Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (31)
Raspunsuri - Pagina 10
lucialu spune:
Ciau iubitele!
Ralu
iti tin pumnii sa se termine odiseea celor 9 luni(cand a trecut timpul?
)cu bine si sa pasesti intr-o noua etapa din viata ta cu dreptul,de fapt din viata voastra - a familiei tale pentru ca toti aveti un rol in ea si sper sa fie minunat pentru voi toti si sa tina macar o suta de ani de acum inainte! Sa-ti fie lina nasterea,bb-le de nota 10 si sanatate si va tin pumnii!Sa fii curajoasa ca pt asta ai luptat pana acum,pentru acest moment.
Haaaaaaaaaaaaaai Raluuuuuuuuuuuu!!!

Moni pup fetele si de acum sa aveti parte numai de lucruri bune,fara nori.Bine ca sunteti sanatoase,restul...se rezolva,da?
Ioana
iti doresc LA MULTI ANI SI SANATATE!SA FII IUBITA SI IN CURAND DUMNEZEU SA-TI DEA SI TIE CE-TI DORESTI ATAT DE MULT:O STELUTA PEMPARSOASA![]()
!
![]()

Boo,Alexia,Aerlilian,Mada,Anca,Magdita,Diana.toate fetele de aici va pup tare si mai vorbim.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
aerlilian spune:
Am lipsit o zi si ce-mi vad ochii?Ralu naste!!!Sunt incapabila de cuvinte...am emotii cu carul.Sa fie Dumnezeu langa tine Ralu,sa avem motive de bucurie.Sa vina TUDOR!!!
Monica si Lucialu,e o adevarata incantare sa va mai citim si voua mesajele...Monica,totul e bine cand se termina cu bine...Sper sa nu mai ai alte necazuri cu micuta vreodata,acestea sa fie ultimele!!!
Lucia,scumpa mea,draga mea,tu stii ca cel putin mie nu imi ajung generalitatile,nu?Ma multumesc cu ele,nu am incotro,dar...nu-mi ajunge!!!Te rog,mai spune cate ceva despre tine...De ce oare presimt ca ne pregatesti o surpriza de proportii???
Ioana,fac tot ce pot ca sa ajung!Astazi am anuntat la serviciu ca nu pot face vineri o deplasare la Sibiu.I-am lasat masca...eu cea mereu docila si disciplinata...Asa ca...sper sa ajung sa pup fata frumoasa de ziua ei!
Boo,am sanse sa mangai si eu o burtica cu bebe Alexandru,vineri?
Monica9 spune:
Ma bucur ca nu m-ati uitat. Nu mai particip prea des din lipsa de timp, dar peste cateva luni vreau sa intru si eu din nou in lupta pt bebe al doilea, cam pe cand face Rebecca 1 an si atunci sigur voi intra mai des.
Ralu curaj,mai putin si vei tine bebelusul in brate, tinem pumnii ca totul sa fie bine.
Am uitat sa pun linkul cu poze ieri, il pun acum sa vedeti cat a crescut Rebecca.
Va pup pe toate si bafta multa va doresc!
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
Monica si Rebecca (2008.02.15)
Ioanatugs spune:
Vai cata lume....se reintregeste gasca noastra, ca o familie mare si frumoasa - "la bine si la rau, mereu impreuna"!
Lucialu multumesc de urari iubita, esti o dulce ca deobicei!!
Monica9 ti-am vazut pozele si m-am topit dupa Rebecca, cat de dulce e!!
Cum sa te uitam iubita?? Daca as avea o minune atat de dulce, cred ca nu as mai dormi, as privi-o zi si noapte si nu mi-ar mai trebui nimic altceva!

Aerlilian ai refuzat o deplasare in interes de serviciu pentru mine?? Ma simt mai mult decat coplesita si sper sa ma pot revansa vineri!! Abia astept sa ne cunoastem!!
Ralu_t o noapte linistita i-ti doresc, iar ziua de maine sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta!!
P.S. Fetelor, voi stiti ceva de Adelamaria??? Ca eu nu mai am numarul ei de tel. si pe forum nici nu mai stiu de cand nu a mai scris!!!
cu drag Ioana
unducthable spune:
Lucialu si eu te pup.
Si eu am vesti bune, inca nu e bebe, dar nu se stie niciodata
.
Ralu, am mai spus , asa ma bucur ca imi vine sa plang , voi citi , dar nu mai am putere sa scriu , il pup PRIMA PE TUDOR !!!
gata , Doamne ajuta !
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
RALU, ne gandim la tine ! 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Boo spune:
Azi dimineata am primit un sms ..... ghici de la cine ???
"Gata, suntem mami si tati de bebe Tudor foarte cuminte si foarte frumos - seamana cu mine se pare
. 3700 gr, 55 cm, agpar 9 "
Am vorbit cu ea la telefon si e bine, totul a fost ok si e foarte fericita si linisita.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
unducthable spune:
Mami de Tudor : 

TUDOR : 

FARA CUVINTE ...
Dumnezeu sa va binecuvanteze !!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Boo spune:
Sa va dau o veste si de la mine acum. Am fost si noi la eco de dimineata si l-am vazut pe bebe. Mi-era asa un dor de el ... Totul e ok si in grafic, nu avem nici o problema. Avem 614 grame. Acum inteleg eu de ce ma intorc greu de pe o parte pe alta in pat ![]()
in rest mi-a zis ca sa nasc prin cezariana - de fapt nici nu m-a intrebat daca vreau natural sau nu, a presupus din start ca va fi cezariana. dar nu am insistat pt ca mi-a dat un motiv bun pentru mine. eu oricum am facut FIV si stiu ca in cazul asta dr fac cezariene. dar i-am zis ca inainte sa raman gravida aveam chisturi de endometrioza si atunci mi-a zis ca la cezariana se uita si dupa alea si daca exista le curata si pe alea. ceea ce mie mi se pare super ok, decat sa mai am probleme si cu asta pe urma.
deci o sa sar peste cursurile lamaze ca o sa-mi fie inutile ![]()
cezariana vom face ori intre 20-23 august ori pe 30 pentru ca in celelalte zile e plecat din tara. sper sa nu ma apuce nasterea inainte sa vina ca imi pun un OB sa-l tina pe bebe acolo
sunt asa fericita ca l-am vazut si ca e bine 

Lucia
ce bine ca ai mai dat si tu un semn de viata...Mi-era dor de tine !!
Monica
si pe tine tare, inteleg ca avem de luat lectii cu alaptatul. Eu una incep sa intru in panica ca multe prietene de-ale mele au nascut acum in ultima luna si imi zic ca nu e asa usor cum ne imaginam noi. Asa ca orice sfat e bine-venit.
Aelilian io vin, nu stiu tu .. dar io vin
Nu ratez intalnirea.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza