o mica problema
Raspunsuri - Pagina 2
principe spune:
cristina,
acesta este un forum despre copiii....iti spune ceva numele?
stii ce ne aduna pe noi aici?..iti zic eu,dragostea ptru copii,fie ca-s ai nostrii ,ca-s ai matusilor,de pe strada..sanatosi sau bolnaviori,normali sau cu probleme.
Tu iubesti copiii?nu cei din reviste,sau cei care dorm cuminti,copiii cu toate mofturile si tipetele lor,adica copiii.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by Carmenbr
Daca toate mamele ar astepta sa aiba o casa proprietate personala, multi copii nu ar fi fost adusi pe lume.
O perspectiva interesanta! Asta ar insemna ca poate ar exista mai putini copii crescuti in saracie si in conditii mizere. Eu de exemplu, n-am avut apa calda acasa pana pe la 16 ani si jumatate. Pana atunci, incalzeam apa in oala pe aragaz si o turnam in cada ca sa fac baie. Am trait apoape in toate iernile cu calorifere la fel de reci ca afara. Uneori dormeam noaptea cu gecile pe noi.
N-am spus ca sunt de acord sau ca imi pare bine ca am lovit-o pe verisoara. Discutia este alta, nu aceea de a decide cine "merita" sa fie pocnit si cine nu. Cine vrea sa vada, intelege.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
Carmenbr spune:
Atunci ce crezi, e bine ca mama ta te-a avut chiar daca nu aveati apa calda curenta? Uite ca, indiferent de conditii, mama ta a decis sa te aiba. nu mai aveai de unde emite astfel de "idei" daca si mama ta ar fi gandit ca tine. Multumeste-i ca traiesti si ca gandeste diferit de tine.
Edit: Elise, saraca mama a verisoarei sunt convinsa ca aducea fetita ca se se joace cu verisoarele, nu ca sa scape de ea. Chiar Cristina zicea ca mama ei ii spunea matusii sa o aduca, asa cum ni se pare firesc ca verii sa se joace impreuna. Ca fetele mai mari nu vroiau sa se joace cu cea mica, cu toate ca Cristina cred ca avea cam 12 ani atunci, deci destul de multa maturitate, e alta mancare de peste. M-as mira cum ar gestiona situatia Cristina daca ar avea 2 copii si cei doi s-ar certa. Sigur cele 2 palme peste ochi ar aparea imediat.
Principe, nu trebuie neaparat sa fii pe un site despre copii, ca sa nu fii agresiv. Ideea ta e buna, dar nu se aplica la toti, din pacate.
3 anisori...uraaa!
ladyJ spune:
Cristina A, adultii care isi pierd cumpatul si reactioneaza violent la zgomotul,joaca,existenta copiilor(verbal sau fizic) au o maaaare problema.Problema de ordin psihic.
Agresivitatea,frustrarile,complexele,tulburarile de orice fel,se trateaza la psiholog sau psihiatru,dupa caz.
Nu stiu care e defapt problema fratelui si tatalui Getei.Nu stiu daca acesti sunt pregatiti sau pot face fata unei discutii mature.Nu stiu cat de inteligenti sau deschisi sunt pentru a intelege anumite lucruri.
Palmele ´´peste ochi´´,tipetele, nedreptatea,lasa urme adanci in viata unui copil.Este total neindicat ca un copilas sa creasca in stres,intre oameni care nu-i respecta copilaria,care nu-l iubesc.
GEta,poti scrie mai multe amanunte despre tine?De ce locuiesti inca cu ai tai?
Elise spune:
nu trebuie sa iti placa neaparat copiii - dar ce nu iti permiti fata de un alt adult n-ar trebui in mod normal sa iti permiti nici fata de un copil. Eu nu cred ca daca vine vecina de la doi sa se bage in seama, oricit ar fi ea de antipatica, ii tragi vreo doua peste oki. Ca sa te lase in pace.
Nici nu cred ca fratele si tatal autoarei subiectului stau intepeniti in fotoliu toata ziua, stresati sa nu faca zgomot si sa deranjeze.
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Elise
nu trebuie sa iti placa neaparat copiii - dar ce nu iti permiti fata de un alt adult n-ar trebui in mod normal sa iti permiti nici fata de un copil. Eu nu cred ca daca vine vecina de la doi sa se bage in seama, oricit ar fi ea de antipatica, ii tragi vreo doua peste oki. Ca sa te lase in pace.
Nici nu cred ca fratele si tatal autoarei subiectului stau intepeniti in fotoliu toata ziua, stresati sa nu faca zgomot si sa deranjeze.
"There's no vice as advice!"
Elise & BBLisa
Elise,stii doar ca, cu un copil isi masoara orice beeep fortele.Pentru ca e singurul ´´adversar´´ de la care nu pot capata doua ori douazeci de palme inapoi.
Fiecare isi alege adversarul in functie de putere...si unii aleg sa-si verse furia pe copiii incapabili sa reactioneze.
principe spune:
carmen,
deacord cu tine.
elise,nu, nu trebuie sa-ti placa neaparat copiii ca sa-i respecti.
intriga mea este de ce totusi se pierde timpul sa se imprastie vant pe un site dedicat copiilor daca fascinatia este pentru masini,iar copii nu-s tolerati nici in pictura?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Anca Wish spune:
Cristina, cred ca lipsa apei calde te-a marcat tare rau daca degetelele tale au putut scrie asemenea prostii. Cine iti da tie dreptul sa judeci un om ca a facut copil neavand o casa proprie???Daca mama ta, cand a ramas insarcinata cu tine, s-ar fi gandit ca nu are apa calda si ca radiatoarele sunt reci, tu nici nu existai acum.
Exemplu dat de tine e aberant. Erai un copil obligat sa aiba grija de un alt copil (de care nici nu-ti era drag). Dar, draga mea, situatia e alta aici. Geta sta cu parintii ei, cu bunicii copilului. Dragostea ar trebui sa te faca mai rabdator, mai calm si mai tolerant.
Zici ca-ti plac copii? Poate cei din poze.
Geta merita niste scuze din partea ta.
Geta, un lucru e clar: nu ai un copil bolnav. Ai un copil normal, probabil putin mai energic decat altii de varsta lui. Incearca sa-i scoti sau sa-i reduci dulciurile din meniul zilnic, fa-ti timp sa-l obosesti pe afara ca tot vine vara, fa o listutza cu niste reguli, adu-i-le la cunostinta si recompenseaz-l daca le respecta si, de asemenea, "pedepseste-l" daca le incalca.
Mult noroc!
SOS - salvati-ne copiii!
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Annie80 spune:
Geta, joaca in alta camera unde nu sunt cei doi?
dar cum au spus mai toate fetele, copilul nu are vreo "problema" .De vina sunt unii adulti care sunt din ce in ce mai stresati si mai intoleranti, mai sensibili etc.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
bird70 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_A
Ai totusi 30 de ani, n-ar fi timpul sa ai o casa a ta? Pana la ce varsta vrei sa traiesti in casa lor? Cand ai facut copilul nu te-ai gandit si la aspectul asta, daca ai unde si cu ce sa-l cresti?
Am crezut ca n-am citit bine .
Asta vine din partea unui adult care sta cu mana intinsa la parinti dupa bani de buzunar si face tantrumuri ca nu-i cumpara mamica laptop?