PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 13

mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Bulinuta te imbratisez virtual Si un mare buchet de
pt. o mamica puternica!
Mada cum a fost? Casa de piatra va urez!
Map ce zice Robert de bunica?
Julax burtica cu grasunica! La nume v-ati gandit?
Crissa cum mai mananca Cipic?
Vineri in excursie a fost taaaaaaaare fain,am pus poze aici toata livada!

bulinuta27 spune:
neata
am fost la cantacuzino si nu se poate face nimic pana la o luna de la muscatura...decat sa stam si sa asteptam. Acum e prea tarziu ptr tratamentul preventiv cu antibiotic...trebuia administrat in primele 72 de ore ...
au zis ca ar fi bine sa facem si vaccinul contra meningitei ptr ca deja sunt cazuri si la noi in tara , in ardeal au avut cateva cazuri de borelia cat si de meningita
offf Doamne...de azi incepem sa ii punem picaturi in okisori pentru controlul de joi
ieri eram la verisoara mea la curte si a avut loc un accident pe soseaua din apropiere si a venit elicopterul de la smurd care facea un zgomot infernal iar el se uita si nu vedea nimic...s-a speriat rau de tot..eu ii tot spuneam ca e elicpterul el zicea : nu e, nu e
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,

julax spune:
Buli,of,mi s-a incretit pielea cand ai povestit faza cu elicopterul...Va fi bine,dar acum e greu.Va pupam!
Mamaluidavid,piersicutza a tinut-o intr-un zambet continuu.Se vede ca a fost suuuper
Ca tot ai intrebat de nume pentru fetita,suntem ca nehotarati,ceea ce nu s-a intamplat la Alex.Avem mai multe variante:Ioana,Alexandra,Anastasia.Vrem un singur nume,care sa se potriveasca si cu cel de familie, Gloambe#537;.Poate iti dai si tu cu parerea care suna mai bine.M-as bucura daca si alte mamici si-ar spune preferintele,poate ma voi hotari mai usorIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Ramoon spune:
salutare fetele! nu am mai scris de un car de ani...dar am citit povestea lui Buli si Bulinel si nu am rezistat sa mai stau in umbra.
Bulice pot sa-ti spun, mult curaj si rabdare k se face Bulinelu' mare si trec toate. Sotu meu are o vorba, zice k acesti copii cresc mai si sanatosi cand e vorba de copii cu care au avut mamicile de tras cand erau mici... k ma vede cat o mai protejez si eu pe Timeea si imi zice mereu k o sa vad eu cand o dau la gradi...bla, bla...
Ai sa vezi k o sa fie bine! Curaj si noroc sa scapati cu bine de toate!
in leg cu capusele astea pe mine ma apuca groaza pe zi ce trece tot mai tare k aud tot mai des. am o prietena care a gasit una pe ea acum vreo 2 luni dar nu s-a stresat asa de tare,a scos-o, a luat antibiotic imediat si gata! naiba sa le ia k eu nu am auzit pana acum de asa ceva. mie mi-e frica in general de insecte de tot felu' asa k nu va zic k deja ma mananca toata pielea numai cand ma gandesc.
in rest suntem bine, Timeea creste, e f isteata k toate piersicutele
vroiam sa va intreb daca ai vostri mai traspira la cap, k Timi a inceput acum de cand a dat caldura de aproape toata nopatea e unda la cap (o culc in body doar) ma cam ingrijoreaza si vreau sa-i fac ceva analize sa vad ce e cu calciu asta, dar mi-e cam frica k am auzit lucruri nasoale despre cum se ia snage de la copii , k ii chinuie de numa'...am facut si o coprocultura k baietelul prietenei mele are jardia si ne tot jucam cu el si sper sa nu aibe si Timi, azi dupa masa merg dupa rez.
In rest ma gandesc cu groaza k incep munca...
va las si sper sa mai apuc sa intru.
Sanatate puiutilor mici! Sarcina usoara mamicilor cu bb2 la purtator! (vreau si eu bb2 dar sa rezolvam cu apartamentu)
va
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mirela79 spune:
Buli, este tare greu sa fii mama, dar forta unei mame muta muntii. Asa ca o sa vezi ca o sa fie bine.
Noi la faza cu olita stam foarte bine atat timp cat suntem acasa. Daca plecam la cineva in vizita nu ne mai intelegem. Ieri am fost la ziua cuiva la un club pentru copii. Am dus-o la toaleta sa faca pipi, bineinteles ca nu a facut nimic si cand ne-am intors a facut pe tobogan. Mai mare rusinea. Aveam niste nervi pe ea .
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

bulinuta27 spune:
ramoon eu sunt si ofticata pe pediatra mea ca nu mi-a dat antibiotic..desi ii spusesem din ce citisem...offf sper ca va fi bine macar cu capusa asta...cu cealalta problema incerc incerc din rasputeri sa privesc altfel lucrurile..ptr moment nu imi iese
mirela
zozunaki multumesc mult pentru informatii
fetele va multumesc ptr sustinere..nu va suparati ca nu va scriu fiecareia in parte dar sunt ..si am si o durere de cap...de la plans plus isnuzita care si-a gasit un moment propice sa ma plesneasca
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,

Consi spune:
Draga Buli si noi suntem alaturi de tine. Voi va caliti de mici si sa vezi tu ca veti scapa de griji cand veti creste. Si ma gandeam la faza cu elicopterul. De multe ori si Luca vede doar lucrurile care vrea sa le vada. Eu zic sa nu te sperii foarte tare, in timp toate lucrurile se vor rezolva.
Ramoon nu vreau sa te sperii, dar la noi luatul de sange a fost jale. Prima data a fost in octombrie, cand a facut febra mare si i-au pus fluturas pentru perfuzii. Au reusit sa-i ia prin fluturas. A doua oara a fost acum 2 saptamani. Au venit la noi acasa. L-am tinut eu, mama si o asistenta. Nu a reusit sa-i ia decat foarte putin, pentru ca se misca. Acum trebuie sa-i repet analizele, intrucat i-a iesit VSH 50. Dar mai stau vreo 2 saptamani sa-i treaca tusea. Sincer, te sfatuiesc sa vorbesti cu pediatra si sa vezi daca e absolut necesar sa-i faci analizele de sange.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

eugcem spune:
Ramoon, incearca sa o culci fara perna, ca si perna ii tine cald la capsor. Noi asa am facut si am vazut ca nu mai transpira. Si nu il mai invelim nici cu patura, dar am vazut ca asa doarme si a voastra. La voi cate grade sunt in apartament? La noi sunt intre 24 si 27 de cand s-a incalzit vremea..
In alta ordine de idei sunt bucuroasa ca Nicolae s-a insanatosit, de sambata am iesit pe afara :)
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

crissa71 spune:
Mamaluidavid si Norocuta:fetelor va sarut ca intrebati de noi!!
Suntem cam asa...a avut zile cand a mancat mai bine...am observat ca daca-l scot cat mai mult afara..mananca...Dar totusi de 2-3 zile iarasi a dat-o barci....!!!!Am vazut de-abia aseara , doi coltisori care au spart gingia,la o masea!!!Are scaune cam moi...deci in perioada asta e tare mararit, plangacioss...nu-i intru deloc in voi...!Cred ca-l doare....trecem noi peste!, sanatosi sa fim!
I-am comandat Varilixul...Oare o fi tarziu sa-l fac acum..?Urmatorul e la 2 ani?In fine..o sa sun medicul de familie!Pupici!
In rest...Buli...chair nu stiu ce sa mai zic....eu nu mai indraznesc sa ma plang...saracutul Bulinel...
Dar la varsta asta stiu ca se pot corecta destul usor ochisorii...
Nu dispera...fii tare pt. el...Incearca te rog...Asta-i socul vestii...dar treptat te vei mobiliza ...ai sa vezi....si toate or sa fie bine intr-un final!!Va iubim mult, aveti grija de voi!
Miruna:super tare Alexei ....
Am uitat..am vrut sa mai scriu si la multe mamici..dar citind asa pe bucatele,am uitat!
Va sarut oricum pe toate...si toate piersicutele...
Sper sa pot intra mai des sa scriu..ca de citit a citesc macar la 2 zile!!

Ramoon spune:
consi exact chestii din astea am auzit si eu + k Timeea incepe sa planga inainte sa intram in cabinetul pediatrei...
eugcem, nu-i pun perna, dar fara plapumioara nu reusesc s-o dezobisnuiesc probabil din cauza faptului k toata iarna am innebunit-o cu invelitul si acum nu mai vrea sa doarma fara ea...nu va zic ce circ a facut cand am bagat-o la spalat si i-am dat altceva + k eu sunt una din persoanele alea care dorm iarna sau vara cu plapuma
am vazut k se mai dezveleste, adica dimineata mereu o gasesc dezvelita ...grade...nush cate sunt dar e destul de cald, cateodata f cald. o sa pun termometru sa vad in noaptea asta de curiozitate.
si altceva : la ce ora se culc ai vostri? k Timi tot mai tarziu, pe la 23 - 23 si un pic, dar cred k daca as lasa-o s-ar culca si mai tarziu...adoarme f greu de cand i-am luat suzi.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png