Regasiri (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mayaione..sa stii ca si david cade..se impiedica, aluneca, alearga pe pat..se catzara..vrea sa se urce in remorca, care nu are echilibru..si tot asa...m-am saturat efectiv de cate lovituri a luat..si mereu ma simt vinovata

am vazut poza cu roana si miro..cuvintele sunt de prisos...aveti roshu pe voi??

di, super tare retzeta, salivez efectiv..si nici forme nu am si acum nu reusesc sa-mi dau seama si poate ma ajutati: de unde pot cumpara forme de prajturele??yammiiii

apropo de spalat pe dinti..ii clatitzi?daca da, cum? am citit eu de cum face angi cu degetul..dar ce sa mai clatesc daca a apucat sa inghita pasta?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro maine nu ai cum sa te duci cu kara la orl??eu as zice sa-i dai si pufurile pt nas.multa sanatate

danita ce vesti ne dai??

noapte buna

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!
Haideti somnoroaselor la ceai verde si .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Neatza, Carmen

tocmai ce imi facui si eu cafeaua, va poftesc

am dormit 11 ore...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Salutare fetelor,

Miro in primul rand multumesc pentru poze. intr-adevar a fost super sa ne vedem. si mi-a placut mult mult de voi. abea astept o noua intalnire.

Dayanara, am ras de am murit. tu cu blugii tai. sunt mai stramti asa dar nu foarte . si mie imi plac mult.

Multumesc tuturor fetelor de aprecieri la adresa noastra.Si va pup pe toate.

Aseara am fost la Beclean. Fratele meu e noul Mc/DJ al trupei Morandi si am mers cu ei la concert electoral ca eram curioasa ce face fratele meu acolo. e doar al saselea concert cu ei. tare fain a fost si m-am simtit super mandra de el. asa ca daca va place Morandi de acum il veti vedea si pe fratele meu cu ei. O sa incerc sa pun niste filmulete deseara de acolo dar nu se aude nimic nimic asa vacarm era. l-am filmat mai mult pe al meu frate....ca doar pentru el eram acolo. dar sa vedeti ce frate frumos am.
Deci scuzati incoerenta dar sunt cam rupta la 2 am ajuns acasa dupa ce am luat si radar (conducea sotul meu)si am dormit putin de tot

Va pup pe toate toate si revin mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

desiree e ok, doar ai vrut sa rezolvi o problema...n.am de ce sa ma supar

oricum despre fata aia ea asa face cu toti copii si daca se apropie si pun mana pe ea cum zici tu fara sa tipe la fel face,plus ca ivan nu tipa mereu, dar a vazut cand a tipat o data ca l.am luat si de atunci a facut asa la ea, oricum atata timp cat ivan se intelege si se joaca in parc cu toti si eu nu ma oftic ca altii il sperie sau nu stiu ce sa se care dracu de ecuatorieni la ei in copac, personal imi pare rau ca mi.am facut o problema din asta

ma intreb ce.o mai face miki04?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny , uite vad ca au tradus pagina de la kiabi si in spaniola ca eu o vedeam doar in franceza, asta cu preturi
http://www.kiabi.es/bebe-nino/conjuntos-ranitas/conjuntos-de-verano/256/1624

ivan si dayanara

editez: m.am prins cum face pisica :) iti dau PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by desiree
angi,

azi in parc, ne abordeaza un tatic de pusti de vreo 2 ani..doamna, nu v-au gasit pana acum agentiile de publicitate sa va puna pustiul la poza? am rosit de placere..si ma bate un gand fugar..sa-l alung sa nu-l alung...

Nu-i asa ca astia doi ai nostri sunt de pus in poza? Daca te bate un gand... da-i inainte. Nu poti sti ce vedeta o sa iasa... Ia vezi, daca au nevoie de o fetita cu codite, poate pui o vorba buna.
Iti dai seama ce cuplu...

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro Dani a facut o otita medie in toata regula, s-apoi alta... avea cica rosu in ureche si un muc mic ceea ce nu-i va trece pana nu trece iarna cica...avea febra dar nu mare si era putin irascibil...deci cu simptomele astea mi s-a prescris antibiotic si am executat! Vezi ca si otitele-s de 7 culori si 400 de stiluri...dureroase, nedureroase...care dor numai la orizontala, etc.. sa va faceti bine

Noi aseara ne-am tot trezit...Paco de vreo 4 ori, eu de vreo 4 ori...i-am gasit punctul slab...adica ceafa...il mangai pe ceafa putin ca si cum ii caut eticheta de la gat a pijamalei... si adoarme la loc...copiii vostrii au buton on/off

Dayanara fain kiabi-ul..n-am mai fost de vreo cateva luni bune... m-am axat pe H&M, C&A, Sfera baby, inclusiv Carrefour...

dolores...cred ca suntem singurii care nu ne spalam pe dinti intr-o revista spaniola pt bebei am citit ca ii obligatoriu de la 2 ani...de la 18 luni numai cine vrea...avand in vedere ca nu papa dulciuri nu-i moarte de om...inca...si prosudele imbogatite cu flour in nici in caz...numai la sfatul specific al medicului; am citit, dar nu-mi mai aduc aminte de ce...caut eu lunile astea o periuta adecvata si pt Dani...sub 2 ani pur si simplu n-am vazut...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Danita, hai da-ne niste vesti bune

Desiree, 11 ore... Cred ca ai batut recordul pe-aici pe la noi. Si vorbeste mai incet ca te aude Lorym.

I-auzi la Roana, ce distractie pe ea... Bravo voua. Ia baga poze, filmulete, sa stim si noi la cine sa ne uitam. Dar chiar asa, ce inseamna Mc/DJ intr-o trupa?

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput