Strumfi de iulie-august 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 15

cristina26 spune:
mami Daca pediatra a prescris e putin mai bine (nu stiu cat de bine este si asta), m-am speriat ca ea s-a apucat sa ii dea medicamente la copil dupa capul ei. Chiar am vazut la tv un caz in care tata (de 17-18ani) fuma marijuana cu feciorul lui de 13 luni.... micutul era asa de drogat ca nici nu putea merge, tot cadea. Te doare mintea
pupici la Alex cel frumos
ghinetz ti-am admirat pozele
monicabo felicitari pentru mica printesa
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

CarlaV spune:
Am apucat sa citesc din urma pe diagonale, am avut astazi o zi cum n-am mai avut demult, am muncit continuu de la 7 si pana acum o jumatate de ora, cand am ajuns sa mananc.
Stefania, Lavi, Ioana, Monicabo, Alinutzaa, multumesc mult pentru urari.
Cafera, aici sunt, ca tot intrebai de mine, nu m-am indurat sa stau mai putin de 2 saptamani, dar am salutat marea si pentru tine, desi nu citisem ca asta iti doresti.
Ioana, suna perfect ciocolatelele de care povestesti, cum se numesc? Felicitari pentru Sma, e tare curajoasa.
Loredana, felicitari pentru bb2, sa fiti sanatosi
Monicabo, felicitari pentru fetita, trebuie sa fie tare frumos sa ai doua fetite, sa-ti traiasca!
Violeta, ia zi, ce proiect ai in plan, ca poate ma fac mama omida3, mi se pare ca primele doua erau adjudecate...
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

violetan spune:
Carla, hihi! Acu' pe bune, astept sa iasa niste acte sa ne mutam la casa...iese repede, ce zici?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

oaana spune:
haloooo
am net,citesc si revin...va pup.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

CarlaV spune:
quote:
Originally posted by violetan
Carla, hihi! Acu' pe bune, astept sa iasa niste acte sa ne mutam la casa...iese repede, ce zici?
Pai sigur ca iese, n-are de ce sa nu iasa. Nu stiu despre ce e vorba, dar daca astepti autorizatie de construire si nu primesti raspuns in 30 zile te poti apuca de treaba. Stai linistita, ca se face.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

mamii spune:
hello ello elloooo
anybody there ereeee
Echoooo oooo oooo
Ne-a ieshit al 7 le-a dintishor acum 2 zile
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz

Vivela spune:
quote:
Originally posted by CarlaVquote:
Originally posted by violetan
Pai sigur ca iese, n-are de ce sa nu iasa. Nu stiu despre ce e vorba, dar daca astepti autorizatie de construire si nu primesti raspuns in 30 zile te poti apuca de treaba. Stai linistita, ca se face.
He he, ce simplu ar fi

Dar dupa 30 de zile fara raspuns te poti apuca de treaba sa te zbati sa se constate ca te poti apuca de treaba

Asta asa...ca fapt divers si doar daca vrei sa fi musai corecta.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

CarlaV spune:
Eu nu tin neaparat sa fiu corecta dar asa zice un nene cu firma de betoane si constructii. El tine neaparat sa fie corect si asa a facut pana acum, asa o sa facem si noi daca se intampla.
Si ca sa nu fiu total off-topic: voi mai iesiti in parc la ora 15 sau ati schimbat ceva? Ma bate gandul sa-mi plimb si eu odorul zilele astea, sa uit de tot ce avem de facut si sa luam o pauza, daca ne putem vedea e si mai bine.
Am scris azi-noapte un mesaj kilometric si l-am pierdut, o sa incerc sa sintetizez azi.

Simo78 spune:
Cateva www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2498295301/" target="_blank">poze de la Bucuresti
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Antoanela23 spune:
"Neata" frumoaselor,
Hai ca e pranzul si nu a dat nimeni o , asa ca va invit eu, acum.
Mamii, eu sunt pe aici, la serv si uite asa am un pic de timp sa va scriu. Felicitari pt dintisori, ce multi are, baiat mare, ce mai.
Catralu, ti-am admirat baietelul, e dulce foc micutul curajos, imi imaginez cat de greu v-a fost cu operatia lui, numai bine va doresc de acum incolo.
Lunitzo, La Multi Ani! Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti cu totii.
Ioana, felicitari pt progrsele Smarandei si pt slabit, bravo.
Monica, felicitari pt bb-ea, sarcina usoara in continuare.
Carla, sa ve fie de bine deplasarea la mare, cred ca a fost tare frumos, chiar daca ati lucrat.
Mamii, Andicu, bafta la dentist, ouch!
Xerxe, felicitari pt examen si bafta multa in continuare.
Deeci, noi iar am fost bolnaviori, adica Sonia de aceasta data.
Weekendul trecut a facut bronsiolita, cu o evolutie foarte rapida, a inceput sa tuseasca iar in cateva ore i s-a schimbat ritmul respiratiei, a inceput sa suiere si sa geama si sa faca febra. Ne-am dus urgent la doctor si ne-a dat diagnosticul, asa ca iar supozitoare antitermice, aerosoli, sirop de tuse scuipat in ochii lui mami, dormit si mancat pe sponci. Acum e mai bine, Doamne ajuta.
La capitolul progrese, stiu ca nu are sens si fac eforturi sa nu o compar cu ce citesc pe aici despre ce fac copii mai mici cu 1-2 luni decat ea. Cert e ca are 2 dintisori jos, se tareste pe burta ca soldatii, e mortala ca face plici-plici pe parchet cand merge, isi arunca mainile in fata si apoi isi trage fundul. Acum ca se deplaseaza vrea sa vada si sa atinga tot. Se aseaza singura in popou dar inca nu da semne de trecut la 4x4. Sta un pic in picioare sprijinta de marginea patului, ii place de nu mai poate. E o dulceata si o minune de copil, vesnic vesels si zambareata, cum vorbesti cu ea cum e cu gura pana la urechi. Cand nu e bolnava doarme toata noaptea, spre deosebire de fra-su care si acum se trezeste de 2-3 ori pe noapte. Asta ca sa vedeti cat sunt de diferiti copiii.
Cel mai tare mi se pare ca imediat cum aude muzica, la tv, reclame, filme, nu conteaza, incepe sa se legene si sa dea din cap, e mortala. Nu am invatat-o noi, efectiv e de la ea, cand e in scaunul de masa se tine de masuta si se batzaie si da din cap, mor de drag cand o vad.
Am reusit sa ne rezervam vacanta, am ales un apartament intr-un hotel all inclusive, in Majorca pt ca e zborul mai scurt pana acolo. Hotelul e f aproape de plaja, cu piscina si loc de joaca pt copii, sper sa fie ok si sa fie copiii sanatosi.
Cam atat de la noi, dam legatura in studiori, pupicim weekend placut,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)