Aspirante optimiste >20 ani (303)
Raspunsuri - Pagina 5
mami_vreau spune:
Buna fetelor! Ma numesc Laura si sunt si eu, ca si voi, o aspiranta la titlul de mamica!!!! Eu incerc la bebe din vara anului trecut! Dar pana in octombrie 2007 am prestat dupa ureche ca nu stiam mare lucru despre ovulatie! Dar din octombrie m-am documentat si bb intarzie totusi sa apara! Sunt trista ca nu vine bb la mami dar sunt optimista si sunt sigura ca Doamne-Doamne are un bebel pentru fiecare dintre noi! Succes tuturor!!!
Viitoare 
unducthable spune:
quote:
Originally posted by dadadada
Buna Diana,
Bine ai venit la noi, ne pare rau de experientele tale, insa te felicit pentru optimismul tau si puterea de a o lua de la capat.
Iti doresc o sedere cat mai scurta aici si o odisee de 9 luni cat mai rapida.
Voiam sa te intreb daca pe langa tratamentele de care ziceai ti-ai facut si analizele recomandate inaintea sarcinii?
Numai bine
http://tt.lilypie.com/Kzapp2.png
AM UITAT , da , le-am facut pe toate , toxo si asa mai departe , pana si HIV
, nu am pisica , nu am catel , ..., ma rog ... , copacel copacel ... deocamdata stiu de ce am pierdut-o pe prima , si a doua a fost de la cat am plans-o pe prima, nu imi imaginam ca facand ce am facut luna in care am pierdut , voi ramane iar, am plans si am suferit , apoi am vazut a doua oara teste pozitive , dar ma durea capul de stres , ma bucuram, dar eram obosita , voi stiti ca eu de 3 zile, ajung acas de la servici si dupa ce mancam adorm imediat pana dimineata ?? sunt epuizata fizic ... , dar ma refac si nu stiu ce minune a facut Dumnezeu , ca ma simt altfel , nu stiu ...
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
si repet, voi parca sunteti niste zane sau flori cu parfum de copil

irinabobe spune:
Diana ma bucur ce ti-ai mai revenit. Iti tin pumnii sa fii la fel de optimista in continuare ca in rest se pare ca timpul si D-zeu le repara pe toate.
unducthable spune:
io nu mai plec de la subiectul asta ... decat cu burta inainte
, si simt iubirea voastra in aer asta este , am stat destul deoparte , poate am fost prea pesimista , aici nu poti fii trista si singura
va puuuuuuuuuuuuuuuuuuup, gata acu plec , breeee, ca ma dau astia afara, revin !!
diana
Butterfly1 spune:
Spor la treaba si ai grija de tine ! Si nu uita ca stresul dauneaza !!!!
in curand !
unducthable spune:
si voi aveti grija de voi, sa veniti cu bebei , daaaa ? 
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetelor
va scriu mai rar ca fiind in concediu nu mai stau atata la servici
doar cate putin
ca azi am o zi plina cu chestii pt nunta. incep cu epilat - brrrrr
4+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mami_vreau spune:
Am o intrebare! Ceaiul de napraznic inhiba ovulatia! Ar trebui luat in anumite zile???
voicu_bebi spune:
neata fetele
ce faceti? vreo noutate ceva?
as vrea sa va intreb duphastonul inhiba ovulatia ,adica daca dr imi da din zua 16 si eu ovulez sa zic in ziua 18 sau 19,inhiba in vreun fel ovulatia sau nu este nici o problema ,ca pe site-uri parerile sunt impartite,ma gandeam ca poate voi stiti mai multe despre el.
Anca..