Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 13
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidazquote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Avem filmulet cu noi doua
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Kitzy,m-ai facut sa lacrimez la prima ora!Tu esti o scumpa,finuta si plina de viata dupa cum se vede din filmulet,iar ce minune de Diana ai tu acolo Doamne ai grija de ea ,ce gurita ,ce parut,e o dulcica mica .Iti vine sa-i mananci obrajorii aia bucalati.
Da-i te rog un pupic maaareee din partea mea.
Felicitari ,sa-ti traiasca fetita !poate luna asta da!
un moment de iubire
Ce faci Anidaz ? Te duci la iarba verde ? Petrecareatzoooo !!!
in curand !
anidaz spune:
Pe cand povestea nasterii?Fiindca ma impresioneaza fiecare poveste,le-am citit pe toate de la odiseea ta .
poate luna asta da!
un moment de iubire
anidaz spune:
Daaa,plec imediat ,dar nu puteam sa plec pana nu am intrat putin aici.Cred ca am devenit dependenta de forum si daca ati vazut chiar suntem avertizate ca acest forum da dependenta.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
Daaaa , vrem poveste ! Vrem poveste ! Vrem poveste !!!!!
Ca bine zici Anidaz , si eu le-am citit, sunt impresionante ! Mai ales ca stau si plang ca proasta la PC !
in curand !
anidaz spune:
Paaa,

,merg sa 

un mic ,un gratar ,dar cum v-am zis nu am chef de petrecere,insa ma voi adapta repede pentru familia mea.

poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
Vreau sa zic ca a vazut si iubi filmuletzul cu Dienuca si i-a placut mult ! A stat cu ochii lipiti de monitor , cam rar fac el d-astea , dar de data asta , l-a cam dat pe spate !![]()
in curand !
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Paaa,,merg sa
un mic ,un gratar ,dar cum v-am zis nu am chef de petrecere,insa ma voi adapta repede pentru familia mea.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Anidaz , petrecere frumoasa ! Sa mananci bun si pentru mineee !
E bine ca iesi ca iti mai iei gandul de la probleme. Pup you !
in curand !
ruxandrab spune:
Buna dimineta !
Kitzy... pe mine m-ai dat pe spate... Sunteti superbe amandoua! Multi, multi pupici !
Anidaz : Distractie placuta !
Eu aseara m-am intors din plimbari, a fost foarte frumos...
Asteptand un ingeras
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by ruxandrab
Buna dimineta !
Kitzy... pe mine m-ai dat pe spate... Sunteti superbe amandoua! Multi, multi pupici !
Anidaz : Distractie placuta !
Eu aseara m-am intors din plimbari, a fost foarte frumos...
Asteptand un ingeras
Buna Ruxandra , ce faci ? Ai fost cam plimbareata , asa-i ?
La tine cum mai e situatia ? In ce faza esti ?
in curand !
Beatrice1982 spune:
buna dimineata fetelor
eu m-am trezit cu niste dureri de cap de doamne fereste am avut niste vise....cu iepure l-am impuscat, apoi am avut un bebe in brate si pe cand sa il scot din patura ca era infasurat, era o pisica rea care m-a muscat..apoi am fost la inmotmantare...doamne ce vise am
bine acuma stiu si eu care-i faza cu testele de ovulatie, dar daca nu am mai facut nu am de unde sa stiu...sa nu va suparati ca va bat atata la cap....pls
butterfly ciclul meu este tare neregulat ca eu am ovare polichistice si luna asta fara dufasto nici nu stiu cand o sa vina...dar calculand cum au zzis aici pe net ca in urma cu 6 luni din cel mai lung ciclu scazi 18=la mine atunci prima zi de fertilitate e ziua 11 si din cel mai scurt scazi 11= la mine 22, fiind ultima zi de fert...inseamna ca pe la mijloc ar trebui sa fie, nu?
de aia am si zis ca sa fac testele din z11 ca sa stiu cand o fi...pe altadata....
kitzy sa va dea dumnezeu noroc si sanatate nu am reusit sa vad filmuletzul ca merge prost netul dar ma voi uita
sa fiti fericiti......
ai grija de ea si sa o iubesti mult de tot
asteptam povestea cu nasterea.....
si noi asteptam cu butterfly un test +++ de ovulatie
acum merg la biserica imediat
ma voi ruga pt noi toate si pt toate cere sunt in situatia noastra
paaaaaa
va pup