Aspirante optimiste >20 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 3
sunshine4ever spune:
Va multumesc fetelor.
Cm meu nu era nicioadata la termen, abai duap ce am descoperit prolactian si am incercat sa o tin in friu, am obtinut un cm de 30-33-35 de zile.Alea cu 14 zile si asa mai departe stiu si eu , dar din cite am vazut albusul meu apare deja cam din z 10 si ma tine citeva zile si inainte de cm apare iar. Duap mucus as zice ca am ovualtie, in rest Dumnezeu stie. De aceea cred ca o sa incerc si eu acele teste, ca doar la mijoloc mai e si oligospermia.
Va multuemsc inca o data.
in asteptarea unui ingeras
ruxandrab spune:
Neata!
Ce buna e
!
Bun venit magduta10! Nu ma pricep ... eu ma duc la monitorizari.
Oana
Multumim pt capitolul nou!
Eu am ajuns la birou! Ma apuc de munca pt ca am cam ramas in urma..
Asteptand un ingeras
flowerbee spune:
Buna dimineata, fetelor!
Magduta10, bine ai venit! Ca sa iti raspund la intrebare, pot sa iti zic ca eu folosesc atat teste de ovulatie, dar ma iau si dupa mucus. Nu stiu cum e la alte fete, insa la mine mucusul tine 3 zile, o zi inainte de ovulatie, ovulatia si o zi dupa. Din cate stiu, nu e musai sa apara la toata lumea in cantitate mare sau evidenta, tine de concentratia hormonala a fiecarei femei.
Bafta multa si sa ne dai repejor de veste ca esti graviduta.
Mai fetelor, hai sa umplem poienita aia a noastra de gravide, poate vin cei de la Guinness Book si ne inregistreaza.
Am vorbit cu dr mea de familie si m-a convocat maine sa fac toate analizele, inclusiv pentru rujeola, rubeola, varicela, toxoplasma, listeria si toate astea. Si incercam si un HCG (desi calendarul meu zice ca abia vineri pot sa il fac). S-a cam speriat cand i-am zis ca plec in Austria. Lunile astea o sa tot fiu plecata cate o saptamana doua in delegatie, insa nu scapati de mine, ca am laptopul cu mine iar hotelurile au conexiune internet.
Bee
arinaa spune:
'neata dragelor,un
mare pt toate de la mine
Cristi vrem poze.....
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
dadadada spune:
Buna Magduta
Bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta.
Eu nu stiu ce sa-ti raspund ca nu am facut niciodata legatura.
O zi buna
quote:
Originally posted by magduta10
Buna dimineata fetele !
Sunt si eu o aspiranta veche, cu activitate mai mare la fiv in unngaira cu dg la sot de ologospermie, si avind la activ un fiv nereusit in ungaria, nu avem incotro decit sa o luam pe calea naturalelor si sa speram ca minunea va fi intr-o zi cu ajutorul lui DD.
Sper s ama primiti si pe mine, va citresc de mult dar acu am zis sa va si scriu.
Apropos, lamuriti-ma cu mucusul in perioada de ovulatie. Lamine acu incepe sa apara, asta inseamna ca is sau voi fi la ovulatie? (Sunt in z 11 duap un cm lung de doau luni, o fi fost vreo dereglare, ca doar nu se paote la un cuplu adica noi sa nu fim amindoi cu defect. Dar al mien se rezolva cu Mastodynon).
Si parca s-a mai scris de niste teste de ovulatie foarte bune, o fi owiev , bine tin minte?
Va multumesc anticipat pt raspuns, acu fuguta in pat ca abia am venit de la lucru.
Oanaiacovita
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
http://tt.lilypie.com/khoTp3.png
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Miresuco, te asteptam cu poze muuulte
.
Eu sunt zombi, mi-e greata si foame in acelasi timp, dar n-as manca nimic.Sunt cam ingrijorata, pentru ca de miercurea trecuta de cand cu criza de fiere, nu m-am alimentat bine (paine prajita, unt, smantana si cartofi fierti).Ieri am papat la pranz macaroane cu branza si spre seara un pic de ciorbita si felul 2 fff putin.AAA si un castron mare cu capsuni f bune, acrisoare.
Abia astept sa merg vineri la dr sa vad buburuza si sa vedem ce spune despre faptul ca nu pot manca...trebuie sa se hraneasca bebe, dar cu ce daca eu nu pot manca?
Nu se testeaza nimeni zilele astea?
Ramo
9+
Puiutul meu scump
oanaiacovita spune:
Magdutza,
. Bine ai venit la noi la Aspirante.
Eu una nu folosesc teste de ovulatie banda. Am unul pe baza de saliva si o sa merg la monitorizari din iunie.
Pup si la restul fetelor...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
flowerbee spune:
Dragele mele colege,
Stiti cumva daca am fost vaccinata antirujeolic la 4 ani, mai pot face boala? Am oare protectie in continuare?
Merci din suflet ca sunteti aici.
Pup
Bee
oanaiacovita spune:
Bee, eu zic sa intrebi dr. Eu unua nu stiu, dar parera mea e ca un vaccin nu prea poate sa aiba efect asa timp indelungat...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
arinaa spune:
ei na ca a-ti atins un subiect super .....nici eu nu am facut nici o boala"a copilariei" si mai lucrez si cu copii(altora:))
In eventualitatea unei sarcini ,imi este super frica sa ma mai duc la scoala...noroc ca vine de acum vacanta
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png