ORADEA (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cylyche- si Andrei a mers singur dupa 1,2 ani. Nu-ti fa probleme.

Daria-cum te organizezi cu spitalul si cu Giulia?

Mercedes- cum sunt puisorii tai?

Io-s obosita rupta, deja si mai am drumuri de facut.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

La multi ani... dar cati sunteti din luna mai?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multzam pentru urari:)
Cylyche nu te speria, daca copilul merge in 4 labe oricum va umbla mai tarziu. Noi asa am patit, si-au dat drumul la 16 si 14 luni.
Marius, la noi toata lumea e din mai: eu 7, mama 11, Lili 17 si Robert 20. Dar dupa ce trece dezastrul zilelor de nastere, mai imi trag si eu suflul pana la craciun:)

Sa va zic ce am patit cu doamnele de la gradi. Ieri am mers prima zi dupa 3 saptamani de vacanta si boli. Am dus ceva napolitane si saratele s-o sarbatoreasca pe fata, am rugat-o pe doamna daca are 5 minute sa ii serveasca pe copii. (tort nu e voie, deci ramane rontaiala) Fata incantata ca se va tine ziua ei, aproape a zburat pana la gradi la cat era de fericita.
Dupa masa cealalta doamna ma asteapta cu scuzele de rigoare, ca n-au putut sa tina ziua fetei, ca au uitat, ca n-au avut timp, n-au avut loc, se cam balbaia... dar nu-i nik, o sa tina azi. Lili foarte dezamagita si suparata, "mami mi-ai promis ca azi va fi ziua mea" imi rupea sufletul.
Azi dimineata o intreb frumos pe doamna daca va avea in sfarsit vreo cateva minute pentru fata, ca ieri am scos-o cu sufletul frant. La care ea foarte revoltata, cum adica nu i-au tinut ziua, ca doar a tinut-o colega de dupa masa... Nu va spun de cat autocontrol am avut nevoie sa pot zambi si sa n-o iau la bataie. Oricum faza asta m-a convins: din moment ce nu este loc in cealalta grupa mare, la anul o dau la scoala. Sunt foarte dezamagita cum pot lucra ca educatoare femeile astea fara suflet (nu asta era singura faza cam ciudata). Tot personalul gradinitei e super o.k., totul e bine acolo, ingrijitoarele sunt foarte bune, mancarea e buna... noah asta e...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa vezi dezamagirea din ochii unui copil ...
Draga de Lili, imi pare chiar rau ca asa s-a derulat la gradi totul ... n-am cuvinte ... Si era un lucru atat de simplu ...
Gabi, pupam taurasii !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

in ca ideea sunt p-aci Constantini si Elene, va zic LA MULTI ANI!

Gabi-te inteleg!! Fereasca Dumnezeu pe ala care mi-ar dezamagi copilu'!
Normal ar fi sa se pregateasca si educatoarea, sa le spuna copiilor ca azi e ziua lui Lili, ca doar stiu din experienta, cat sunt ei de importanti de ziua lor.Uff!!!
Pana la urma, au sarbatorit-o pe Lili la gradi ?

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Mai dau si eu pe aici...
Multumesc de urari.Am petrecut bine,dar in seara de dinainte am tras o raceal zdravana - aparent din senin - asa ca am mucit si m-a durut gatul la chef,dar nu le-am bagat in seama.A doua zi am stat in pat.

La multi ani trupei lui Gabi K !!!!

Si noi ne pregatim de serbare...am cautat ieri de am innebunit compleu galben,de dansul ratustelor (tricou si pantaloni scurti)...intr-un final am compus din doua locuri.
Am mai luat si o rochie de Zana Florilor - foarte faina,din piata Rogerius.Surprinzator de faina,fata de ce taranisme sunt peste tot,inclusiv in piata...A costat "doar" 95 lei,dar avand in vedere ca mai am o fata ce va merge la gradi,am zis ca merita.
Am asortat si o palarie cu boruri (20 lei) pe care voi prinde flori de matase (16,50).Deci cam scumpa serbarea...Da' ce nu facem noi pentru fete,nu ?

Bai,ce scarbe "doamnele" de la gradi ! Nu stiu cum as fi reactionat in locul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ally multzam pt urari!
Azi l-am serbat pe Robert, am invitat clasa la JCC, in total 14 copii+invatatoarea+Lili. Am pus si poze, la semnatura.
No comment de educatoare, bine ca scapam de ele peste o luna. Bleah.
Ally multa sanatate!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am vazut pozele, dar nu stiu unde-i locatia. Vad ca s-au distrat copiii, tortul a fost dragut, cred ca Robert a fost incantat sa fie printre colegi/prieteni, de ziua lui.
La multi ani si mult noroc in viata!

Daria, cum stai cu moralul?

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa nu ma declarati nebuna, dar n-am terminat curatenia ieri, mai am acvariul acum
Gabi, faine tare pozele, ce plete are donsoara Lili, wow ! De Robert ce sa zic ... e barbatel ... Si cam putine pozeleee !
Siminel, sra`na de intrebare ... cu moralul mi-am revenit dupa ce am facut conturile Azi merg la internare+analize, apoi in drum spre casa platesc facturile si fac cumparaturi pt Giulia care va sta 1 zi la dadaca, apoi am de mers la interpretare la gineco si la dermatologie , asa, sa termin odata cu doctorii
Ally, asteptam poze de la serbare !!!

Pupici oradenilor. Merg sa-mi termin trebile ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria..ce matinala esti! Dar nu ma mir la cate ai de rezolvat.
Va fi bine. Tinem pumnii pentru tine!

Cristina, nu stiu daca ti-am zis de clematite. Sunt plante de gradina cataratoare, ca in imaginea aceasta. Sunt si alte culori (in special mov), cred ca va merge foarte bine la tine in gradina. Numai sa ai unde sa se intinda.

Mergi la inceput