Regasiri (14)
Raspunsuri - Pagina 20
angi_m spune:
Dbunny, vreau si eu buton ON/OFF. O sa caut si eu butonul. Trebuie sa fie unul. Doar nu o fi tocmai a mea defecta ![]()
La noi in comert sunt periute de dinti de la 4 luni in sus. Cauta ca trebuie sa fie si la voi. Si pasta de dinti tot asa este, pana la 2 ani.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
dayanara spune:
si eu as vrea sa gasesc butonul on/off
nu stiam ca e sfera de copii! sa.l caut
periuta am gasit ceva pana in 2 ani, pasta nu exista
ivan si dayanara
Mirona spune:
salut si eu telegrafic.
am trimis soacra afara cu Kara. executat tratamentul prescris - vedem urmarile.
multumesc tuturor pentru raspunsuri. 
si noi avem un buton on/off - SUZETA. cand o are e cu totul alt copil: moale, numai bun de dus in pat. cand i-o scot - e ca titirezu si gata cu somnu si cu moliciunea.
v-am spus ca la OR s-a dus pe apa sambetei faza mea cu scosul suzetei? ei bine - asta e. o mai amanam un pic.
am fost azi la posta - asa ca Diana si Desiree atentie la cutia postala - cautati dupa aviz - v-am trimis lemnele.
pupici la toate 
ne rugam pentru cei bolnaviori 
eu am fugit la spalat de geamuri ... mai trec pe aici. ![]()
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
roana spune:
Angi,
MC inseamna animator, intretine atmosfera, adica prezinta piesele urla in spatiile de muzica, antreneaza publicul
.
Dj e cel care mixeaza piesele intre ele, spune ordinea cantariloe, negative, chestii d-astea.
o sa pun deseara filmulete. sper sa ma descurc...
Miro, cum te simti? kara cum e cu urechiusa?
imediat plec acasa. mi dor de alex. tare greu a trecut ieri. cum voi sta fara el 10 zile? ma apuca stresul de numa...
pupici la toate
desiree spune:
angi, abordarea domnului a fost pe bune....deci nu isi mai lua ochii de la octavian..bine ca nu a belit ochii la mine, ca eram cu barbatul la 2 pasi in spate
...
sper sa ma auda lorym, ca vad ca iar a dat bir cu fugitii...am dormit 11 ore, bineinteles cu 2 intreurperi pt tzatza...ceea ce pt mine nu mai inseamna de mult trezire, caci isi ia singur ce vrea, cand vrea, eu doar simt ca pompez ![]()
dbunny, cum ziceam si mai sus, butonul nostru magic pana acum este tzatza..desi de o perioada avem imbunatatiri..vad ca vrea sa adoarma singurel, da nu stie cum..asa ca mai nou, ziua, se cere in leagan, il agat deasupra usii (leaganul, nu copilul
)..isi cere o pernuta, pune capul pe ea, imi arata calculatorul, eu ii pun muzica, si in maxim 10 minute adoarme..eu il iau din cui il duc in pat cu tot cu leagan (au,spatele meu) si ii scot picioarele din leagan si gata...nu am gasit buton magic altceva pana acum, am incercat sa-l adorm langa mine fara tz, cu mangaiat pe cap, pe spate, peste tot..nu a mers..mai asteptam..va veni o vreme cand sper ca isi va gasi singur butonul magic..pt mine simplul fapt ca isi cere somnul in leagan, deci altfel decat cu tzatza..este un progres enorm..
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
bamboletta spune:
Salutare
Fetele nu ne dati disparute
dar nu ne mai ajunge timpul,stam afara profitam de vremea buna
suntem bine sanatoase
cam nervoase are caninii umflati 
multa sanatate bolnaviorilor
vazut pozele cu Roana si Mirona,super fete
de copii nu mai zic 
Danita-ma
pt mama ta,o sa fie bine fii tare
Dayanara-si antonia tipa cand vede unii copii,asa se bucura ea
,ieri in parc era o fetita care vroia carutul de papusi al antoniei,Antonia l-a dat dar cand a vrut sa puna mana pe mingea fetitei a inceput sa o impinga
ii lua si carutul si mingea ,bunica si tatal fetitei stateau pe banca cu alte persoane si eu ma luptam sa impac si capra si varza printre tipete 
fug sa pregatesc pranzul 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dastefa spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Aaaa, ca mi-am amintit:
Dastefa, cand ne-o arati si noua pe Daria?
e musai sa rasp si lui angi:as vrea sa v-o prezint dar sunt pe dinafara cu tehnica>Am incercat sa pun niste poze dar erau prea mari si aici m-am blocat
si acum chiar ca plec
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006