RCA- sunt revoltata!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Eu am un Mercedes E, cu motor de 2300 cmc, pe persoana juridica si am facut RCA in decembrie 2007 cu vreo 4.680.000 pe un an la Asirom. Allianz e foarte scump in ceea ce priveste orice tip de asigurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Va multumesc iarasi pentru raspunsuri.
Am sunat la firma si raspunsul: d-na, e atat de mult pt. ca e pe persoana juridica!Mergeti la Alianz Tiriac si va convingeti, Bonnnnnnn si eu ce fac? Ca nu va platesc atat nici daca se darama muntii. Raspuns: Trimiteti polita in original inapoi la firma, impreuna cu o cerere in care specificati motivul pentru care ati trimis-o inapoi.
Va tin la curent cu ce am rezolvat, dar va cer ingaduinta pt. timpul in care va voi raspunde. Am un bebe de 9 luni jumate si merg la serviciu.Timpul meu liber tinde spre zero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Orice s-ar spune depinde daca si ce anume scrie in Contractul de leasing in acest sens. Cat despre firmele de leasing pot doar sa precizez ca cele (firmele) care nu au in spate propria banca merg pe refinantare. De aici o gramada de inconveninente care cad in general pe spatele(buzunarul) beneficiarului de leasing. De exemplu toate asigurarile sunt FARA TVA daca societatea asiguratoare are un anumit regim fiscal(broker) dar in cazul de fata clientii nestiind societatea refactureaza asigurarile costul crescand cu 19% din start ceea ce nu se intampla la o societatea de leasing care are in spate o societate de brokeraj. Ar fi mult mai multe de spus dar in sfarsit asta e ideea. Ceea ce este foarte important dupa mine este ca fiecare sa citeasca contractele cu mare atentie inainte de a le semna si daca nu se pricep sa apeleze la oameni de specialitate (altii) care sa isi exprime opinia in mod pertinent nu de alta dar dupa aceea platiti ceva ce nu face.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Noi avem un Nissan Navarra (SUV), luat in leasing, si tot vreo 6,5 mil platim RCA . Da' e ditamai hardughia...

E pe undeva o eroare, nu se poate. RCA-ul, din cate stiu eu e fix, n-are treaba suma asigurata. Diferenta o face tipul autovehiculului (autoturism/utilitara), capacitatea cilindrica (la tine cred ca e sub 1200cmc), si tipul posesorului (pers fizica/juridica).

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Si la ce societate de leasing esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata! V-am ramas datoare cu un raspuns.
Marius, multumesc pentru lamuriri!
Deci, am trimis cererea si asteptam raspunsul! vazand ca nu primesc nici un raspuns, sun din nou la firma si mi se spune ca trebuie sa fac dovada ca am platit deja polita RCA. Fuge consortul, plateste, trimit prin fax si ma pun iar pe asteptat. intr-un final glorios, primesc acasa factura scazuta. Deci am reusit. Am platit pe jumatate de an 160 RON. Oricum e mult mai bine decat 650.
Si sa nu uit, am aflat intre timp, cu stupoare, ca sumele asigurate sunt identice la toate masinile, indiferent de clasa lor!

Mergi la inceput