Vacanta in Croatia (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Mariaa spune:
sau Trogir, Split, Krka, o farama din minunata Croatia.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
kokiy spune:
Rozi multumim
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
blackpanterro spune:
Numai ce ne-am intors din Croatia, poze la semnatura.A fost minunat, a facut aproape toata coasta istriana dar si putin in interior.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it was was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
lavi02 spune:
Ce va invidiez! La anul cred ca iar calcam Croatia!
Rozi, super pozele, se vede ca v-a placut! Pe ce insula ati fost, pe Hvar? Ati avut si copil/copii cu voi?
Noi am fost in 2005 fata copii, ne gandim sa revenim la anul cu fetele, sa ne cazam intr-un loc, la mare si sa facem mici excursii spre oraselele din imprejurimi. In 2005 am batut coasta de la Opatija la Dubrovnik + Plitvice. Dar mai e muuuult de vazut!
Si eu sunt mare fan smochine proapete. Si pescarie si alte vietati marine.
Acum ma uit la pozele lui blackpanterro.
Baietelul vostru pare ca s-a simtit foarte bine! Sa mai faceti copii ca e tare frumusel!
Unde e gradina zoologica din poze?
Dar acvariul?
Daca vreau sa merg cu fetitele ma interesez si eu de astea...
Edit: m-am uitat in urma si am vazut unde v-ati cazat. Cum e plaja langa vila? Curatenie se face zilnic sau doar la inceput?
Super pozele, multumim mult!
blackpanterro spune:
Lavi, animalele alea sunt pe insula Brunji(Brioni) in Istria.Se face tur cu vaporul pana acolo.Animalele au fost cadourile lui Tito oferite de demnitari ce l-au vizitat pe insula.
Acvariul e in P.u.l.a, e foarte dragut amenajat intr-un fost fort militar.
Plaja de langa vila e cu pietre, micuta si foarte linistita, cel putin cand am fost noi.Plaja cu nisip e la Medulin si la Stoja.Curatenie se face la inceput apoi noi suntem responsabili.La plecare bucataria trebuie sa ramana curata, spalat vase, aragaz si frigider.
Multumim de complimente :)
Croatia-The Mediterranean as it was was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
DidiAlex spune:
Adriana_ Blackpanterro,
imi poti da un link cu cazarea?
cat ati facut pe drum, ce traseu ati avut si care sunt costurile, aproximativ ?
multzam mult!
blackpanterro spune:
Didi, asta e linkul http://www.pjescanauvala.com/ , mergi la photo gallery si vezi apartamentele.Noi l-am avut pe cel alb.
Traseul a fost Germania din Stuttgart pe la Munich, Slovenia pe la Ljubljana, Croatia pe coasta de vest pana la destinatie.Costul a fost mic pt noi ca avem masina economa.Am umplut rezervorul in Germania si ne-a tinut pana in Croatia.Apoi acolo am mai pus un plin pe care l-am avut toata saptamana desi am calatorit o gramada.La plecare am mai pus un plin care ne-a tinut pana in Germania unde am umplut din nou.Noi folosim cupoane in Germania si avem pretul de benzina din State de aceea pt noi e mult mai ieftin.
Drumul, fara opriri e de 7.5 ore dar noi l-am facut in 10 cu opriri.Asta a fost noaptea.Am plecat la 10 seara si la 8 dimineata am ajuns la destinatie.Inapoi am facut 11 ore tot cu opriri si cu trafic(asta a fost pe timpul zilei).
Croatia-The Mediterranean as it once was
april spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Didi, asta e linkul http://www.pjescanauvala.com/ , mergi la photo gallery si vezi apartamentele.Noi l-am avut pe cel alb.
Traseul a fost Germania din Stuttgart pe la Munich, Slovenia pe la Ljubljana, Croatia pe coasta de vest pana la destinatie.Costul a fost mic pt noi ca avem masina economa.Am umplut rezervorul in Germania si ne-a tinut pana in Croatia.Apoi acolo am mai pus un plin pe care l-am avut toata saptamana desi am calatorit o gramada.La plecare am mai pus un plin care ne-a tinut pana in Germania unde am umplut din nou.Noi folosim cupoane in Germania si avem pretul de benzina din State de aceea pt noi e mult mai ieftin.
Drumul, fara opriri e de 7.5 ore dar noi l-am facut in 10 cu opriri.Asta a fost noaptea.Am plecat la 10 seara si la 8 dimineata am ajuns la destinatie.Inapoi am facut 11 ore tot cu opriri si cu trafic(asta a fost pe timpul zilei).
cum asa? aveti un nr de litri la pret redus? interesant. in ro nu exista asa ceva? mai are rost sa ma mir? nu cred
blackpanterro spune:
A nu, sotza-miu e in US Navy si de la baza militara se elibereaza cupoane pt a putea fi folosite in oras daca nu mergi in baza pui benzina.Armata are intelegere cu Aral si Esso. E la fel in orice tara am merge inafara de State, evident.