Aspirante optimiste >20 ani (303)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Trebuie ei fentati pana la urma.
Sper sa fie cat mai repede.

http://tt.lilypie.com/Kzapp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Doamne-ajuta !

in curand !

Mergi la inceput

Da' restul fetelor ce fac.... unde sunteti feteleeee ?

in curand !

Mergi la inceput

Sunt somnoroase

Mergi la inceput

Da , mai somnoroase decat de obicei

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna fetelor,

pentru prima oara ... ma simt si eu aspiranta optimista ...,

ma numesc Diana, am ramas in martie , nu am avut tratament de susstinere potrivit , dar probabil ca asa a vrut si Dumnezeu, l-am pierdut , am plans muuuult, deaceea l-am pierdut si pe al doilea in luna URMATOARE ..., DAR nu stiu de ce ma simt mai puternia acuma, ma simt alta fata , schimbata

povestile voastre , m-au ajutat sa ma ridic si simt ca veni BEBE CARE VA deveni copilul nostru

acuma sunt ziua 2 si de pe acuma beau ceaiurile care trebuie, vitaminele, acidul folic si tot asa ...

deci asteptam ziua 10 , stiti voi de ce si testele de ovulatie sa traiasca ca la mine MERGEEEE , DUPA aceea vom vedea

gata , ma opresc , v-am facut capul calendar , va stiu pe toate ca v-am citit

va pup pe toate , diana , revin cand pot , va multumesc ca m-ati citit
(mama de ingerashi si viitoare de mama de copilash )

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Buna Diana,
Bine ai venit la noi, ne pare rau de experientele tale, insa te felicit pentru optimismul tau si puterea de a o lua de la capat.
Iti doresc o sedere cat mai scurta aici si o odisee de 9 luni cat mai rapida.
Voiam sa te intreb daca pe langa tratamentele de care ziceai ti-ai facut si analizele recomandate inaintea sarcinii?
Numai bine

Mergi la inceput

Buna Diana , bine ai venit la Aspirante ! Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa...Ma bucur ca esti optimista ! Dumnezeu le aranjaza pe toate , stai linistita !
Important este sa vrei sa lupti pentru ceea ce iti doresti cu adevarat !
Sa speram ca o sa treci cat mai repede la Odisee si sa ne tragi si pe noi dupa tine !!!!

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Diana ma bucur ca ai ajuns la subiectul asta si sunt sigura ca o sa gasesti ajutorul de care ai nevoie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Dragele mele, deci cand plangeam imbracata in negru ..., si nu mai aveam respiratie ..., va citeam pe voi, am vazut SORVINT a ramas gravida, Cristi 2003 , YUBI a ramas gravida , va stiu pe voi, pe toate , stiu ce trebuia facut si nu s-a facut , multumesc lui Dumnezeu ca pot ramane repede gravida , sa ne rugam cu toate si sa ma rog si eu, probabil ca voi ramane repede si durerea mi-a trecut acuma , cand voi ramane gravida, sunt mai pregatita si aici sunteti ca niste zane incarcate cu parfum de copil,

si nu stiu ce mi-a venit , uite ca mi s-a pus pata sa ma inscriu la voi

eu stiu ca voi veti ramane gravide , aici e locul unde se ramane repede , uite asa :) , si cand voi ramane din nou, nu mai vreau sa fiu singura si speriata , o sa fie altfel

va PUUUUUUUUUUUUUUP, revin , ca sunt la job , Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput