Mamici din Arad (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Timeea
Diana , sa va traiasca fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ildi
O sarcina usoara in continuare si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

Teo
Ada, sa fiti fericiti alaturi de familia vostra frumoasa.

Timeea
Sa cresti mare si cuminte ca frumoasa esti deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

LA MULTI ANI! ILDIsarcina usoara in continuare.
LA MULTI ANI! Teo
LA MULTI ANI! TIMEEA sa cresti mare sanatoasa,alaturi de familia ta frumoasa.
O duminica frunosa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Timeea! Diana, sa va traiasca fata mult si bine!
Ieri a fost o zi superba, azi e la fel.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI TIMEEA!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani sarbatoritilor :Vlad, Ildi, Timeea, Teo! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
, ,
Uau, ce cald s-a facut afara...( mi-am pus si eu rolete). Am fost si noi la Gardendo , ne-am intilnit cu Cami si cu Ana...
Ildi, tu ce mai faci?
Carmen, ce face tinarul?
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ildi

Teo

Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ildi, Teo si Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Mai, ce de sarbatoriti de cand nu am mai intrat eu pe aici! Deci, LA MULTI ANI: VLAD, ILDI, TIMEEA SI TEO!
Sa fiti sanatosi si fericiti, alaturi de toti cei dragi!
Noi iarasi ne-am petrecut week-end-ul pe la Zada, ca Ovi a fost la peste, iar sambata a fost ziua cumnatului meu.
Vineri am dat si noi comanda la sandalute in Sinicolau, abia astept sa fie gata.
Alex de aseara e cam cheliuta, asa dulce e! Era f pletos si transpira de numa, asa ca am trecut si noi la freza de vara.
Ieri am fost si eu iarasi la calutzi, dar m-au pus pe araboaica si e prea iute pt un incepator ca mine, asa ca era sa zbor din sa,dar am reusit sa ma tin. Mai are si manzut si el era tot dupa noi... Dar de ciuda cred ca merg si saptamana viitoare, ca am fost asa dezamagita de cum am mers ieri...S-a simtit si faptul ca nu am mai calarit de mai bine de o luna si cred ca imi erau si putin lungi scaritele, nu prea aveam control, de asta m-am si dezechilibrat din sa, ca mi-a scapat piciorul din scarita.
Na,ma apuc si eu de munca pe aici, pana astept sa imi vina comanda de la Life-Care.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, esti multumita de produsele de la Life-Care? Am comandat si eu de la o vecina (de vreo 2 luni), dar nu prea mi-au placut produsele(sampon, balsam, solutii de curatat...). De exemplu solutia de curatat wc nu face nimic, cel putin eu nu vad, balsamul de haine e nasol, nici nu miroase si nici nu le face moi...
Eu sunt cu amandoi pruncii pe cap azi ca Dragos a avut liber la gradinita.Acum stau nemiscati si se uita la Baby Einstein.
Am vrut sa iesim afara, dar mi-a venit CM si n-am nici un chef, mai ales de plimbare si stat in picioare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput