reteta pateu de ficat

reteta pateu de ficat | Autor: michela09

Link direct la acest mesaj

Stie cineva reteta pt. ficat de pasare facut in casa? Vreau sa-i dau fetitei mele ficat si cum nu ii place decat pateu, vreau sa-il fac eu. Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://savalaura.blogspot.com/2007/05/pateu-din-ficatei-de-pui-maya.html

http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/14237/Alt-weekend-alt-meniu/

uite aici 2 retete delicioase

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu il fac asa:

ficateii ii fierb/ ii coc la cuptor, cu sare, piper, cimbru, putin ulei/ unt, etc.

cand sunt gata, ii las sa se raceasca si ii pun la robot, unde mai adaug 1/1 - 1 pachet de unt (depinde de cati ficatei sunt, cam 20 - 30% din cantitatea de ficatei), un praf de sare, cimbru, si in functie de preferinte, 2-3 lingurite de mustar.

le las la tocta si se face suuuper.

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Mi-am notat tot. Sambata incerc si sper sa-i placa Andreei. Multumesc mult pt. promptitudine!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Uite si reteta mea: 500 gr ficatei de pui, 2 cepe mici, 1/2 pachet unt, sare piper dupa gust.Ficateii ii curat ii spal si ii pun in tigaie sa se inabuse bine cu un pic de ulei si apa din cand in cand; separat toc ceapa si o calesc, cand sunt toate gata le scurg de ulei dau ficatei prin masina si apoi omogenizez totul impreuna cu untul!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu fac pateu dupa reteta de Aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Am intrat aici la bucatarie cu gandul sa poztez un mesaj identic cu acesta, insa ma-m bucurat tare mult sa-l descopra pe asta .
Monica, am copiat reteta ta si am sa o incerc si eu zilele astea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

eu fac pateu dupa reteta de Aici

monica

Monica, cat timp poti sa-l tii in borcanele?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

alina neavand nici un conservant nu mai mult e 1-2 zile(fiindca daca deschizi borcanelul si il lasi mai mult timp isi schimba culoarea si nu-i ok) daca vrei poti sa faci doar din jumatate din cantitati...la noi se papa repede si-l fac mai ales cand avem musafiri pentru a umple oua cu el

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc Monica!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Dory spor la treaba
alina, cu placare
eu l-am mai incercat si cu kaiser(bucatele mici...seamana cu pateul tzaranesc) ceapa verde tocata marunt si puteti sa puneti in el ce "arome" va plac voua

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput