PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, Doamne ajuta sa fie bine! nu-ti pierde speranta si curajul, dintotdeauna ai fost o luptatoare; este sfasietor ca un copilas asa de mic sa sufere, dar sper sa gaseasca dr o solutie, trebuie sa se faca ceva sa fie Rares bine;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,suntem alaturi de tine.Fii puternica in continuare.Va fi bine
Map,mai asteptam putin pana sa incepem galeria,pana atunci numai bine
Azi am fost la eco,ne-a confirmat ca avem o grasunica ,asa ca abia astept sa plimbIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

va multumumesc mult de tot pentru mesaje...ma simt mai mult decat ca intr-o mare familie cu voi ...acu bocesc din nou de emotii...

am spus o tampenie ieri stiu ..dar am momente cand nu mai rezist
multumesc mult de sustinere si pentru informatii
luni dimineata mergem la cantacuzino si o sa luam o decizie cu ce vom face
cu okisorii mai avem o programare la dr Luminita Teodorescu abia pe 24 iulie dar din pacate nu mai am nici o speranta ptr ca deja 2 dr au zis cam acelasi lucru
ma duc la gazuta mea acum sa il mai pup un pic ca doarme si nu ma vede cand plang...
va pup si sper ca luni sa vin cu vesti bune

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Buli, stii ca noi suntem mereu alaturi de tine, sper sa ai puterea sa treci peste toate incercarile astea grele si sa mergeti mai departe, indiferent de ce va fi! Eu va tin pumnii si ma rog sa fie bine Bulinel scump! Nici nu-mi gasesc cuvintele ca sa-ti spun cat de rau imi pare ca un suflet asa mic trebuie sa sufere atat de mult!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by julax

Buli,suntem alaturi de tine.Fii puternica in continuare.Va fi bine
Map,mai asteptam putin pana sa incepem galeria,pana atunci numai bine
Azi am fost la eco,ne-a confirmat ca avem o grasunica ,asa ca abia astept sa plimb

Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Iulia, ma bucur tare mult pentru tine, ca ai o grasunica si ii faci pereche lui Alex. Si eu mai vreau o fetita, dar daca o fi tot baiat, nu conteaza, doi sa fie, conteaza foarte mult sa mai aiba un frate sau o sora copilul, sa se ajute intre ei. Pupici multi lui Alex si burticutei mici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Fetelor, am reusit, in sfarsit sa pun pozele si filmele de la Breaza in "Poze Razvan, mami si altele" si "Filmulete", daca vreti sa le vedeti.
Mai am si de la tara, de week-end-ul trecut, dar sa vad cand reusesc sa le iau de la fratele si de la sora mea, ca nu am avut apartaul la mine.

Va pup pe toate!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Gina,multumimVad ca v-ati distrat la Breaza si Razvan a avut companie de varsta luiIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

julax, gina, primiti din partea mea multe

buli, imi pare rau pentru voi, prin cate ai mai trecut, saraca de tine! si te inteleg ca uneori iti este greu, multi pupici din partea noastra si o mangaiere

azi am fost si ei tare suparata pe fiica-mea, asa de smiorcaita, am simtit ca am imbatranit cu zece ani, vrea afara toata ziua, dar azi e rece, ploua si bate vantul, dar ea nu, lipita de usa ca vrea afara

mada si map, va tin si eu pumnii!

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

leistra ,asa e cu bebe,au zile si zile si e firesc sa ne mai simtim epuizate.Vine el si soarele...Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuta, si eu la fel ca toate fetele sunt cu sufletul alaturi de tine si de micul Rares, de fiecare data ati trecut cu bine peste toate incercarile, o sa fie bine si de data asta, fii curajoasa si luptatoare pentru puiul tau! El are nevoie de o mamica puternica, asa cum ai dovedit de multe ori ca esti! Bine ca ati descoperit din timp, poate, asa cum a spus si Martta, se poate corecta, o sa va ajute Doamne-Doamne, nu dispera!
Eu te imbratisez virtual si te cred ca iti este greu si cateodata nu mai rezisti, dar ai incredere ca va fi bine, gandeste pozitiv si incearca sa nu te lasi coplesita de probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Leistra, asa si eu cu fii-mea, de cand se trezeste dimineata incepe cu "AFARA!" pe un ton foarte raspicat, eu nici nu apuc sa ma spal, sa mananc sau sa beau cafea, ea vrea la "UTA" adica la leagane, la joaca la copii....Eu o mai pacalesc cu un desen animat, apoi ii povestesc cum mami trebuie sa spele si apoi mergem la joaca si tot asa, pana reusesc sa le fac pe toate. Cand e urat afara e si mai greu, dar imi bat capul cu tot felul de jocuri pe care le inventez ca sa nu se plictiseaca. Ei sunt doar copii, plini de energie si cand o vad cat e de fercita cand ajungem la locul de joaca imi creste inima in mine.

Pe de alta parte se apropie ziua cand trebuie sa revin la serv, deja am mari emotii! Sper sa fie bine si sa se acomodeze cu mama, ma bazez pe faptul ca o iubeste tare pe mama si ii face placere sa stea cu ea.

Mada, sper ca ai avut o zi minunata si va doresc si eu CASA DE PIATRA!

Mergi la inceput