Aspirante optimiste >20 ani (304)
Raspunsuri - Pagina 15
anidaz spune:
Treburile stau mai bine atat psihic cat si fizic.Dupa o sangerare de 5 zile s-a oprit si nu ma mai doare nici burta,insa sanii sunt la fel de durerosi incepand de la ovulatia trecuta si pana in prezent.
Psihic ma incurajez singura spunandu-mi ca data viitoare va fi mai bine,si ca mai bine ca s-a intamplat asa decat sa fi pierdut o sarcina avansata.Dar tot nu pot sa-mi scot din minte ”cireasa”aceea,of ce mult m-a durut.Asta e ,sper din tot sufletul ca nu mi se va mai intampla asa ceva.
Pupici la toate 
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
Ma inveselesc cu pozele fetelor de la randunici,sunt atat de scumpi bebeii lor,stau ma uit si ma minunez ce repede cresc si ce bucalati sunt,pupa-i-as pe toti in parte.

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Alexa nu mai stiu nimic de tine,pe cand ziceai ca ai nunta,ca tu urmezi dupa Cristi?Ce face burtica ,creste?
Nu stiu de ce ,dar te vad mami de
,sa nu te superi,
Yubi cum te simti?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
N-au mai scris nici adela,just,arinaa,gaby,maryb, si toate celelalte,nu mai scriu numele ca mi-e teama ca uit pe cineva.
Daca sunteti bine,ma bucur pentru voi,dar un semn de viata ,ceva?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Oana acum mi-a trecut prin cap ca poate ai pus poze cu finuta la semnatura si n-am gresit.
Doamne ,fara exagerare ,ce minunatie ai tu acolo ce trasaturi bine conturate are si parca te intelege cand o tii in brate ,dupa modul cum priveste.
Cat timp are?
Aa ,sa nu uit,va sta nemaipomenit cu ea intre voi,ce parinti frumosi veti fi.
Mama da ce de bebei la botez,multi frati de cruce va avea.
Pupici si succes din iunie la facut o minunatie din aceasta.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Anidaz, esti o scumpa...
Finuta mea avea 6 sapt si 3 zile la botez. Intr-adevar a fost un pic greu ca au fost 6 botezuri, dar am trecut si peste asta. Asa e in Italia. Sunt foarte multi copii romani abia nascuti.
E o scumpica si deja mi-e asa de dor de ea. Abia astept sa vina ei in august in Romania.
Si eu astept luna iunie sa vedem ce-o mai fi. Tare m-as bucura sa am si eu o minune asa ca fina mea. Om vedea ce ne rezerva DD.
Pupici!!!
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Doamne-ajuta ,sa fie bine pentru noi toate 

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
Beatrice1982 spune:
Buna dim!
sa stiti ca am fost la biserica si m-am rugat pt noi toate si sper ca m-a ascultat DD......sper
buuterfly speram cA VEI AVEA II..SI AI DREPTATE TRE SA INVATAM SA MERGEM Mai DEPARTE....
si dadada si eu acum am fost in sapt mare de la rusli si m-a dus si la biserica si am fost si in per fertila....nici eu nu o sa ma test II??????? oare? eu m-am gandit inainte si am "pvestit"un picutz cu EL si i-am zis care-i situatia si -I-am spus ca daca e sa fie ok, daca nu si asa e ok ce pot eu sa fac?
ma rog sa-mi ierte pacatele
na acum nu curg de nici unele, nici albus nici galbenus.....
si sanii parca s-au mai dezumflat.....
nu stiu
mai am doua teste de ovulatie nu stiu cand sa le fac sa le las pe mai incolosau sa le fac azi si maine?????????
o duminica placut va doresc la toateeeeeeeeee
http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png
Poze
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Vreau sa fiu
!!!!
anidaz spune:
Ciufiiik iesi de dupa canapea ca nu te-am vazut demult,
,ia mai zi ceva.
poate luna asta da!
un moment de iubire