Soacra noastra cea de toate zilele (3)
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
bey sinteti caraghioase de-a dreptul. si eu i-as fi cirpit 3 palme copilului respectiv in situatia descrisa aici.
Miau-miau, iti dau na-na acuma!
Sunt dificil de citit postarile Sabinei sau ale lui AVoogt si, mai mult ca sigura sunt ca nu le-ai citit cuvant cu cuvant.
Pana sa vina explicatiile si justificarile amanuntite la fiecare "caraghioslac" de-al nostru, AVoogt era in culmea mandriei si satisfactiei cand povestea (cu ura! ) cum o bate pe aia mica.
Nici o mila, nici o compasinue, nici o parere de rau, nik.
Si-apoi, nu te supara. Chestia cu oftica imensa ca un copil de 4 ani sufla in lumanraea de pe tortul unui copil de 1 an este infricosatoare de-a dreptul.
Daca e s-o luam p-a dreapta, copila de 1 an habar n-avea ce-i cu lumanarea aia infipta intr-o chestie colorata si sunt sigura ca nu s-ar fi inverzit de nervi (ca mamica ei), daca fetita mai mare ar fi fost data frumos la o parte, i s-ar fi explicat despre ce e vorba si lumanraea ar fi fost aprinsa a doua oara.
Chiar i-ai fi carpit 3 palme pentru asta celei mari? Nu cred!
Si-apoi, sunt convinsa ca AVoogt le mai si exagereaza.
Exemplu: cand i s-a spus ca fetita mare a suferit ca nu e in centrul atentiei (cum e si normal de altfel), la fel cu micuta sarbatorita, am primit repede asigurarea ca aniversarea ei fusese taman cu o zi in urma . Si altele...
S-a gasit o batausa de copii din Romanica, care crede ca [] copiii educati nu se tavalesc pe jos sa faca educatie apreciata de toata lumea copiilor olandezo-indonezieni. Iote-asa!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
roxanaz spune:
ok, se pare ca nu s-a inteles mesajul meu de la sfarsitul capitolului trecut.
asa ca subiectul se inchide.
Roxana