Aspirante optimiste >20 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 4
sunshine4ever spune:
Flowerbee , Dadada va multumesc pt raspuns. Cred ca luna asta ma voi pricopsi de miine si eu cu niste teste de ovulatie, asa informativ, ca restu depinde de gigei lui sotu. Noi doar speram.Iar d emucus , azi dimineata am avut chiar destula dar de atunci nimic. 
Oanaiacovita acu am zis ca fac pauza de medici cel putin vreo doau luni, pt ca m-am saturat de dat bani si nu ajuns nicaieri.Iar de testul acela , am vrut sa o cumpar si eu dar ziceau fetele ca nu e de treaba, si tot aici citeam ca oviw a bun. Luna asta oi vedea, apoi va veni concediul unde vreau sa am, relaxez fara medicamente, fara zile numarate si fara stres. 

De vacin , eu stiu ca am fost vacinate, dar daca ti-l mai faci o dat anu e nimic rau, eu stiu ca de vreo trei ani de cind am zis ca vrem bebe , mi-am facut-o preventiv.
Va puppppppppppppp
in asteptarea unui ingeras
flowerbee spune:
quote:
Originally posted by arinaa
ei na ca a-ti atins un subiect super .....nici eu nu am facut nici o boala"a copilariei" si mai lucrez si cu copii(altora:))
In eventualitatea unei sarcini ,imi este super frica sa ma mai duc la scoala...noroc ca vine de acum vacanta
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Arinaa, eu am facut doar oreion si atat, in rest nimic. Si am fost tot timpul in colectivitate. Citeam acum pe net ca simpla expunere a gravidei la virus este considerata un risc si daca sarcina e foarte mica, se merge pana la a se recomanda avortul
. Si cand te gandesti ca este un virus banal. De asemenea, am mai citit ca mama poate sa nu faca boala, de fapt sa nu aiba semnene, dar fatul sa fie afectat
. Mor de frica. Fa-ti si tu analizele pt ca sa vezi la ce ai imunitate si la ce nu, ca sa stii de ce sa te feresti.
Sa speram ca Dumnezeu o sa ne apere de toate astea.
Bee

http://tt.lilypie.com/lG58p3.png
oanaiacovita spune:
Ce e cu linistea astea????
Trezirea.....

Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
dadadada spune:
Ce sa-i faci e ora somnului :)
Eu sunt la munca si am o gramada pe cap, poate asa sunt si restul fetelor prinse.
http://tt.lilypie.com/khoTp3.png
flowerbee spune:
Buna Oana, Dadadada,
Eu mai arunc cate un ochi, insa am de lucru cam multicel, ca ieri mi-am facut de cap pe pajiste cu fetele si cu chitarile. Acum recuperez, dar am spor si harnicie.
Vorbim mai pe seara.
Pup.
http://tt.lilypie.com/lG58p3.png
cristi_2003 spune:
asa
acuma sa incerc sa va spun cam cum a fost
sambata am avut o indigestie nasoala si a plouat asa ca toata ziua numai m-am rugat sa imi treaca si sa fie soare
duminica m-am trezit la 5, mi-am baut cafeaua... toate bune si frumoase
mergem cu mama la coafor - fata disperata ca nu era curent
le duc pe fete la mine acasa sa se apuce de freze, fug la machiaj, ma intorc
iarasi sucuri, povesti, discutii, am inceput incet incet sa ma imbrac...
cum cristi sta la scara cealalta (adica parintii lui ca de acolo a plecat ) am vazut alaiul cum pleaca de la el.
m-am imbracat complet - nu va arat pozele de pana atunci ca vara-mea mi-a facut poze in toate etapele intermediare - a venit si cealalta matusa si bunica.
a venit si alaiul, am primit buchetul, am pus cocarde si corsaje si tot tacamul, ne-am imbarcat si am plecat. eu cu nasii si dra de onoare cu limuzina, cristi cu nasele cu un prieten de familie
la primarie normal o ceremonie scurta, sampanie, flori pupaturi, felicitari
ajungem la biserica. nu stiam cum au decorat-o cei de la agentie. invitatii au intrat. si de aici incepe visul. a venit preotul sa ne invite in biserica, orga a cantat marsul nuptial, o gramada de lume, biserica care oricum e superba (stil gotic din secolul XI) arata fantastic cu ce facusera cei de la agentie.
nu am simtit frig si nimic, aveam asa emotii, toate lecturile au fost legate de nunta/sacramentul casatoriei... predica a fost minunata, despre rolul familiei crestine si valorile ei... juramintele aproape m-au facut sa plang, nu cred ca s-a auzit mare lucru cand am repetat dupa preot. toate cantecele au fost cu orga si in latina asa cum ne doream noi. pe scurt o ceremonie splendida, simpla si eleganta.
ne-a condus iarasi preotul pana la iesirea din biserica - flori, felicitari, pupaturi, poze. dupa care am mers in parc sa facem pozele noastra si ne-am imbarcat de data asta toti in limuzina si am plecat spre sala.
de aici mersul clasic al nuntii - intrarea noastra pe mars, am spart pahare, am ciocnit, ne-au felicitat toti, alte flori, alte pupaturi...
apoi dansul
eu zic ca a iesit exact cum trebuia. frumos, nu ne-am incurcat decat un pic de tot, dar totusi se vedea ca suntem emotionati, rotirea mea prin aer a iesit bine, am aterizat pe locul bun... aplauze
dupa care toata lumea la dans si a urmat ca de obicei dans mancare dans mancare.
si tortul cand a venit a fost frumos - ne-au dat o sabie cu care l-am taiat, a iesit insotit de torte si artificii, ...
a mai fost un moment care mi-a placut - cand cristi mi-a dedicat mie NOTHING ELSE MATTERS - METALLICA. melodia mea. si iarasi am dansat doar noi. apoi vino mai aproape de la bere gratis - primul concert la care am fost impreuna, chiar in ziua in care mi-a zis prima data ca ma iubeste si eram inca in orase diferite.
a fost o nunta cum nu indrazneam sa sper, o nunta in care m-am simtit frumoasa si iubita si apreciata. o nunta la care m-am distrat si m-am emotionat.
nunta noastra
5+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
dadadada spune:
Ce frumoss!!!!

.
Super ne bucuram pentru tine ca a fost frumos.
Si fotografii ???
Vrem vrem
quote:
Originally posted by cristi_2003
asa
acuma sa incerc sa va spun cam cum a fost
sambata am avut o indigestie nasoala si a plouat asa ca toata ziua numai m-am rugat sa imi treaca si sa fie soare
duminica m-am trezit la 5, mi-am baut cafeaua... toate bune si frumoase
mergem cu mama la coafor - fata disperata ca nu era curent
le duc pe fete la mine acasa sa se apuce de freze, fug la machiaj, ma intorc
iarasi sucuri, povesti, discutii, am inceput incet incet sa ma imbrac...
cum cristi sta la scara cealalta (adica parintii lui ca de acolo a plecat ) am vazut alaiul cum pleaca de la el.
m-am imbracat complet - nu va arat pozele de pana atunci ca vara-mea mi-a facut poze in toate etapele intermediare - a venit si cealalta matusa si bunica.
a venit si alaiul, am primit buchetul, am pus cocarde si corsaje si tot tacamul, ne-am imbarcat si am plecat. eu cu nasii si dra de onoare cu limuzina, cristi cu nasele cu un prieten de familie
la primarie normal o ceremonie scurta, sampanie, flori pupaturi, felicitari
ajungem la biserica. nu stiam cum au decorat-o cei de la agentie. invitatii au intrat. si de aici incepe visul. a venit preotul sa ne invite in biserica, orga a cantat marsul nuptial, o gramada de lume, biserica care oricum e superba (stil gotic din secolul XI) arata fantastic cu ce facusera cei de la agentie.
nu am simtit frig si nimic, aveam asa emotii, toate lecturile au fost legate de nunta/sacramentul casatoriei... predica a fost minunata, despre rolul familiei crestine si valorile ei... juramintele aproape m-au facut sa plang, nu cred ca s-a auzit mare lucru cand am repetat dupa preot. toate cantecele au fost cu orga si in latina asa cum ne doream noi. pe scurt o ceremonie splendida, simpla si eleganta.
ne-a condus iarasi preotul pana la iesirea din biserica - flori, felicitari, pupaturi, poze. dupa care am mers in parc sa facem pozele noastra si ne-am imbarcat de data asta toti in limuzina si am plecat spre sala.
de aici mersul clasic al nuntii - intrarea noastra pe mars, am spart pahare, am ciocnit, ne-au felicitat toti, alte flori, alte pupaturi...
apoi dansul
eu zic ca a iesit exact cum trebuia. frumos, nu ne-am incurcat decat un pic de tot, dar totusi se vedea ca suntem emotionati, rotirea mea prin aer a iesit bine, am aterizat pe locul bun... aplauze
dupa care toata lumea la dans si a urmat ca de obicei dans mancare dans mancare.
si tortul cand a venit a fost frumos - ne-au dat o sabie cu care l-am taiat, a iesit insotit de torte si artificii, ...
a mai fost un moment care mi-a placut - cand cristi mi-a dedicat mie NOTHING ELSE MATTERS - METALLICA. melodia mea. si iarasi am dansat doar noi. apoi vino mai aproape de la bere gratis - primul concert la care am fost impreuna, chiar in ziua in care mi-a zis prima data ca ma iubeste si eram inca in orase diferite.
a fost o nunta cum nu indrazneam sa sper, o nunta in care m-am simtit frumoasa si iubita si apreciata. o nunta la care m-am distrat si m-am emotionat.
nunta noastra5+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
http://tt.lilypie.com/khoTp3.png
ruxandrab spune:
Foarte frumosa povestire Cristi ! Ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit...
CASA DE PIATRA SI LA MULT MAI MULTI BEBEI !
Asteptand un ingeras
unducthable spune:
CASA DE PIATRA CRISTI !
IUBIRE , RESPECT SI INTELEGERE !
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/