si bicicleta insa asa cum am zis nu prea vroia sa pedaleze(din cauza ca era grea nu prea putea ea sa pedaleze bine ) si zicea ca vrea pe tricileta(bicla mica) fiindca pe asta nu stie...asta pana intr-o seara cand am mers intr-un magazin sportiv unde aveau si biciclete si acolo a mers din prima pe ea asa ca in cateva zile i-a adus-o iepurashul si de atunci da la ture intr-o viteza de zici ca e avion

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dory, frumoasa tricicleta roz! Eu caut insa bicicleta cu 2 roti si roti ajutatoare.

Monica, bine de tinut minte. Noi la trici am patit asa. E din aia ordinara de vezi pe toate drumurile, si e prost facuta, are pedalele prea in fata si pedaleaza cu greu, asa ca prefera sa dea din picioare pe langa.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

e uite-asa facea si ruxi cu bicla grea dadea din picioare pe langa ea dar se dezechilibra si-mi era frica sa nu cada

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioarabraila spune:

[quote]Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
Dory, offf...lasa ca o sa treaca si o sa pape alexa cata ciocolatzica vrea ea
vio, vicky...ce mai fac prichideii? pe toti
noi am fost astazi la scoala la alex sa luam rezultatele scolare pentru prima perioada, are numai fb pe linie si numai caracterizari bune de la toti profesorii(cu o mica mentiune ca uneori mai are scapari la acorduri)
in schimb problema cu fetitele teroriste continua el se abtine si nu le trozneste(pentru ca sunt fete) si alea tot il supara asa ca azi am vb si cu coordonatoarea, profesoara si cu tatal uneia din fetite si el ne-a propus sa ne vedem mai des sa se intalneasca astia mici sa se cunoasca si imprieteneasca mai bine si poate asa nu or sa mai fie probleme...(dar vorba sotului meu parca facem terapie) sigur solutia asta este cea mai buna dar de lunga durata...ori noi avem nevoie de ceva imediat...sa inceteze teroristele
este asa o mare diferenta intre parinte-copil...ca nu va puteti inchipui... (el calm si binevoitor iar fetitza scuzati dar parca-i scapata din jungla) sper sa fie bine pana la urma...le-am mai dat o sansa astazi inainte sa facem o reclamatie la director
va pup pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

[/quote

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mioarabraila

[quote]Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
Dory, offf...lasa ca o sa treaca si o sa pape alexa cata ciocolatzica vrea ea
vio, vicky...ce mai fac prichideii? pe toti
noi am fost astazi la scoala la alex sa luam rezultatele scolare pentru prima perioada, are numai fb pe linie si numai caracterizari bune de la toti profesorii(cu o mica mentiune ca uneori mai are scapari la acorduri)
in schimb problema cu fetitele teroriste continua el se abtine si nu le trozneste(pentru ca sunt fete) si alea tot il supara asa ca azi am vb si cu coordonatoarea, profesoara si cu tatal uneia din fetite si el ne-a propus sa ne vedem mai des sa se intalneasca astia mici sa se cunoasca si imprieteneasca mai bine si poate asa nu or sa mai fie probleme...(dar vorba sotului meu parca facem terapie) sigur solutia asta este cea mai buna dar de lunga durata...ori noi avem nevoie de ceva imediat...sa inceteze teroristele
este asa o mare diferenta intre parinte-copil...ca nu va puteti inchipui... (el calm si binevoitor iar fetitza scuzati dar parca-i scapata din jungla) sper sa fie bine pana la urma...le-am mai dat o sansa astazi inainte sa facem o reclamatie la director
va pup pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

[/quote

Monica, ce sa intimplat aici???????????

Fetelor, sa nu va ganditi ca daca ia-m luat bicicleta sau tricicleta asta Alexei si merge pe ea, noi ia-m luat-o asa mica tocmai in speranta de a invata sa mearga pe ea inainte sa-i luam de-aia cu 2 roti si cele 2 ajutatoare.

Mergi la inceput

Mirela, astazi cand ati venit acasa va-m vazut eram in masina iar voi(tot in masina), faceati dreapta ca sa intrati la voi pe strada... am trecut unii pe langa ceilalti

Mergi la inceput

nu stiu Dory ce-a vrut sa ne spuna mioarabraila atunci cand a dat citatul meu...probabil ca este noua pe forum si inca invatza

lasa ca se obisnuieste alexa cu bicla pana la urma si o sa pedaleze...pana la urma toti invatza la ruxi a fost mult mai greu decat la alex...lui nu a trebuit sa-i invart picioarele a trecut de la roti ajutatoare la 2 roti fara ajutor, etc...dar acum merg amandoi asa de repede ca eu abia reusesc sa ma tin dupa ei
pe mine m-a luat frigul, astia mici s-au jucat in parc si nu au simtit dar eu stand pe banca...brrr...ma duc sa-mi fac un fierbine
va pe toate
somn usor

ps:vio pe unde umblasi azi de n-ai dat nici un semn?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput