Rahova sau apropiere(43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alinutza, spor la treaba si somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Monica, nu am putut sa-ti trimit PM din cauza nenorocitei asteia de reclame la Pampers. Ma scoate din minti!!! Nu-mi merg mesajele private deloc! Mai incerc.
Alinutzza, multumesc pt. mail. E exact aceeasi carte pe care o am si eu. Saru-mana!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ah, am uitat sa va servesc micul dejun. Poftiti!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Sunt happy ca mi-am cumparat ieri epilator, Braun Silk epill 5170, merge bine, i-am facut proba de dimineata. Asa ca fac cinste!
Va .

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Lexi multumim de un mic dejun asa copios. Dar la cat de bine arata...zau daca mi-ar veni sa ma ating de el.
Vicky sa il stapanesti sanatoasa. Si eu tot cu epilatorul de muuuuulti ani. Am tot un Braun dar e vechi saracutul. Nici nu mai stiu ce model e. Inca mai merge.

fetele si copilutii

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna!
Lexi, Mirela, si pe mine ma enerveaza reclama asta de la pampers de ma scoate din minti, de-abia reusesc sa si postez cate un mesaj.

Andre-ea sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc.Tudor ce zice ca o sa aibe o suroara(fratior)?

Vad ca ati vorbit de cadouri pt. copii, eu ia-m luat Alexei cu putzina vreme in urma o bicicleta care am zis sa fie cadouy de 1 iunie, azi ia-m mai luat si un costumas de vara si duminica vrem sa mergem la padure sa facem un gratar si ea sa alerge in voie.Altceva nu ii mai iau.

Lexi, multzumim de mic dejun, cam satios ca la mine micul dejun consta intr-o cafea, .

Vicky, sa stapanesti sanatoasa epilatorul, chiar de dimineata ma-m epilat si eu cu el, esti multumita de el?

Mergi la inceput

buna fetelor,
vicky sa stapanesti sanatoasa epilatorul
lexi raspuns la pm
Dory sa stapaneasca sanatoasa bicicleta alexutza si petrecere frumoasa la gratarel
Alinutza si noi pe tine si pe pitic
pe toate
noi suntem abia la cafelutza nu prea am ce sa va povestesc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

Buna!
Lexi, Mirela, si pe mine ma enerveaza reclama asta de la pampers de ma scoate din minti, de-abia reusesc sa si postez cate un mesaj.

Andre-ea sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc.Tudor ce zice ca o sa aibe o suroara(fratior)?

Vad ca ati vorbit de cadouri pt. copii, eu ia-m luat Alexei cu putzina vreme in urma o bicicleta care am zis sa fie cadouy de 1 iunie, azi ia-m mai luat si un costumas de vara si duminica vrem sa mergem la padure sa facem un gratar si ea sa alerge in voie.Altceva nu ii mai iau.

Lexi, multzumim de mic dejun, cam satios ca la mine micul dejun consta intr-o cafea, .

Vicky, sa stapanesti sanatoasa epilatorul, chiar de dimineata ma-m epilat si eu cu el, esti multumita de el?

Dory & Alexa

Nu realizeaza el prea bine ce si cum. Zilele trecute zicea ca are si el in burtica un "verisor".

De unde ai luat bicicleta Alexei? In ceasul al 12lea vreau si eu sa-i iau lui Tudor. Noi ne-am mai aruncat ochii prin Metro si Cora, dar erau unele pentru varsta lor cam prost lucrate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua si de la noi...
pana la urma am luat si noi cadoul pt 1 iunie:un puzzle baby poate reusesc sa il atrag pt ca e singurul joc pe care nu vrea sa-l experimenteze si 2 cutii mari cu creta colorata,am hotarat ca weekendul acesta sa fie dedicat copilului asa ca vom avea program de parcuri,leagane,masinute si alte cele
astazi la cresa le-au adus un clovn care i-a pictat pe fata,le-a dat cadouri si au avut si o mica gustarica,in mare a fost fff bine,a fost incantat si acum asteptam we sa vedem ce disractii mai avem
VICKY sa stapanesti sanatoasa epilatorul
DORY distractie placuta la padure
ANDREEA cand afli sa ne spui si noua sexul,ca tare suntem curioase
MONICA pe unde esti astazi? stii cumva vreo reteta cu urda?am deschis si la bucatarie un subiect sa intreb fetele
VIO voi ce mai faceti? ce program v-ati facut?

fetelor v-as pune niste poze si de la botez si de la party-ul de astazi dar nu stiu sa pun poze,nu ma injurati dar chiar nu m-a interesat asa tare sa aflu si.....daca este cineva care are rabdare cu o astept sa ma contactati

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

andre-ea ai grija daca cumperi bicicleta sa fie usoara fiindca ruxandra nu a putut sa pedaleze pe una din aceea grea cum i-am luat una usoara si cu barby cum vrea ea imediat a pedalat super bine si cu viteza(cu rotile ajutatoare bineinteles)
Mirela, oare nu o poti folosi la retetele la care se pune branza de vaci?
ca asa poti face placinta cu branza dulce si stafide, tort cu branza si fructe (aici reteta este cu crema de branza dar poti sa folosesti fff bine branza de vaci am icnercat si asa si iese f bun, pateuri cu branza, impletita cu crema de branza si dulceatza din nou poti folosi in loc de branza philadelpdhia branza pe care o ai tu...reteta de foaie pentru impletita o gasesti Aici

ref poze...nu stiu eu sa-ti explic prea bine dar incearca asa:
fa un cont pe picasa sau webshots apoi incarca pozele din pc-ul tau acolo intr-un album, apoi faci albumul public si dai copy la link-ul albumului aici si o sa-l putem accesa si noi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput