Aspirante optimiste > 20 ani (300)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ubirica, la Medlife il poti face la urgenta, e gata in 2 ore si costa 38 RON.Trebuie sa fi trecut 7-10 zile de la data conceptiei ca sa iasa ceva.
Bafta multa!!!

Ramo 7+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ramo, cum te simti?

cat timp dureaza faza asta in care imi vine sa merg la baie din 5 in 5 min?

ca la nunta...

3+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Cristi sunt si eu pe aici,dar nu prea am ce sa mai spun,sunt tare dezamagita,am dureri mari,clare de cm ,test negativ,sanii ma dor si ei de nu-i pot atinge si ard .Cm-ul trebuie sa vina in 4 mai dar azi dimineata am avut iar maroneala adunata peste noapte(scuze de detalii),acum nimic nici macar o picatura,medicul in concediu de pasti si 1 mai,laboratorul inchis,deci toate pe dos si eu ma chinui de-a dreptul cu durerile astea care m-au apucat sambata.Merg des la baie ,cunoasteti voi senzatia:gata acum vine,si uite ca nu vine.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Ramo, multumesc de informatie!! Maine as fi in ziua a 11-a de la ovulatie, deci ar trebui sa apara ceva cu putin noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

anidaz - toate astea pot fi si de la sarcina si de la cm

3+

Mergi la inceput

Mai fetelor,indraznesc sa pun si eu o intrebare mai deocheata:unde se afla colul cand esti insarcinata?Cand ma spal observ ca acum colul este foarte sus in comparatie cu alte dati,nici nu prea ajung la el,oare sa mai sper intr-o minune?Daca stie careva dintre gravidute imi spuneti si mie unde e la voi?

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by anidaz

Cristi sunt si eu pe aici,dar nu prea am ce sa mai spun,sunt tare dezamagita,am dureri mari,clare de cm ,test negativ,sanii ma dor si ei de nu-i pot atinge si ard .Cm-ul trebuie sa vina in 4 mai dar azi dimineata am avut iar maroneala adunata peste noapte(scuze de detalii),acum nimic nici macar o picatura,medicul in concediu de pasti si 1 mai,laboratorul inchis,deci toate pe dos si eu ma chinui de-a dreptul cu durerile astea care m-au apucat sambata.Merg des la baie ,cunoasteti voi senzatia:gata acum vine,si uite ca nu vine.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Iubita , fruntea sus ! Pai....ce facem aici ? E si maine o zi....

Vreaumeu !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi_2003

anidaz - toate astea pot fi si de la sarcina si de la cm

3+

Cris , felicitari pentru sarcina ! Sa dea DD sa ai un bebe sanatos si sa va puteti bucura de el !
Pup pe amandoi !

Vreaumeu !

Mergi la inceput

Hai sa va spun ceva,daca vreti sa vedeti teste cu doua liniute,cumparati-va Femina,Doamne e ceva cu testele astea,azi asa de amuzament pe langa testul negativ facut am zis :ia hai sa mai cumpar un Femina sa vad luna asta cum iese,fir-ar el sa fie de test cum credeti ca a iesit din nou -cu doua liniute ca si data trecuta.
Ce bucurie a fost luna trecuta pe mine cand le-am vazut crezand ca e bebe si ce ciuda mi-e acum ca as fi in stare sa le fac reclamatie,deci Jos Femina.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anidaz

Hai sa va spun ceva,daca vreti sa vedeti teste cu doua liniute,cumparati-va Femina,Doamne e ceva cu testele astea,azi asa de amuzament pe langa testul negativ facut am zis :ia hai sa mai cumpar un Femina sa vad luna asta cum iese,fir-ar el sa fie de test cum credeti ca a iesit din nou -cu doua liniute ca si data trecuta.
Ce bucurie a fost luna trecuta pe mine cand le-am vazut crezand ca e bebe si ce ciuda mi-e acum ca as fi in stare sa le fac reclamatie,deci Jos Femina.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Asta e iubita , se mai intampla si neprevazute din astea.....

Vreaumeu !

Mergi la inceput