Chisturi formate de la stimulare ovariana
Raspunsuri - Pagina 2
felix76 spune:
Fetele mele dragi,
Multumesc mult pentru raspunsuri, n-am apucat sa ajung la plafar ieri pentru ca a plouat torential la noi in oras. Azi e soare deci voi reusi sa imi iau picaturile si carpiconul...
Deci voi lua carpicon pe care il voi pune timp de 7 zile unul dimineata unul seara si tinctura de mladite de zmeur si mur (cate picaturi trebuie luate si cand?).
Mmc_nd imi pare rau ca si tu ai reactionat aiurea de la clomifen! Daca Tutu si Iosup nu au fost ingrijorati atunci e ok, inseamna ca lucrurile astea se intampla relativ frecvent si ovarele se curata pana la urma. Oricum, nu mai pun gura pe clomifen, asa ca tine Marynik.
Ma gandesc la un lucru, prin noiembrie am facut doar monitorizare fara stimulare si pe acelas ovar drept s-a dezvoltat un folicul care ajunsese la 28 mm si nu a vrut sa se sparga cu pregnyl dar la laparo pe care am facut-o in ianuarie Tutu nu a mai gasit nimic... Ma gandesc ca si balaurii astia de acum se vor resorbi mai ales ca luna viitoare nu am de gand sa mai fac nici o stimulare. Voi incerca natural si poate ca din iunie voi face stimulare gonal sau menogon...
Vom vedea ce se mai intampla, sper numai sa nu trebuiasca sa inghit AC pentru ca nu vreau sa pierd timp pretios.
Va pup,
Felix
marynik spune:
Felix , eu zic sa te linistesti ca sigur va fi bine
Si eu aveam o mare teama cand am descoperit chisturile , insa dr meu nu a fost ingrijorat , mi a zis sa ma linistesc ca sigur va trece dupa cm si a avut dreptate
Am uitat sa ti zic ca mie closty mi a micsorat endometrul care abia acum incepe sa si revina
Despre tincturi eu stiu ca se iau cam 30 de picaturi in putina apa ,dimineata si seara
O intrebare of-topic la tine , tu ce fel de omega 3 iei ?
De la ce firma si mai contine si altceva in afara de omega ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
felix76 spune:
Marynik, eu iau Omega3 de la COSMOPHARM, una pe zi. Are concentratie mare, uite iti scriu ce contine:
Ulei concentrat de somon: 895 mg
Ulei de tuna: 100 mg
Ulei de ficat de cod: 2,5 mg
Ulei de hering: 2,5 mg
Nu este nici scump, costa 30 de gelule 10 lei.
De linistit m-au linistit raspunsurile voastre, nu e dracul asa de negru...
Pup,
Felix
mirimir spune:
Buna fetelor
Sunt o aspiranta veche ,dar noua pe forum, am 38 ani si PSOC.Am patit la fel cu clomifenul.Aum sunt pe metformin, urmeaza din nou o stimulare.succes tuturor.
oanaiacovita spune:
Buna fetelor,
Si eu am facut chist dupa doar o luna de stimulare cu closty.
Eu m-am ales cu un chist de 7cm/6.5cm. Imens...
Iar la monitorizari cel mai mare folicul avea 13mm.
S-a format, desi am facut si tratament cu Duphaston in acceasi luna.
M-am dus la dr pentru ca aveam niste dureri ingrozitoare, abia mai puteam merge. Imi era amortit piciorul de la ovar pana la genunchi.
Dr.mea a ramas uimita cum am reushit sa fac o astfel de hiperstimulare dupa doar o luna de closty si doar o pastila pe zi.
Acum urmez tratament cu AC Yasmin 3 luni.
In luna a doua de tratament la eco dr.mea a vazut ovarele curate.
Nici nu i-am mai zis ca pe langa AC am luat si tinctura de zmeur.
Nu stiu care din cele 2 si-au facut mai tare efectul. Inclin sa cred ca tinctura a ajutat tare mult.
Acum mai am luna asta de continuat tratamentul cu AC si din luna iunie revin in lupta pentru bebe.
Cu siguranta nu voi mai face niciodata tratament de stimulare. Probabil ca in alta parte e problema.
Voi vedea ce imi mai rezerva viitoarul...poate un bebe cat de curand..asa cum va doresc tuturor.
Pupici 

Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
felix76 spune:
Fetele, ma intreb, daca multe dintre noi folosesc clomifen si ne pricopsim cu chisturi, altceva ce am putea lua? Cele care au facut tratament cu Gonal F, Menogon sau altceva au patit sa le creasca chisturi in loc de foliculi?
Eu m-am apucat de mladite si coacaz negru, gemoderivate. Cand am luat prima doza de coacaz negru, am simtit intepaturi in zona ovarelor. O fi autosugestie sau actiunea lui?? O sa vad maine ca ma duc la echografie. Sper sa va dau vesti bune!
Mirimir, eu n-am PCOS, ovarele mele erau curate la laparoscopie! Si am facut-o inainte cu doua zile de a-mi veni menstruatia...Cu ce faci stimulare de data asta? Sper ca nu tot cu clomifen!
Pup fetele,
Felix
mirimir spune:
Buna fetelor,
Cred ca o sa incerc si eu acele tincturi de coacaz so smeur daca aminteles bine.Nu m-am informat prea mult despre aceste tratamente.Poate imi dai mai multe relatii, Felix76, nu stiu cu ce o sa fac urmatoarea stimulare care o sa fie cam peste 2 luni, dar sigur nu cu clomifen.numai ganduri bune si rugaciuni.
felix76 spune:
Buna cu vesti bune,
Chisto-foliculii mei s-au spart! Azi la echo s-a vazut ca pe langa cei 3 imi mai crescusera inca 2 dar toti erau sparti! Pana la urma nu stiu ce s-a intamplat cu organismul meu dar vad ca am reusit sa scap de balauri si poate peste 2 sapt va voi anunta ca sunt gravi. Fenomen ar scrie pe fruntea mea...
Mirimir, eu iau gemoderivate de mladite de zmeur si coacaz negru, o monodoza o iau dimineata si a doua seara. Le gasesti la plafar, sunt produse de HOFIGAL si scrie pe cutie la ce se folosesc. Pentru mai multe informatii despre naturiste, poti intreba la subiectul Naturiste si homeopate, fetele sunt dragute si iti vor raspunde. Din cate am citit eu PCOS-ul e o treaba serioasa care necesita cel putin 3 luni de tratament naturist ca sa se vada rezultatele. Fetele de acolo chiar se pricep, eu n-as vrea sa iti dau informatii eronate.
De ce nu incerci tu sa te duci si la un medic homeopat? Si asta e o varianta de a scapa de PCOS...
Va pup pe toate si va multumesc pentru raspunsuri!
Felix
marynik spune:
Bravoo Felix , asta da veste !!!
Peste 2 sapt asteptam sa ne dai vestea cea mare
Numai bine iti doresc
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe