Aspirante optimiste > 20 ani (301)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Buna fetele!!!

Nimik de raportat, rushii nu-si fac aparitia...si tot ma trage ceva de bazin...
Ma gandesc sa nu apara in z28...Dar ma dor sfarcurile si de jur imprejurul lor...si ma dor din ce in ce mai tare...nu m-au durut asa pana acum dar Dumnezeu mai stie ce se mai intampla in organismul asta...

http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna fetelor!
Gaby eu cred ca e de bine la tine!Sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare in curand!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Caludela, bine ar fi sa fie cum spui tu dar nu vreau sa ma amagesc ca apoi e ff mare dezamagirea...
Dar, mie nu mi-a intarziat niciodata cm-ul si nu am mai avut senzatia asta ca ma trage cineva de oasele bazinului nici la celelalte sarcini...Si totusi nu vreau sa ma hazardez si sa visez cu ochii deschisi ca nici nu am prestat cine stie ce...

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Si, daca stau bine sa ma gandesc, asta chiar ar fi o minune!!!! Ca am prestat doar in z6 sau z7...ca luna asta nu am mai tinut nici o socoteala la nimik...

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

buna seara fetelor.
eu nu am mai scris nimic in ultima vreme ca nu prea am mai avut ce sa va spun.in schimb va citesc in fiecare zi.
beatrice nu am putut sa iti vad poza.ceea ce pot eu sa iti mai spun in legatura cu sanii e ca, mi s-au inchis la culoare si aureola. e maroniu asa spre inchis,nu mai este roz.
fluturas succes la testele de ovualatie si poate reusesti pana pleaca iubi tau in delegatie.
la mine lucrurile s-au mai schimbat putin in sensul ca deja de vreo doua zile au aparut greturile.inca nu am vomat dar am in continuu o stare de greata.nu mai pot sa mananc mare lucru. ma bucur ca pot macar sa mananc legume si fructe,cereale si lactate.
in rest sunt bine.sanii cresc aproape in fiecare zi si ma dor ca nici nu pot dormi pe burta.in rest ma simt in al noualea cer pentru ca peste 8 luni de zile cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine in brate copilul. acelasi lucru va doresc si voua la toate aspirantele.
va pup

Sorina 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

saluti
sint la fel ca ieri, numai ca azi m-a durut spatele iar durerea de burtica e mai mult ca o jena. parca ma ustura pe la vezica asa simt, sper sa nu fi racit.
nu am mai avut nici o pata dar nici test nu am facut.
am zis ca fac test daca intirzie macar o zi.
gaby iti tin pumnii sa fie bebic la tine.
anidaz daca ai avut a doua liniuta pala e bebe ca testele nu se pozitiveaza decit daca e sarcina, dar fiind micuta sarcina liniuta este mai pala.
pupici.

http://mt.lilypie.com/8B6Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

offffffff atata treaba am avut nu am putut intra

da butterfly am stat de la 2 nu am mai baut nik si de la nu stiu cat nu am mers nici la baie am crezut ca imi explodeaza vezica
asa si spre marea mea surprindere am o liniuta pala
habar nu am ce cauta acolo dar e si chiar nu ma aspteptam
na da acum ce fac?????????????
help me plsssssss

am prestat alaltaieri si cred ca azi iar trebuie

aia liniutza e ca si prima si a doua ...testele lui yubi nu stiu daca ati vazut

cam in cat timp ar trebui sa se coloreze la fel?
sau cum?

aoleu ce probleme am
dar ce sa fac va intreb pe voi ca sunteti singurul meu refugiu si locsorul de optimism in viata mea si am icredere in voiiiiiii

of ce melancolie ma apucaaaa

si butterfly daca nu te ascult nu fac numai din ziua 16 testele

anidaz, pusi, gaby tre sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bine ai zis tu butterfly ca durerea de sani si ca s-au marit si durerea de ovare e de la apropierea ovulatiei...nu prea mi-a venit sa cred ca sincer asa ceva nu mai patit cred ca niciodata sa ma doara sanii la scut=rt timp dupa ciclu si ovarele.........never nu a mai fost asa ceva...

si nu stiu ca....aia maronie a aparut in 20 apr si ciclul, adik sangerarea abia pe 24...asa ca poate organismul meu numara din 20 ovulatia ca atunci ar mai avea sens, dar si cand am fost la monitorizare in zilele alea ziua 11, tot timpul erau foliculii de 15, 16, 18 mm, cand cum
inseamna ca testul asta deja stie si simte ca cresc.......?foliculii....

om vedea.....
am o foame in mine mai nainte am mancat nu stiu ce am ca de vreo 4 zile am facut foamea ca nu am avut nici o pofta......acum a revenit...

sorvint ma bucur ca esti bine si lasa ca gerturile nu tyin mult pana te trezesti ca au aparut si trec si parca nici nu au fost si merita ...tre sa simti ca ai ceva in burtica si cand trec greturile atunci vei simti altfel ca deja se misca si se vede....abia astept o pza cu burtik ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

verificcare ticker

http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, cred ca se anunta o noua incolonare spre Odisee...ca simptome de gravidute sunt din belsug...Eu ma rog sa auzim doar de vesti bune de acum inainte!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput