Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandrab spune:
Neata Fluturas !
Z1 ! Dupa 6 zile de intarziere... adica cam ca naiba... luna trecuta mi-a facut doctorita un pregnyl si mi-a venit la 23 de zile si luna asta la 31... Cred ca numai bine ca m-am dereglat. Oricum am programare la ea miercuri, asa ca o sa o intreb ce sa fac.
(modificare ticker)
Asteptand un ingeras
Butterfly1 spune:
Aaaa , nasol cu dereglarile astea...Lasa ca scapi tu si de uratzi si te apuci de treaba. Doctoritza ta ce zice ?
Eu sunt in Z 14 si pe la ora 4 o sa fac testul de ovulatie sa vad ce iese ca pana acum au iesit toate negative. Oricum depun munci intense ca ma gandesc ca daca testele ies negative ori nu sunt bune ori am eu ciclu anovulator. Cu toate astea muncesc intens , sper sa fie ok. ![]()
![]()
![]()
in curand !
mihaelacg spune:
Neata fetelor, ma mai primiti si pe mine la ora asta?Piua 20, ma intorc sa vad poze cu Diana.
Butterfly1 spune:
Buna Mihaela , ce faci ?
Vezi ce dulcica e Dienuca ?
Aaaa , la tine care mai e situatia ?
in curand !
mihaelacg spune:
Superba!!!Si ea si mamica ei, si-mi place ca rade prin somn, si e frumoasa si e MARE , sa le dea DD sanatate , sa fie fericite si iubite.
Eu abia am facut ochisori, astept cu nerabdare z 1 , am niste dureri groaznice de mijloc.Am pb cu dansul, si cand am vazut cat de mare a fost burta lui Kitzy, m-am cam speriat, ca eu nu stiu ce oi face cu spatele meu, dar trb sa ma descurc eu cumva, mi-au zis si la primele sarcini ca trb sa am grija sa nu iau mult in greutate din cauza pb cu mijlocul.
La galati e asa si-asa vremea, putin soare, insa nu s-a "asezat" vremea.
Tu? Lasa testele ca daca e bb acolo, nu are ce sa se pozitiveze la testele de ovulatie.Poate o fi bb, mai stai cateva zile.
Butterfly1 spune:
Sa speram ca e bebe , desi o sa fiu harnicutza si o sa muncesc in continuare
.
Nasol ca te doare spatele si eu am ceva probleme cu asta....
Si la Bucuresti e vremea urata , innorat , ca naiba...
in curand !
mihaelacg spune:
Vreme numa` buna de stat in casa si..........noi cele de la aspirante nu avem bani, nu??????????![]()
Butterfly1 spune:
Da , noi aspirantele suntem mai sarace 

N-am auzit de dr tau ca nu sunt la spialul asta , cu asta chiar nu te pot ajuta. Vezi cand intra fetele pe forum...
in curand !