ORADEA (29)
Raspunsuri - Pagina 7
adi2003 spune:
Paradoxal, la mine ziua de luni, la servici trece repede. Poate ca-s eu mai odihnita dupa weekend, dar intotdeauna mai cu chef de munca lunea decat joi-vineri.
Azi m-am uitat la ceas la ora 16.20, credeam ca-i ora 14. Dar stiti voi ca la mine serviciul e 100% contabilitate fara pauze de net. Si tot nu m-am simtit obosita.
Din seara/noaptea asta incep ploile pana vineri.
Album 1 + Album 2
blaganadia spune:
Buna dimineata,
ce mai faceti, cum sunteti?
Azi cand am mers la gradi cu Rares nu puteam deschide umbrela nicicum, nu ca ar fi plouat, dar daca tot am luat-o de acasa trebuia sa o folosim.
Daria - cum esti? Pregatita? Iti tin pumnii, te descurci cu Giuli in perioada asta? Daca te pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere.
Apropo de gradinita, spuneti-mi de unde se inchiriaza costume ptr. serbare, si cam ce preturi au (daca stiti). Noua ne trebuie un costum de soare , si cum este si micutel Rares nu stiu unde ii voi gasi.
Sa aveti o zi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuna.
cristina22 spune:
salut!
cum sunteti, azi, pe vremea asta faina??
Nadia- saptamana trecuta am fost sa inchiriez costum de la Verbena, de pe Doinei.Au si site http://www.azoldo.ro/index.php . Noi ne-am grabit pt ca in iarna, abia am gasit ceva. Costa 35 lei.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cristina22 spune:
da' stati putin, ca uitam noi de vremea asta, ca ne-apucam iara de chefuit, nu?
Gabi-Sa-ti traiasca baiatu', sa te bucuri de el!!
La multi ani, Robert!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Mercedes spune:
La multi ani Robert sa cresti sanatos si frumos alaturi de cei dragi.
Pretul de inchiriere eu zic depinde si de ce inchiriezi. De ex eu i am inchiriat pt. 11 iunie tot de acolo un frac si o peruca si a costat 30 lei. Sper din suflet sa nu fie in aceeasi zi ambele serbari. Inca bia nu stiu ce rol va avea si drept urmare inca nu are nimic inchiriat.
cylyche spune:

Robert si 

si pt Lili(cu intarziere)
Salut oradeni!!!
A venit timpul cald frumos ,nu prea mai stau la pc.
Edy a implinit 9 luni,mai are un pic si merge in 4 labe.Am avut o bronsita urata cu spasme bronhice,m-am speriat ca va face astm bronsic.Dar din fericire ,dupa 7 zile de aerosol si-a revenit si nu se mai aude nimic in plamani.
Am fost si la eco pt sold ,acum e in regula,desi de abea la 9 luni are nucleu de crestere.A zis medicul ca e posibil ca va incepe sa umble mai tarziu.Ce sa facem avem prob cu resobtia Ca ,desi ii dau 6 pic de vigantol.Coaste evazate are si acum dar alt semn de rahitism nu.
E advarat nu am citit tot ce ati scris in capitolul asta...
Simina ce face nepotica ?Bine sanataosa?
Daria cand mergi la operatie ?
Va aveti o saptamana frumoasa si spor la munca!!!
szivarvany spune:
Nadia, multam de vorbele frumoase, pica tare bine ! Mey, asta din reclama din pampers e leit Rares cand era bubulin !!!
Cylyche, Giulik a inceput sa umble singura la 1,2 ani ... asa k ... nu te preocupa deloc-deloc, bine ca steti la zi cu investigatiile si doc a spus ca steti bine !!!
Mercedes, io am 4 costume ... daca va pot ajuta ... cu draga inima !!!
Gabik ... unde esti ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()