Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 9
anidaz spune:
La testul de ovulatie este pozitiv doar atunci cand ambele linii sunt la fel de intens colorate ,in rest negativ,deci Beatrice parerea mea este ca inca nu esti in momentul optim,continua cu ele pana se inroseste tatre si atunci baga fufu la greu.
Eu...declar z1 sau seara 1 cum vreti ca pe mine deja ma depaseste.Poate sunt liniile doar in creierul meu ..nu mai stiu ce sa mai cred.Asta e ,acum sa vad cat ma tine.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
Beatrice daca la test ti-a iesit o liniuta pala inseamna ca testul este negativ. Doar ti-am zis sa citesti pe site acolo...
Vreau si eu sa fiu
!
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
La testul de ovulatie este pozitiv doar atunci cand ambele linii sunt la fel de intens colorate ,in rest negativ,deci Beatrice parerea mea este ca inca nu esti in momentul optim,continua cu ele pana se inroseste tatre si atunci baga fufu la greu.
Eu...declar z1 sau seara 1 cum vreti ca pe mine deja ma depaseste.Poate sunt liniile doar in creierul meu ..nu mai stiu ce sa mai cred.Asta e ,acum sa vad cat ma tine.poate luna asta da!
un moment de iubire
Anidaz , au venit uratii ?????

Vreau si eu sa fiu
!
gaby76 spune:
Anidaz, las' mama ca asa am patit si io!!! Si in special cu testele Femina...ca m-am bucurat de n-am mai putut si barbata-miu statea cu ochii ca pe butelie sa nu mai fumez, sa nu care cumva sa beau prea multa cafea, etc...si a doua zi POC a venit cm-ul
...asta anul trecut si i-am aratat doctorului testul si s-a uitat spanchi la el si a zis ca o fi secretat organismul meu ceva...![]()
Pusi, poate ne incolonam la odisee...
Dar eu cred ca nici cand am sa vad n-am sa fiu sigura!!!
http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august 
Beatrice1982 spune:
ok anidaz stiu ca asa e negativ, dar liniuta aia e acolo tot timpul nu ca ala sarcina daca nu esti nu e nici un fel de linie pala????????????
si asta va-ntreb ca de acum e pe cale sa se inroseasca din ce in ce mai mult sau ma tine pala pana la craciunnnnnnnnnnnn?????????
si vroiam sa va spun ca in mod ciudat mi-am bagat degetzelul si cervixul meu e jos de tot si moale de numa.......
asa nu l-am mai simtit, e chiar acolo la intrare....
na ok deci ziua 10 test ovulatie negativ(sa ma enerveaza liniuta aia pala de acolo..................)
Butterfly1 spune:
Liniuta aia tre sa devina la fel de intensa ca cea de control la ovulatie.
Vreau si eu sa fiu
!
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Beatrice1982
ok anidaz stiu ca asa e negativ, dar liniuta aia e acolo tot timpul nu ca ala sarcina daca nu esti nu e nici un fel de linie pala????????????
si asta va-ntreb ca de acum e pe cale sa se inroseasca din ce in ce mai mult sau ma tine pala pana la craciunnnnnnnnnnnn?????????
si vroiam sa va spun ca in mod ciudat mi-am bagat degetzelul si cervixul meu e jos de tot si moale de numa.......
asa nu l-am mai simtit, e chiar acolo la intrare....
na ok deci ziua 10 test ovulatie negativ(sa ma enerveaza liniuta aia pala de acolo..................)
Beatrice tu de cate zile ai cm ? Eu de 31 si sunt in Z 13 si testul este negativ. Probabil ovulatia se produce mai tarziu. Mie la calculatorul asta de ovulatie de pe DC imi iese ca ovulatia se produce pe 8 mai , asa ca mai am de asteptat 5 zile. Oricum voi face testele in continuare .
Vreau si eu sa fiu
!
gaby76 spune:
Bea, liniutza aia palida va fi acolo tot timpul. Doar cand cele doua linii vor fi la fel de colorate se va produce ovulatia in 24-48 de ore.
http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august