Mamici din Arad (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA mersi,vezi ca m-ai botezat Nasol cu restrictiile,dar bine macar ca pe cate ceva poti intra ...

Iar a luat-o mami pe Diana la plimbare si dupa aia ramane la ei,ca sa pot eu lucra,vai ce n-am nici un chef si am mormane de acte de facut De invatat,stati ca mai e pana ma apuc,intai sa mai ajung la zi cu hartzoagele astea ... Macar la lucru sunt vesti "buonine" adica bunicele,ce-o fi vrand exact sa insemne nu stiu,dar cert e ca nu inchid astia sandramaua,macar atat

I-am pus lui mami niste benzi epilatoare pentru mustatza si a tras Diana o mutraaa cand a vazut ce facem,dupa care a inceput sa ii strige indignata: NU FA ASA! TE VEDE OAMINII !!! Macar ma bucur ca are simtul ridicolului deja ,vaaai, cum sa o vada OAMINII pe buni in halul ala???

Gata trec la munci,dar mai bag io nasul ca-s pe baricade ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, vai ce mortala-i Diana, ce perle scoate!

Diana, cand incepi lucrul, de luni?

Miha, eu musai sa merg la pedichiura ca altfel fac unghie incarnata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ildila multi ani si multa sanatate, o sacina fara nici o problema si o bebitza sanatoasa iti doresc.
La multi ani Teo
Moni spor la lucru, invatat si ce mai vrei tu ca doar o sa iti poti face de cap linistita 3 saptamani
Diana voi azi va chefuiti?
Noi miine mergem la un botez iar luni la o zi de nastere la o fetita. Din chef in chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

vad ca o tinem tot intr-o petrecere

Ildi
Sarcina usoara in continuare

Teo
Ada, sa-ti traiasca omu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Ildi! Sa ai o sarcina usoara si sa fii fericita alaturi de familie!
Multumim de urari!Sper sa nu ploua azi.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ILDI!
ADA LA MULTI ANI SI PENTRU TEO!

Distractie placuta pe la chefuri!

Am plecat sa o iau pe Diana de la mami si sa ne mai toboganizam oleak prin imprejurimi

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

La multi ani Ildi!
Multa sanatate, sarcina usoara in continuare!

La multi ani Teo!
Ada, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Noi azi avem musafiri de la Oradea, vin la o nunta si trec si pe la noi, apoi plecam la Timisoara la verisoara mea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

La multi ani Timeea!

Diana, sa va traiasca domnisorica, sa fie sanatoasa si sa v-aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Timeea. Multa sanatate, fericire si bucurie alaturi de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Ildi! Sarcina usoara in continuare si o bebica sanatoasa si frumoasa.

Ada sa-ti traiasca sotul si sa te faca fericita.

La multi ani Timeea sa cresti mare, cuminte si frumoasa.

Noi ieri am fost la Minis. A fost super, totul este atat de verde ca iti lasa gura apa. Padurea de salcami e inflorita asa ca era un miros inebunitor. Vic nu prea a mai reusit sa-si tina ochii deschisi, a dormit intr-una.Din pacate am uitat aparatul acasa si nu avem poze.

Dimineata mergem la biserica iar dupamasa la Gardenda este de la 16 teatru de marionete.

O duminica frumoasa tuturor si distractie placuta celor care se petrec.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput