Muresence la apel!!!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

poze cu Rares Sebastian http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Emycor

emycor mami de RARES-SEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Emycor, sa va traiasca puiutul.Am vazut pozele. E un dulce.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Emy felicitari pt puiutz, sa creasca mare si sanatos.
Am modificat lista de pe prima pagina cu numele sarbatoritilor pt ca intram in luna iunie si nu apucam sa schimbam capitolele.
Oana nastere usoara iti doresc... ar fi frumos sa nasti dupa ziua lui Paul, sa ii poti tine ziua linistita.
Ma scuzati ca nu am mai scris la subiect sincer m-am saturat sa cam vorbesc singura si sa dau detalii despre multe chestii si doar eu, altele intra doar sa citeasca sau poate deloc.
Am sperat ca daca fac un subiect cu muresence ne vom cunoaste mai bine intre noi dar nu a fost asa. Se pare ca fiecare e cu treaba ei, si sincer nu vad sa avem pasiuni comune incat sa tinem un subiect in viata. Doar pt a saluta si a nu spune nimic despre noi, despre copii nostrii nu merita sa mai intram. Asta e motivul pt care nu am mai scris nimic.
Urez la multi ani de pe acum sarbatoritilor de luna viitoare, Oana, Olimpia, Paul si fratiorul lui .
Numai bine tuturor!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Emi felicitari pentru puiut, e un dulce
bianca, multumesc pentru urareHai nu fii suparata, ca sigur nu intotdeauna avem timp sa scriem, cel putin eu cu alex is in criza de timp si nu am nici mult chef de scris
va pup pe toate si va doresc o zi frumaosa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Olim, pleci in Ro? Te invidiez! Tare m-as duce si eu dar nu stiu sigur daca voi ajunge vara asta.Deocamdata ne-am planificat doar concediul la mare, in Grecia.
Bianca, nu fii suparata!Uneori mai scriem, alteori doar citim...In mai bine de 6 ani de cand sunt pe forumul asta, am trecut prin multe experiente.De aceea , ma gandesc de doua ori inainte sa scriu ceva.Si cum nu am intotdeauna timp de gandire , ma bucur daca apuc macar sa citesc.
Acum duc munca de lamurire cu fiica-mea sa mergem sa-mi iau niste sandale si ea nu prea are chef.Asa-mi trebuie daca nu le-am luat cand le-am vazut!Parca vad ca nu le mai gasesc. Tineti-mi pumnii, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Emy felicitari pt puiutz, sa creasca mare si sanatos.
Am modificat lista de pe prima pagina cu numele sarbatoritilor pt ca intram in luna iunie si nu apucam sa schimbam capitolele.
Oana nastere usoara iti doresc... ar fi frumos sa nasti dupa ziua lui Paul, sa ii poti tine ziua linistita.
Ma scuzati ca nu am mai scris la subiect sincer m-am saturat sa cam vorbesc singura si sa dau detalii despre multe chestii si doar eu, altele intra doar sa citeasca sau poate deloc.
Am sperat ca daca fac un subiect cu muresence ne vom cunoaste mai bine intre noi dar nu a fost asa. Se pare ca fiecare e cu treaba ei, si sincer nu vad sa avem pasiuni comune incat sa tinem un subiect in viata. Doar pt a saluta si a nu spune nimic despre noi, despre copii nostrii nu merita sa mai intram. Asta e motivul pt care nu am mai scris nimic.
Urez la multi ani de pe acum sarbatoritilor de luna viitoare, Oana, Olimpia, Paul si fratiorul lui .
Numai bine tuturor!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Nu mai fii suparata. Eu zic ca toata lumea citeste, dar unele poate nu au nimic de comentat si atunci nu scriu nimic.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by emycor

poze cu Rares Sebastian http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Emycor

emycor mami de RARES-SEBASTIAN

Ce flacau frumos! sa cresteti mari!

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Emycor pe bebe scump - cum ii spuneti, Rares sau Sebastian? pt nr de tel - cred ca o sa te sun in weekend

Bianca, eu speram sa nasc in jur de 4 iunie - medicul meu lipseste din loc intre 7 si 9, deci acuma imi doresc doar sa nu fie intre astea doua date - dupa 21 iunie nici vorba, sper sa n-am asa ghinion ca din 20 iunie o sa fie iar depasita si cum nu-mi poate provoca nasterea, aia e cezariana la rece garantat, adica ce urasc eu cel mai tare.......

Am o pasa nasoala din pacate - sunt f obosita si Paul e bolnav de 3 zile, sunt nauca de nesomn, la calc nu pot sta nici 10 min dc nu e si sotul acasa (care de obicei are de lucru la calc) asa ca si bruma mea de "viata sociala" s-a dus pe apa sambetei..... nu incep sa ma plang ca o sa va para rau ca nu m-am abtinut de la postare....

Un singur lucru e bun, am reusit sa-mi fac bagajul, asa ca nu mai sunt disperata noaptea cand ma mai apuca cate o contractie nashpa - sunt gata de plecare oricand ;)

de muresence

PS Camelia, cred ca stiu despre ce vorbesti chiar dc n-am atatia ani de activitate de forum - stii tu ce stii .

Oana 37+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mda, nu mi-am gasit sandale! Daca vrei ceva mai dragut, mai chic, e o adevarata aventura sa gasesti aici!Plin de modele sport sau pt babe!
Oana, hai ca nu-i chiar asa nasoala cezariana! Cel putin la mine n-a fost.Eu iti urez de pe acum nastere usoara si un bebe sanatos!
Sanatate la toti bolnaviorii!
P.S.: Mergeti duminica la vot? Parca-s alegerile locale,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Salutare Muresence,

Va citesc de ceva vreme insa nu ma pot abtine sa nu raspund si eu la post-urile voastre, asa ca trebuie sa ma prezint. Sunt `mureseanca` doar de vreo 2 ani, vin de prin alte parti, insa amorul, mama lui, nu m-a mai lasat sa plec, si nu regret nici o clipa.
Sunt si gravidutza, da` inca nu va pot spune culoarea caruciorului, avem doar 12 sapt.
Emicor ai o scumpete de fecior, sa va traiasca, cred ca avem acelasi medic din cate am vazut firma de la eco. As avea tone de intrebari despre una-alta, da` acum ai altele mai bune de facut, este vreme pana in dec.

Date pt lista, Anca - 19.12.1979.

Pupici si spor!

12+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput