Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 9
Monica9 spune:
Buna fete dragi, vechi si noi! Dupa o pauza lunga mi-am facut si eu putin timp sa vad ce mai faceti. Nu prea am putut nici macar sa va citesc pt ca am avut probleme cu alaptatul. Dupa o luna Rebecca nu a mai vrut sa suga, statea la san dar nu sugea si cam dupa o saptamana mi-a scazut foarte mult productia de lapte si a inceput munca grea ca sa nu renunt totusi la alaptat. Am inceput sa scot cu pompa cat puteam, in fiecare 2-3 ore stateam 20 de minute la pompat. Si ii dadeam cu un tubulet mic care ii bagam in gura in timp ce era la san. A fost foarte greu, dar s-a meritat, acum am ajuns ca nu ii mai dau formula, doar ce suge plus completez cu laptele pompat. Am fost tare suparata ca nu o pot alapta si am facut tot ce am putut ca sa o fac din nou sa suga. Asa ca nu am facut altceva cateva saptamani decat o hraneam si pompam. A fost greu ca nu era cine sa gateasca, sa faca curat, sotul zice ca e obosit dupa ce vine la lucru asa ca mare ajutor nu am avut nici in el. Acum e mai bine si am si eu timp si de alte chestii.
Ioana La multi ani! Sa ti se implineasca toate dorintele dar mai ales dorinta sa ai un bebe.
E frumos titlul care ati ales pt capitol, ni se potriveste perfect.
Ralu nastere usoara, e bine ca ai ales cezariana, si eu daca stiam ca ma chinui 24 de ore fara rezultat sigur as fi ales cezariana fara sa incerc natural. Si recuperarea e destul de rapida dupa, eu la cateva zile ma puteam misca destul de bine.
Imi pare rau dar nu mai stiu cine ce a facut si in ce stadiu e asa ca va urez asa la toate multa bafta, sa aduca vara multi bebelusi.
Va pup!
Monica si Rebecca (2008.02.15)
mada23 spune:
Monica....
off te-ai chinuit rau
ma gandeam ca ai avut vre-o problema de nu ne-ai scris , ma bucur ca acum sunteti mai bine, iti trimitem toata dragostea noastra sa treci cu bine peste toate hopurile ce apar iar cand mai ai timp sa ne dai de veste 
si pe Rebeca frumoasa sa nu o mai necajeasca pe mami.Numai bine!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

ralu_t spune:
iubitele mele
uitati noutatile: s-a decis ceza pt maine dimineata la ora 8
, asta in cazul in care nu nasc natural fiindca de 2 zile am contractii dureroase la 20-30 de min, problema e ca nu sunt constante si sunt scurte ca intensitate. am eliminat ieri dopul cervical, si sincer nu ma asteptam sa trec peste inca o noapte fara sa nasc, dar tudor a fost de treaba pana acum si a stat acolo. deci cel tarziu maine dimineata va fi marea intalnire.

va multumesc din suflet pentru incurajari, v-am simtit foarte aproape de mine 
ioana draga mea, la multi ani!!!, sa primesti un cadou cu ochisori in curand. Nu va iesi tudor chiar de ziua ta, dar destul de aproape, nu?![]()
monica ma bucur ca ai mai dat un semn, banuiesc ca e greu fara ajutor cu bb mic, dar cu siguranta a fost un efort care a meritat cu prisosinta. sper sa am si eu laptic, imi doresc tare mult sa-l hranesc natural pe bebe. Ceva insa nu-mi place la postarea ta- nici o poza?!!!? Cum vine asta? vrem sa vedem si noi fifitza
pupici gagici, si pana mai intru eu pe forum sa sporiti lista la gravidutze, va tin pumnii
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
38+3
AMR mai putin de o zi!!!!
drumul lui bebe
poze
magdita spune:
Ralu
, mi s-a facut pielea de gaina citind postarea ta. Nu imi vine sa cred ca maine iti vei tine comoara in brate. Ne gandim la tine, ne rugam pentru voi
, sa va ajute Bunul Dumnezeu sa aveti o intalnire minunata
.
Doamne ajuta
Monica

, e bine ca pana la urma s-a rezolvat, iar fetitza ta suge la piept in continuare. E fff greu cand nu prea te ajuta nimeni si totul cade pe umerii tai ( suntem femei toate si stim responsabilitatile unei case ). Insa satisfactia e imensa cand iti privesti minunea. Un pupic dulce pentru Rebecca, sa nu o supere pe mami.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
unducthable spune:
Ralu,
imi imaginez deja ca pup pe obrajori un bebe scump si sanatos si frumos !
galerieee !!
SANATATE ! DOAMNE AJUTA !
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
mada23 spune:
Ralu...ma
pentru tine, Doamne ce emotie
, Bunul Dumnezeu si Maicuta Fecioara sa fie langa tine maine si sa nasti bebe sanatos, succes la marea si minunata intalnire.Milioane de pupici 

asteptand miracolul

ancaoradea spune:
Monica Ma bucur ca nu ne-ai uitat si te iertam pt abesnta motivata de Rebeca. E admirabil ca nu te-ai dat batuta cu alaptatul si ca te-ai luptat pt micuta sa aibe parte de ce-i mai bun, laptele de mamica. Cred ca nu ti-a fost usor, obstacole apar mereu, dar noi ne vom lupta toata viata pt puiutii nostrii.Pup canadiencele!
Ioana Muuulta sanatate iti doresc! In primul rand, ca asta imi doresc si mie, mi se pare cel mai important. Si tot ce iti doresti sa se implineasca cat de repede. LA MULTI ANI!!!

15+
mada23 spune:
Fetelor trezirea: naste Ralu ,hai sa-i facem galerie

asteptand miracolul

ancaoradea spune:
Ralu Ce-mi vad ochii? maine o sa fi mamica! Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca! Sa scapati usor si sa te refaci cat mai repede
Avem deja 2 motive sa sarbatorim, alaturi de ziua Ioanei.

15+
Ioanatugs spune:
Ralu_t ce-mi vad ochii!!!
Maine nasti...pai avem motive de bucurie!!!!
Intalnire placuta cu bebe Tudor taurasul...
Nastere usoara iubita!1 Scoatem si galeria de zile mari...

Multumesc pentru urari si de la anul sa ne sarbatorim zilele de nastere(eu si Tudor) impreuna, pentru ca tot suntem aproape!![]()
Monica9 sa-ti traiasca minunea de Rebecca si sa fie mancacioasa de acum incolo! I-mi pare rau ca a-ti avut probleme si va doresc numai bine!! Mii de pupici pentru amandoua!!
Ancaoradea multumesc frumos de urari iubita, esti o dulce!!
ADELAMARIA LA MULTI ANI FERICITI!!!

Stiu ca esti un tauras si anul trecut ne-am intalnit, chiar de ziua ta!!! Ce mai faci, de ce nu mai scrii??? Ce face fetita ta??
cu drag Ioana