Aspirante optimiste >20 ani (304)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna Beatrice ! Multumim ca te-ai rugat si pentru noi !
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate fetele !

Eu vreau sa zic ca am fost pe la 11 la market la cumparaturi ca mi-era pofta de carnaciori cu cartofi prajiti si gogosari murati si la magazin m-a luat o stare de greata si o ameteala....mai mai sa cad pe acolo.
Nu imi fac iluzii pt ca abia au trecut 3-4 zile de la ovulatie si starile astea sunt prea devreme ca sa zic ca e sarcina, le pun mai mult pe seama surmenajului , a oboselii ca dorm foarte prost noaptea....

Eu zic sa faci testele alea de ovulatie pana le termini , ca apoi , daca nu le faci , s-ar putea sa zici "poate era mai bine sa le fi facut" si chiar daca ies negative n-ai nimik de pierdut , doar 2 teste irosite.

in curand !
http://tt.lilypie.com/xVnNp3.png

Mergi la inceput

Buna Ciufik ! Bine ai venit printre noi ! Spune-ne mai multe despre tine , ca sa ne cunoastem mai bine !

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

pai.....
iaca ca in luna in care ma asteptam mai putin, ca sa nu zic deloc, s-a intamplat minunea!

UM = 6 aprilie
prestat doar Z10 si Z14 (aici am avut perna sub fund dupa), CM = 28 zile si duminica - 5 mai cand trebuia sa vina, n-a venit, cu toate astea nu mi-am facut iluzii, luni, pe la 12 noaptea dupa ce au plecat niste musafiri am zis sa incerc un barza gold banda si stateam si ma chioram la el, nu aparea nici o liniuta...cand au inceput sa se inroseasca ambele liniute, pana la 1/2 si apoi s-au inrosit in inregime...
nu va spun cum ne uitam amandoi la ele si nu ne venea sa credem...

Mergi la inceput

Felicitari Ciufik ! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si frumos !

in curand !

Mergi la inceput

Beatrice !!!! Ce faci mama , ai disparuuut ???

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ciufik, felicitari....
Eram convinsa dupa cum ai intrat, mai ales ca nu te-am mai vazut de mult.
Sa ai o sarcina usoara si la termen!

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

continuare...

ne-am culcat buimaciti...a doua zi dimineata mai avem un sure check, dar imi era asa de frica ca nu se pozitiveaza ca nu vroiam sa il fac, vroiam sa ma mai bucur de cele 2 II de la barza...dc sure ch nu se pozitiva?
in schimb al meu ma soma sa ma duc sa il "ud" si s-a pozitivat si el

de atunci, am mai facut vreo 3 teste, sa ma asigur ca e acolo

nu am vrut sa spun inca, poate de frica sa nu se intmple ceva..nu stiu, dar cand am vazut atata tristete aici..mi-am zis sa las deoparte superstitile si sa vin sa incurajez fetele.
noname, anidaz, oana , fluturas, bea, miha si toate fetele trebuie sa fiti optimiste!
lasati stresul, ca se pare ca el e cel mai mare dusman.
eu exact in luna in care eram sigura ca nu se va intampla, s-a intamplat. chiar nu am prea prestat din motive de post, in schim mi-am facut analizele de trim 1, aveam programare la dr gineco pe 20 mai pt un consult + pap si secretie si de fapt o sa ma duc pt consultatia de trim 1

Rugati-va la DD, eu am citit acatistul sf Ioachim si Ana, acatistul Sf Xenia (pe mine m-a ajutat mereu), Paraclisul Maicii Domnului...asta va va linisti f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va salut si eu!Nu am reusit sa intru de ceva timp, asta si pentru ca am fost tot intr-o alergatura...
Oricum, vroiam sa va spun ca nu v-am uitat...vreau sa felicit fetele care au aflat ca sunt proaspete gravidute...Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru fiecare...
Eu astept de acum sa imi vina rusii ca sa ma apuc de analize...incerc sa ma pastrez in realitate si ma rog la Dumnezeu sa fie mai bine data viitoare...
Nu mi-am pierdut credinta doar ca incerc sa iau totul mai usor...Ma feresc de lacrimi inutile...se va intampla candva si la mine marea minune...
Pupicei multi pentru toate fetele mele dragi!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Ciufik , sa speram ca o sa fie bine pentru toate fetele ! La un moment dat se va intampla minunea pentru fiecare dintre noi !
Dumnezeu are El grija sa le aranjeze pe toate...sunt ferm convinsa de asta !

in curand !

Mergi la inceput

Oana, Fluturas sa se ia!
Multumesc.

Oana eu nu prea intru, pt ca din pacate de la serv nu pot, doar in we ce mai apuc, dar asta nu inseamna ca nu va citesc sau ca nu am invatat f multe de la voi.
Iarta-ma, nu mai stiu..ai reintrat in cursa?

Mergi la inceput