Muresence la apel!!!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 10
kover spune:
na'ce ziceti de activitatea mea?de doua ori pe zi!!!anca:cursul de gravide despre care iti spunea Oana este linga piscina,la Rheum care.este marti si joi parca de la ora 17 program pt. gravide:aici intra pe linga gimnastica si discutii,sfaturi despre sarcina, nastere,lauzie.nu vei regreta daca mergi.mie mi-a dat sentimentul de sint cea mai importanta persoana din lume.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
OanaRusu spune:
Anca, cred ca tcm o fi - eu nu-s prea cunoscatoare a orasului
e langa hotel sport; am zis de piscina pt ca au reamenajat, sotul meu e f incantat cum arata acuma.
E ceva centru de recuperare - si se face si curs de gravide (gimnastica, teorie) si gimnastica la bebei - de la cei mici de tot pana la 3 ani.
Costa 7 roni sedinta da' merita
eu am avut ghinion si sapt asta si n-am reusit sa merg - sper sa ajung marti, asa ca poate incercam sa ne intalnim
- ok, dc nu nasc intre timp ![]()
Carola, si noi tot inainte de masa mergem la zoo, in general pe la 10, gasesti si locuri de parcare
(mare lucru!) si venim pe pranz inapoi.
Intalnirea mea de 20 de ani de la terminarea liceului a fost pe 23 mai - dar n-am fost pt ca pana la Bistrita nu m-am incumetat sa plec in sapt 37, nici vorba sa risc sa ma apuce nascutul pe acolo, nemaivorbim ce incomod poate fi in masina cu asa burtica mare.
Dar recuperez eu peste 5 ani ![]()
Paul s-a invatat la zoo sa dea la capre si iezi iarba prin gard - si acuma tot hraneste cainii de pe la bloc cu iarba..... e total, mai ales ca ii mai si intreaba "a-mei?" (adica "mai vrei?")
Anca, eu la Paul am avut DPN ziua mea (12 iunie) si am nascut pe 21 iunie
da' la tine nu se poate sa nasti pe 91 ![]()
Poate o sa vina bebelina de ziua mea
mie tare mi-ar placea
ar fi un fel de "predat stafeta" - adica sa o sarbatorim pe ea pe 12 iunie de aici inainte - eu sunt happy sa fiu serbata de 8 martie, ziua mamei
ca-i mai frumos decat sa-mi amintesc cati ani implinesc ![]()
Pupici, ca m-am intins la vorba si am de facut papa bun ![]()
Oana
38+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Carola, deci si tu pe la calc???
De acord cu ce ai spus despre curs
chiar asa, de program n-am zis nimik
nauca mai sunt ![]()
Asa, Bianca, am avut putin timp (din fericire
) si am tot cautat chestii pe net - asa ca am reusit sa si postez - dar intr-adevar dupa ce nasc o sa fiu mai "tacuta" ....
Oana
38+, mamica de
Biancas spune:
Ce gradina Zoo sa merg azi ca l-am culcat pe Dani la ora 14
. Si sigur va dormii vreo 2 ore cel putin.
Am fost la fundatie cu Sandra ca a dat examen pt centura la arte martiale (avem centura verde
), apoi am mers la Real , apoi acasa pana am terminat felul doi...s-a facut ora 14. Asa ca nici azi nu vedem maimutzele
. Mie dimineata nu imi place sa merg de acasa decat daca e necesar. Dimineata imi place sa stau cu familia, a gatesc sau sa stau ...in casa. Dupa masa...as tot iesi pe oriunde s-ar putea ![]()
Carola, unde ai facut banchetul pana la urma? Zi-ne cum te-au tras in piept sa stim si noi pe viitor cu cine sa nu avem de-a face.
Anca facut modificarea. Te hotarasti tu pana la urma unde vrei sa nasti.
Oana, mai ai pic...
.
Dupa-masa mergem iar la Real, este o oferta faina si nu vreau sa o ratez
. Imi cumpar camera video
. Luni are Sandra serbarea de terminarea clasei a IV si eu ma tot chinui sa filmez cu aparatul foto, telefonul.... Nu zic ca si telefonul si aparatul filmeaza bine dar calitativ nu se compara cu camera video. Asa ca..m-am decis, am asteptat sa scada un pic pretul la camera cu hard inclus de 30 G. Demult visez la o camera dinasta dar am tot asteptat...pana azi
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
criss:frumosul tau Alex ce mai face?cum stati cu proiectul bb2
Merci de intrebare, frumosul meu face bine, sufera din dragoste dar ii trece. Marti una dintre iubite (prima si cea mai cea
A doua zi s-au intalnit din nou, si fetita a revenit la sentimente mai bune, i-a zis ca il iubeste.
Proiectul bb2 ramane deocamdata la faza de proiect.
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
Criss,
pe Alex, dragul de el, he-he asa baietzel sensibil cred ca o sa ne intereseze
numai sa iasa bebelina la soare si va trimitem oferta ![]()
Oana
38+, mamica de
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Criss,pe Alex, dragul de el, he-he asa baietzel sensibil cred ca o sa ne intereseze
numai sa iasa bebelina la soare si va trimitem oferta
Oana38+, mamica de
Va inscriem pe lista.

Criss si Alex (11.05.2003)
Biancas spune:
Criss, ce baiat sensibil ai
.
Oana lasa fata sa isi caute ea sotz nu o marita tu cu cine vrei ![]()
![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
buna dimineata!!!poftiti la
!la gravidute dam cite un ceai!bianca:banchetul l-am facut la pescarus.a fost super dar m-au taxat cu 2 meniuri in plus:unul pt. dj(initial nu a fost vorba de asa ceva.eu cind ma duc la servici imi primesc leafa pe ziua aia nu si sandvisul)si celalat o fi gresit baietii la numaratoare.
.dar altfel mincarea a fost foarte buna,servirea ireprosabila,curatenie,etc,etc,,,totul perfect.oana:ti-ar placea sa ai un ginere sensibil ca Alex,nu?las ca vezi tu ce alege ea!!!am citit ca e acasa?sau am inteles eu gresit??o duminica frumoasa va doresc!ca al meu Robert deja face planuri de iesit.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Biancas spune:
Buna dimineata la 
Kover, e si normal sa iti ceara bani pt meniul DJ-ului. Toti DJ au meniu cand merg la nunti, chefuri.... Am un prieten DJ si de asta stiu. Celalalt meniu...cine stie... Cu DJ trebuia sa va intelegeti inainte la pret si fara mancare. Lasa mai...daca te-ai simtit bine asta e cel mai important
.
Unde iesiti azi? Eu mai astept putin sa vad cum e vremea...mi-am pregatit carnea pt gratar sa iesim undeva, sper sa nu o prajesc in casa ca saptamana trecuta
.
O zi frumoasa sa aveti.
Bianca